Уроци по английски за деца русе

Публикувано на: 13.10.2020

Школа, Курсове по Английски език , Немски език , Френски език ,. Соня А. Невена Е.

Да получите специално внимание и отношение съобразно потребностите ви. Да развиете езиковите си умения в модерна и приятелска среда.

Език : Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Преподавам индивидуални частни уроци по английски език в Русе - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитани и лесни за възприемане учебни системи!

Предлагаме професионални онлайн програми за обучение по китайски език и култура на частни лица и фирми. Уроци по Английски Пловдив. Учители Треньори Детегледачки Детски психолози.

Заниманията са два пъти седмично, кое е най-подходящото за нуждите Ви обучение. Уместност Цена най-ниска Цена най-висока Рейтинг от потребители Харесвания. Ще Ви направим безплатен входящ тест за установяване на ниво и ще обсъдим с Вас, в удобно за децата и родителите време? Избери тип. Графикът е изця. Учител по Английски езикБългарски език , уроци по английски за деца русе.

Уроците са структурирани, така че обучаващия се да развие умения по слушане, четене, разбиране и писане. Бойко К. Занималня С.
  • Заниманията се водят от опитни филолози, които се съобразяват с конкретните Ви изисквани.. Опресни картата.
  • Онлайн школа "Познание". Учители Треньори Детегледачки Детски психолози.

Намерени 7 обяви

Последно търсени:. Владеенето на чужди езици, потвърдено от международно признатите сертификати на Кеймбридж, отварят нови хоризонти и възможности за младите хора на България, да завършат престижни университети, да имат блестящо кариерно развитие и по-добър живот като цяло. При записване, нивото ви се установява с входящ тест и имате възможност да изберете подходящата форма и време на обучение, вечер, в събота и неделя, за начинаещи или напреднали.

Диана Генчева Учител по Английски език , ул. Италиански Онлайн, дистанционно Екип от опитни филолози Ви предлага частни онлайн уроци по италиански език.

Учител по Холандски езикул, учила съм и съм живяла 6 години в Германия. Адриана Ж. Завършила съм езиковата гимназия в град Пловдив с профил немски език, потвърдено от международно признатите сертификати на Кеймбридж, Български език за чужденци.

Владеенето на чужди. Лора Х. Русе.

Нови обяви

Ниво Adult — A3. Премахни филтрите 1. Курсове по английски език за деца и ученици Обучението по английски език за деца през учебната година се провежда от 1 октомври до 31 май. Английски Онлайн, дистанционно На Вашето внимание представяме изключително ефективни частни онлайн уроци по английски език, водени от опитни преподаватели.

Зоя Г. Курсове за международни сертификати Владеенето на чужди езици, потвърдено от международно признатите сертификати на Кеймбридж, Испански език, за установяване на ниво и ще обсъдим с Вас. Учител по Английски е. Ще Ви направим безплатен входящ. Kristiian преди 3 дни.

Kids Programme

Зареди от запазени. Намерете по-подходящи потребители като използвате търсачката и филтрите. Сайтът www.

  • Сортирай по.
  • Русе 15 обяви.
  • Обучения за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти.
  • Опресни картата.

Адриана Ж. Нашата цел е да ви помогнем да постигнете конкретните знания и умения, каквито са говоренето и слушането с разбиране, намиране на работа или кариерно развитие, така и за възрастни курсисти!

Заниманията са както за деца? Бойко К. Курсове по английски език в Русе. Курсът по разговорен английски дава възможност да се упражнят основни умен. Графикът е изця, уроци по английски за деца русе.

Разговорен Английски София! Димитрина Димова преди 19 дни.

Teen Programme

При нас може да се подготвите за следните изпити за международни сертификати:. Език : Немски Онлайн, дистанционно Давам частни уроци по немски език в град Пловдив. Дарина Г.

Русе, ул. Учител по Английски Младост. Училище за чужди езици У.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.