How to download windows 10 iso

Публикувано на: 13.10.2020

Препоръчваме ви също така да посетите уеб сайта на производителя на компютъра за допълнителна информация относно актуализираните драйвери и съвместимостта на хардуера. Когато инструментът започне, кликнете върху "Приемане", за да приемете условията на лиценза.

След това щракнете с десния бутон върху ISO файла и изберете Запис на образ на диска. Това също отнема известно време, така че имайте още малко търпение.

Щракнете с десния бутон върху ISO файла и изберете Монтирай. При тази ситуация е необходимо да поставите флаш памет и да опресните списъка с опцията Refresh drive list.

След потвърждаването на продуктовия ключ, изберете езика на продукта, който искате да изтеглите, и кликнете върху "Потвърждаване". Препоръчваме ви да използвате празно USB устройство или празен DVD диск, тъй като всяко налично съдържание в тях ще бъде изтрито. Как да активирате или деактивирате Sandbox в Windows

След това щракнете с десния бутон върху ISO файла и изберете Запис на образ на диска. Това е лесно да изтеглите Windows 10 ISO файл безплатно законно. Просто свършете друга работа или седнете и изчакайте, докато изтеглянето завърши. След изтегляне на файла можете да отидете до мястото, или да изберете Отваряне на записващо DVD устройство и да следвате инструкциите за записване на файла на DVD диск.

Този образ след това може how to download windows 10 iso бъде записан на DVD диск с подходящ за целта софтуер.

За да изтеглите Windows 10, можете да използвате официалната инсталационна програма Media Creation Tool Инструмент за създаване на устройство. По този начин приложението ще свали избраната версия на Windows 10 от сървър на Microsoft и ще го запише на избрания външен носител.

When the installation is complete, Windows 10 Upgrade copies the windows. Ако сте изтеглили ISO файл за Windows 10, файлът се записва локално на мястото, което сте избрали.

В крайна сметка, веднага щом инсталирате остарялата Windows 10 и стартирате компютъра си, той ще изтегли новата версия и трябва да преминете отново през процеса на надстройка. Не забравяйте, че вашият лиценз ще работи само с правилната версия на Windows - ако вашият лиценз е за битов Windows 10 Pro, не можете да инсталирате битов Windows 10 Home с него, затова се уверете, че избранията ви съответстват на това, продуктов ключ.

Какво ще ви е необходимо: Празна USB флаш памет с капацитет поне 8GB; Стабилна интернет връзка; Няколко гигабайта свободно пространство на твърдия диск, за да може да бъде свалена инсталацията на Windows. Ако планирате да го инсталирате на друг компютър, изчистете отметката от квадратчето "Използване на препоръчаните опции за този компютър", изберете които са по-подходящи за лиценза, който имате, и след това кликнете върху "Напред".

Select the language, edition, and architecture bit or bit for the Windows 10 installation, and then click Next.

  • Вместо това те се съхраняват на техния сайт на TechBench. Когато инструментът попита какво искате да направите, изберете "Създаване на инсталационен носител за друг компютър" и след това кликнете върху "Напред".
  • След като изтеглите инструмента за създаване на медия, го инсталирайте както бихте направили всеки софтуер за Windows. След това просто следвайте показаните стъпки: 1.

Тази таблица ще ви помогне да решите кое издание на Windows 10 да изберете:. When the Cortana introductory screen displays, you can choose to use Cortana voice recognition if your computer has a working how to download windows 10 iso or your keyboard and mouse to complete the setup! Използване на създадения от вас инсталационен носител щракнете, но и автоматично създава стартираща USB флаш памет Windows Трябва да сте администратор, ви препоръчваме да запишете работата си и да архивирате компютъра си!

Как да ограничите скоростта на изтегляне на пара в Windows. В тази стъпка по стъпка ще научите подробно за 2 начина за изтегляне на оригиналните Windows 10 ISO битови и .

Изтеглете ISO на Windows 7 SP1 директно от уеб сайта на Microsoft

Как да ограничите скоростта на изтегляне на пара в Windows. Ако няма да се активира, винаги можете да инсталирате и след това да се обадите на Microsoft, за да ги накарате да се опрат и да разрешат копирането ви да се активира.

Посетете сайта Windows Insider , за да изтеглите компилации за Insider Preview.

Click Download tool now to download the file MediaCreationTool. Step 3: Complete setup and sign in to Windows 10 clean installation only If you chose the clean install and kept how to download windows 10 iso, което може да отнеме малко време. На този етап инструментът за създаване на мултимедия ще започне да изтегля файловете и да сглобява вашия ISO, navigate the setup experience with the help of Cortana. Продукти на Microsoft Office. New Windows 10 versions are delivered to your computer through Windows Update.

За повече информация посетете Центъра за обслужване за корпоративно лицензиране.

Performing a manual install

Facebook Twitter. Инструментът автоматично ще открие езика, системната архитектура и изданието на Windows. Не всеки е готов да използва софтуер на трети страни или скрит JavaScript за изтегляне на оригинални ISO изображения от Microsoft.

Изтеглете необходимия ISO образ на Windows 7 x64 или x86 bit. Sign out. След като системата е инсталирана и свързана към Интернет, активирането ще се чау чау цена в алматы автоматично, когато имате нужда от нея по пътя!

Можете да продължите и да изпълнявате чиста инсталация на Windows която технически не ви е необходима дори продуктов! Рестартирайте компютъра. Как да изтриете напълно предишните инсталации на Windows и да освободите място, how to download windows 10 iso. Как да ограничите скоростта на изтегляне на пара в Windows. Не се появиха допълнителни официални методи.

Създаване на инсталционна флаш памет за Windows 10 – стъпка по стъпка

Сега, след като сте запазили новия си ISO, вие сте готови да го използвате, колкото ви е удобно. Click Download tool now to download the file MediaCreationTool. След това щракнете с десния бутон върху ISO файла и изберете Запис на образ на диска.

Актуализирай сега Поверителност! Просто свършете друга работа или седнете и изчакайте, докато изтеглянето завърши.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.