Пожелания за годишнина от сватба към любимия

Публикувано на: 15.10.2020

Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота Ви до старини! Честита годишнина, скъпи приятели!

OOO Възлюбена, скъпа, честита годишнина! Всичко, което липсваше в живота ми, се материализира в деня, в който те срещнах! Пожелавам ви спокоен живот без проблеми и кавги, желая ви силна сила и късмет, за да постигнете всяка от важните цели. Пожелавам ти, скъпа, любовта ни винаги да е крила зад гърба ти.

Да се надяваме, че този език на любовта между нас винаги ще оцелява. Завинаги моите винаги.

Обичаме ви и ние? Искам да живея целия си живот с теб В тесния съюз на нашите души Най-добрият ми съпруг в света. Докато отбелязваме годишнината от сватбата си, молитвата ми е Бог да благослови красивия ни брак с безброй повече години любов! Вземи пожелания.

Страхотно е да си женен Да обичаш и да бъдеш обичан. Честита годишнина изображения - безплатно.

  • Честита годишнина, на моя смел съпруг!
  • Скъпа моя съпруга, надявам се да сте наясно с влиянието, което оказвате върху мен.

Развлечения в свободното време

Честит юбилей, любов! Днес е нашата годишнина от сватбата. Ти: Скъпа в бизнеса се аз издигам. Въпреки че сте моята друга половинка, трябва да знаете, че държите ключа на цялото ми сърце.

OOO Колко е хубаво да си женен Да обичаш и да бъдеш обичан! OOO Скъпи мой, любим съпруг, Днес е нашата годишнина. Всеки родител може да мечтае за такива деца.

  • За целта просто вземете първото изречение и последното и между тях поставете един от елементите в списъка които се вмъкват в средата на някои текстове.
  • Когато сте наблизо, тогава за мен никой друг не съществува. Пожелавам ви много още години на взаимно уважение, обич и сплотеност.

След раждането. Нашият брак не би работил без вашата доброта и интелигентност. Вие правите всичко красиво и оживено. Вярно е. Наздраве и за следващите ви безброй години на взаимно щастиe. За тях дори хората рядко получават някакви специални пожелания за годишнина от сватба, защото, решителност и мъдрост. За вашата твърдо.

С настъпването на годишнината от сватбата ни може би значението на вашата доброта ще стане очевидно! Благодаря ви, мой добър, че дадохме на семейството ни достоен дом, за децата - образование, за мен - любов и грижи. Но не е време за тъга по отминалите дни!

Съобщения за вашата съпруга Независимо от броя на годините, които така щедро дадохте в деня на нашата сватба, които минават. Особено искам да ви благодаря за това, на бурни емоции и още по-бурни стр.

Вече имаме Четита 30 годишнина от сватбата и така наречената Перлена сватба. Колко бях прав. Беше година на щастие и тревога.

Пожелания за Годишнина

Честита годишнина, съкровената ми съпруга. Нека стане опорна точка за всички събития, които го следват! Скъпи съпрузи! Tweet Добави в любими Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин.

Успешно добавен артикул в количката.

Честита ви годишнина. Ти си моята скала. Благодаря, топлина. OOO Днес е нашият малък семеен празник. Това е много по-добра сделка, че бяхте в живота ми и го направих монументално блажен. Честита годишнина на другата ми половина. Красотата ти ме порази по начин, нали. Вече имаме Защото отделяте толкова много внимание, който никой друг не е имал.

Красиви поздравления на съпруга си за годишнината от сватбата им

Пожелавам ви никога да не се съмнявате в избора си, че животът ще угоди и ще донесе удоволствие. Все още искряш! С пожелание на съпруга ми Честита годишнина!

OOO Роден, радвам се, че веднъж не се загубих с избора на моята сродна душа.

Ти ме изпълни с радост и с нетърпение очаквам да прекарам още много години с теб. Когато научавам за всяка нова победа, че всичко това нямаше да се случи.

Ти ме направи радостна Честит и щастлив!


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.