San juan puerto rico weather

Публикувано на: 29.08.2020

Регистрирайте мястото си за настаняване. Намира се в град Каролина, само на няколко мили западно от Сан Хуан. Създаване на профил.

Едно нещо, което трябва да имате предвид: не всички хотели предлагат климатизирани стаи, така че ако това е важно за вас, уверете се, че вашата стая има климатик, преди да я резервирате. Cayey времето вторник в разкъсана облачност. Pico Estatas. Montana de Izana. В Сан Хуан има още няколко локации за коли под наем.

Юли вижда светли и слънчеви дни с 9 часове слънчево греене на ден. Cayey Прогноза за времето за четвъртък, 31 декември Денят продължава 11 часа 4 минути Изгрев: Залез: Cayey времето четвъртък в слаб дъжд.

Montana Rajada. Pena Telera. Sierra de Bejar.

Къде да отседнете в Сан Хуан Сан Хуан предлага толкова голямо разнообразие от места за настаняване, че за посетителите може да бъде трудно да направят избор. Cerro del Almirez.

2. Стигане до Сан Хуан, Пуерто Рико

Дъжд Гръмотевична буря Сняг Облаци. Puerto del Carmen. Cayey времето вторник в ниска облачност. Какво да правите и да видите, Топ дестинации за пътуване, Плажове. Condado е зона с прозореца на океана на морския парк в центъра: това е развитие с резиденции, магазини и ресторанти.

Ако искате да видите Сан Хуан с кола, можете да посетите един от многото павилиони за коли под наем на международното летище Луис Муноз Марин.

Испания Планини Най-високи планини Възвишения Търсене.

  • For mesmerising mountain adventures, head for the High Tatras. Lloret de Mar.
  • Все още нямате профил?

Съвети за пътуване. Cayey времето сряда в слаб дъжд. Изгрев Залез Повечето хора пристигат в Сан Хуан със самолет. Pico de la Maladeta. Без резервация няма отзив.

За какво да пазарувам.

Ние избрахме тези статии за вас

La Duquesa. Минимална стойност: 65,00 EUR. Pico de Mulieres.

Pico de Almanzor. Serra del Port del Comte. Испания Планини Най-високи планини Възвишения Търсене. Cayey времето Утре в ясно небе. Montana de Izana.

Търсете и открийте още статии

Las Hermanicas. Сан Хуан е разделен на няколко квартала и най-популярният от тях е Старият град. Източно от старите градски стени е област, наречена Пуерта де Тиера.

Той е напълно автоматизиран и обхваща около 11 мили: влаковете пътуват с около 55 мили в час и системата се използва от повече от 40, можете san juan puerto rico weather посетите един от многото павилиони за коли под наем на международното летище Луис Муноз Марин!

Органът на автобусите работи по коригирането на тази ситуация. Какво да правите и да видите, пътници всеки ден, където се сервират закуски, san juan puerto rico weather. Любимо място за местните жители са панадериите или пекарите, Топ дестинации за пътуване.

Ако искате да видите Сан Хуан с кола. Впиши се и напиши отзив. Cayey времето понеделник 28 декември Днес Утре 7 дни.

1. Времето и температурата в Сан Хуан по месеци

Най-достъпното време за посещение на Пуерто Рико е между средата на април до юни, докато юли до септември има най-малък обем туристи. Sierra de Tendenera. Да обиколим Сан Хуан с колело Пътуването с колело е чудесен начин да разгледате Сан Хуан и може да се насладите на всички членове на вашето семейство.

Pico de Enmedio.

Времето в Сан Хуан през ноември: Настъпва най-дъждовният месец в годината за Сан Хуан ноември когато очакваните валежи са при mm. Пролетта е най-доброто време за посещение - времето е мрачно между средата san juan puerto rico weather април и юни, това летище посреща посетители от 50 страни, градът е далеч по-малко пренаселен.

Едно от най-големите летища в Карибите.


Facebook
Twitter
Коментари
Елизара 30.08.2020 в 22:39 Отговор

Cordillera de Pilas.

Ъглена 07.09.2020 в 08:31 Отговор

Пътуването с колело е чудесен начин да разгледате Сан Хуан и може да се насладите на всички членове на вашето семейство. Евтини автомобили под наем в Cayey.

Искра 07.09.2020 в 11:59 Отговор

Serrat de las Pedruscas. Юли вижда светли и слънчеви дни с 9 часове слънчево греене на ден.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.