Честит имен ден мъж пожелания

Публикувано на: 10.10.2020

Стойчо Младенов разкри защо Лудогорец Ти си радост за душата! Рози и целувка от мен.

Щастието е в сърцето ти. Пращам ти легло от рози, алкохол без дози. Нека имаш радост, обич и подкрепа, винаги, когато чувстваш необходимост от тях. Нека е весел, вълнуващ, изпълнен с хубави моменти. И да пийнеш яко, защото празник без водка е като Титаник без лодка. Бронзов опушен грим - как да го направим.

На днешния ден обаче мислих дъъълго и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името. Нека е хубав, нека е весел. Пожелавам ти да ги постигнеш. Пожелавам ти цялото щастие на този свят да бъде за теб.

Нека обич топли твоите очи и слънце да огрява дните ти с лъчи.

Най-важното е жените да те харесват, а мъжете да те уважават. Носи си с радост името и бъди жив и здрав.
  • Ние, твоите наследници, се надяваме да продължим добрите традиции в рода, да прославим името ти и да не изменяме на всичко родно и скъпо. Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение!
  • Пожелавам ти толкова радост, колкото когато те видя; толкова любов, колкото когато съм с теб; толкова късмет, колкото имах, за да те срещна! Честит имен ден на патерица!

Прочетете и

Ние, твоите наследници, се надяваме да продължим добрите традиции в рода,. Да живеем сто лета, да се славят наште имена! Зад всяка успешна жена стои невероятна чанта. Начало Лайфстайл Любопитно Най-оригиналните пожелания за имен ден Пожелавам ти да ги постигнеш. Любовта да не те напуска и здраве в тебе корени да пуска! Черстит празник!

  • Бъди здрав!
  • Име, което свързвам с мъжественост, гордост, българщина. Честит празник!

Здраве в изобилие и радост до безсилие. Здравето да ти е спътник всеки божи ден и късметът - верен фен. Бронзов опушен грим - как да го направим. Само доброта да срещаш по пътя си. Пожелания за имен ден за мъж Нека името ти славно ти носи сила и доброта.

Нека обич топли твоите очи и слънце да огрява дните ти с лъчи! Само доброта да срещаш по пътя си. Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта - то нека бъде вечно твое!

Ти винаги имаш подходящ съвет за мен и си до мен,.

Честит Имен Ден. Пожелавам ти една прекрасна вечер, в която все някой побеждава и ако наистина е така, танци и купон. Извинявай, за да грее от род на род, което свързвам с мъжественост. Животът казват е игра, че закъсняхме с два дни за партито. Носи го чис.!

Универсални пожелания за имен ден

Ставаш ти за наркотик, водка си за алкохолик, вауер си за GSM, да е Честит именният ти ден! С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба! Желая ти повече такива моменти. Най-готините вицове за почивните дни и празниците. Нека обич топли твоите очи и слънце да огрява дните ти с лъчи!

Интервю Още. Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина? Пожелания за имен ден: Днесщастие и късмет навсякъде и във всичко, и ти желая гръмогласно. Само напред. Нека само достойни хора го носят. Успехи в бранша и чупки в ханша. Много здраве.

Пожелания за имен ден за мъж

В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват. Честит празничен ден! Повече усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!

Най-готините вицове за почивните дни и празниците. Наргиз Гурбанова: Ще запомня България с историята и мултикултурализма й Н. С пожелание за лудо изкарване на именния ден и много емоции. Пожелавам ти толкова радост, колкото когато те видя; толкова л.


Facebook
Twitter
Коментари
Флорета 11.10.2020 в 10:05 Отговор

Нека е весел, вълнуващ, изпълнен с хубави моменти. Бъди ни жив, здрав, влюбен, но не загубен, а вечно обичан!

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.