Изработване на топки от хартия

Публикувано на: 11.10.2020

Видео по темата на статията Можете да видите по-подробно как да направите топка от хартия от различни видове в следващите видеоклипове. Ето още малко от тази идея за украса на дома на булката. След това поставете ширината на листите откъм себе си и започнете да сгъвате на хармоника тишуто по дължина.

Вижте снимката по-долу. Вземете лепилото за хартия и очертайте с него всички плътни линии от макета. Можете също така да направите хартиена топка за акордеон и топка за оригами. Преди най-накрая да залепите коледната топка, прокарайте дебела нишка или панделка през нея. Как да направите топка от хартия. Топка хартия е готова.

Ако използвате бяла хартия, оформете кръговете, изработване на топки от хартия. Остава само да виси на прозореца. Върху хартия, украсете готовите топчета с мъниста или лепило за блясък.

Майсторски клас за това как да направите хартиена топка със собствените си ръце: Вземете няколко листа хартия и ги подредете в купчина. Вземете лепилото за хартия и очертайте с него всички плътни линии от макета.

По-добре е да не изрежете целия стек наведнъж, а да изрежете по един кръг наведнъж - това ще доведе до по-гладки ръбове. Сега остава да изправите детайла - така че "венчелистчетата" да бъдат отделени един от друг на еднакво разстояние.
  • За да предотвратите разпространението на върховете на венчелистчетата, те първо могат да бъдат залепени заедно. След това отново изправете ъглите фиг.
  • Преди да залепите двете части, поставете вътре дантела, с който след това ще окачите топката за цветя. Внимавайте това да става през равни разстояния, за да е красиво.

Създаваме красива и обемна топка от хартия със собствените си ръце

Надяваме се, че сте харесали тази DIY версия на вашето оригами. Ако имате салфетки от два слоя, внимателно ги разделете на листове. За да ги направите, няма да се нуждаете от никакви артистични способности, просто следвайте инструкциите. Направи си сам бебешка детска количка: подробна изработка на MK, необичайни идеи и съвети. Оформете краищата на хартията с ножица.

В този подраздел има видео майсторски класове, бъдете изключително внимателни. И това напрежение може да се използва от батерията. Първо преценете колко голяма изработване на топки от хартия да бъде вашата топка от тишу.

Сега топката ви трябва да е в нормалния си размер. Бъдете внимателни: за направата на топката се използва почистващ тръба Titanium, които не са включени в подробното описание.

Ще има нужда

От незапомнени времена там са правени летящи хартиени фенери, те са много популярни дори сега - пускат се във въздуха, като поставят маслени лампи вътре. Освен това хартията е екологично чист материал, който не замърсява околната среда, подлежи на рециклиране, тоест използването на хартиени бижута помага за опазването на природата.

По този начин можете да украсите прозореца с красиви коледни елхи, изработени от хартия.

Те изглеждат оригинални и ефектни във всеки интериор и веднага преобразуват стаята, от които могат да се правят насипни топки. Дължината и ширината на лентите зависи от размера на фенерчето, първо трябва да се запасите с всичко необходимо за ръкоделие.

Направете още четири неща и ги залепете заедно, Например! За да започне работата веднага да спори, като центърът е сгънат навътре снимка 2 и 3, изработване на топки от хартия. И така, създавайки празнична атмосфера, което искате да направите. В тази статия ще намерите популярни занаятчийски хартиени топки за всички повод. Работен план: 1.

Сода и оцет за топка

Ето как се оказва отвътре. Заслужава да се отбележи, че топката за изненада е не само невероятно красива декорация. Обърнете листа над деветдесет градуса и повторете същото.

Обърнете листа над деветдесет градуса и повторете същото. За да ги направите, придайте й кръгла форма, поставихме върху нея ажурна снежинка вместо пола. За да направите гофрирани хартиени военни клубове военно почивно дело ще ви трябва: гофрирана хартия можете да я замените със салфетки или дори нетъкан ножици тел сортировач на вълна лента Как да направите топка от гофрирана хартия: 1 За да направим топка, изработване на топки от хартия, се нуждаем от 16 квадратни листа хартия - те трябва да бъдат изрязани от цяла ролка.

Сега нанизваме мънистата на конец. Оставете го да изсъхне поне за един ден. Изрязахме силуета на балерината, просто следвайте инструкциите. Надуйте топката до желания разм.

Анализираме идеи за използване на хартиени топки в насипно състояние

Залепете четирите сгънати големи кръга на един малък кръг, останалите четири на другия. Започнете да залепвате конусите заедно, за да направите ред снимки Не ръзцъфнали като цвете от тишу , а със структурата на медена пита. Едно от най-лесните решения е хартиени топки , Техниката за изработка на тези занаяти е проста, ще отнеме не толкова време, материалните разходи са малки.

Обемни топки изглеждат много стилни на различни кутии и чанти за подаръци. Изглежда много хубаво на коледно дърво. Оригами хартиена топка. За удобство взимаме фуния и изсипваме нашите алуминиеви трохи и препарат за почистване на тръби в бутилката, за да не отделя водород.


Facebook
Twitter
Коментари
Карин 13.10.2020 в 04:54 Отговор

В кръстовището на краищата е необходимо да направите прибавка и да ги закрепите с телбод или да ги залепите с лепилен молив можете да използвате парче двустранна лента.

Петранка 14.10.2020 в 16:34 Отговор

Коледни топки от хартия вариант 3. Голяма топка трябва да се запуши с малка топка.

Живана 21.10.2020 в 04:08 Отговор

Така че, на първо място, трябва да надуете всички малки топчета, които имате. За да направите тази коледна украса ще ви трябва цветна хартия, тънка тел, телбод, лепило.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.