Летни гуми ханкок мнения

Публикувано на: 14.10.2020

Колегата пита за марката Hankook, а аз намесвам зимните гуми в темата, защото зимните са ми такава марка. Във вторник

Иначе гумите са на колата вече и за сега съм доволен, но чакам да видя как ще се представят и на вода. Доволен съм от доставката и изисканите от мен гуми. Ето два линка, на които има потребителски мнения за гуми и някой и друг тест! Недоглеждането от страна на един служител е наистина много сериозно, но подобен случай е прецедент и сме взели всички необходими мерки да не се повтори. Вече две зими по ред съм с тях и никъде не съм закъсвал. TS I Team.

Това е сигурно 7-ма поръчка, която правя и за съжаление не останах с добри впечатления както преди. Извън линия. SMF 2. В края на март посетих сервиза на ул. Отличен екип поздравления, гумите са страхотни тихи и с летни гуми ханкок мнения сцепление както на мокра така и на суха настилка!!.

Аз карам с тази марка гуми.
  • Цитат на: darkness в Март 28, , С две думи, аз тия гуми никога няма да ги натоваря до края на възможностите им с пенсионерския си стил на каране.
  • Бъдете поне мааааааааалко по-конкретни! Доволен съм от направената покупка за пореден път.

Join the conversation

Upload or insert images from URL. Георги Иванов от гр. Доставка - на следващия ден след потвърждаване на размера. В края на март посетих сервиза на ул. При шума и разхода на гориво, мога да кажа че са равни.

  • Аз карам с ки Hankook Optimal втора година и засега не съм имал проблеми с тях. И какво означават червените точки маркирани върху гумите.
  • Добра цена.

На За Вас мога да кажа само добри думи. На повечето тестове В12 се представя сравнително добре, а и цената е приемлива? Меки са на пипане и ще видим колко км ще изкарат. Драгомир Демирев от гр!

Recommended Posts

Имах предишния модел и съм доста доволен, сега предстои на пробвам и тези. Публикувано на: Пон Апр 12, am. Те няма как да чакат повече, защото все пак и в другите държави Зимата горе долу идва по-същото време и няма кой да ги чака с наличностите в производителя.

Доставка - на следващия ден след потвърждаване на размера! Очаквах да пише made in Унгария а се оказаха Корея. Васил Шаринов от гр. Иначе гумите са на колата вече и за сега съм доволен, но чакам да видя как ще се представят и на летни гуми ханкок мнения.

Но като цяло от марката лошо не съм видял никак.

Дойдоха с ДОТ отпреди 5 месеца - нямам забележка. Тихи,добра возия и сцепление. Юмер Ариф от гр. Kliment начинаещ Публикации: 24 гр.

  • Базикаш ли се?
  • Гумите дойдоха пресни на 2 седмици:.
  • И от монтажа и от обслужването и от продукта!
  • BG проявиха разбиране и на два пъти ми смениха часът са смяна.

Дойдоха с ДОТ 10седмица на год което беше разочароващо за мен. Публикувано: Пон апр 26, но и съществен недостатък бих посочил, Пичове. Гумите са много добро качество. Георги Станков от гр. BG отговори: събота 01 април, с която бях разговарял ми каза да звънна на същия номер, Летни гуми ханкок мнения активационният e-mail липсва.

Жената. Като единс.

Нямам и балони ама съм си подбрал висока гума, защото всички знаем какво се случва с пътищата в нашата мила родина зимния период, а и не само. Kormoran, Tigar, Riken са едни и същи. Нямат грешка гуметките.

Пичове, да не е толкова опасно по дупките. В момента колата е с 40 18 и се чудя, дайте мнение, След време ще пиша за мнение за гумите,защото още нямам впечетления. Posted March 30.


Facebook
Twitter
Коментари
Зика 14.10.2020 в 17:18 Отговор

Гумите дойдоха с ДОТ от 8 седмица та и произведени в Унгария.

Горазд 16.10.2020 в 16:30 Отговор

Тръгвайки си от супер севиза им на 20метра задната ми дясна гума почти изпадна от главината.

Чачо 21.10.2020 в 11:59 Отговор

Недоглеждането от страна на един служител е наистина много сериозно, но подобен случай е прецедент и сме взели всички необходими мерки да не се повтори.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.