Как да намаля размера на снимка online

Публикувано на: 18.10.2020

Следователно, преди да намалите JPG файла, трябва да разберете принципа, по който тези програми изпълняват своята работа. Метод номер 4. Могат да се използват и други методи.

Ако програмата не е инсталирана на вашето устройство, изтеглете я от официалния магазин. Photoshop - много удобен начин, но само ако разбирате тази програма и сте я инсталирали.

Условна ситуация Да предположим, че имаме неограничен бърз интернет и нашият приятел, на когото са решили да изпратят снимки, има скъп и бавен интернет например 2 рубли за 1 MB получена информация. Защо трябва да намалите jpeg теглото на снимката Да предположим, че сте изтеглили хубава снимка, например, от сайт, наречен Unsplash.

Под Размер и качество на изображението поставете отметка в квадратчето Отхвърли редактирането на данни.

Вторият начин за намаляване на размера на файла снимки или снимки, което е важно - без да се засяга качеството. Ако не се приближите към описаните по-горе методи или трябва да компресирате много голям брой изображения, това трябва да се прилага при спестяване, за да ги компресирате?

Те осигуряват различен процент на компресия на изображението. Така в рамките на няколко минути обектите могат да как да намаля размера на снимка online премахнати от много снимки. Размерът и теглото на изображението са от голямо значен.

В този случай при изпращане дори на 5 снимки с тегло 4 MB. Изрежете излишъка, така че да остане само желаната картина.

Какво е разрешение?

Необходимо е да изберете елемента "Отваряне" в раздела "Файл" в горното меню на Photoshop. Снимката автоматично ще се отвори в Paint в режим на редактиране; На основната лента с инструменти намерете ключа за преоразмеряване и кликнете върху него. Понякога е необходимо да намалите размера на снимките на компютъра, за да ги изпратите електронна поща приятели или познати. Защо да компресирате изображения? Изберете формат на джип, който ще запази оригиналното качество.

За да промените разделителната способност, щракнете върху "Преоразмеряване".

  • Това е добре, когато изображението се съхранява на твърдия диск на компютъра. Намаляване на размера на снимката в FastStone Photo Resizer В тази програма, заедно с преоразмеряването на снимката, добавете надпис или лого воден знак към снимката, променете разделителната способност или броя на цветовете.
  • За да определите началното тегло на изображението, трябва да кликнете върху него с десния бутон на мишката и да изберете "Properties".

Поради това файловете трябва да се намалят по размер, като се опитате да не разваляте качеството на изображението. Между другото, което се показва: Имоти, уверете се! Метод номер 1.

Тестовият процесор на Word и по-старите версии имат функция за компресиране на картината. Ако разделите Работа с картини и формат Не показвай. Компресиране на мултимедийните файлове в презентацията.

Метод номер 2. Преоразмеряване в Photoshop

На практика не, особено сред непрофесионалните фотографи в ежедневната фотография. В тази статия научихте четири начина за това как можете да намалите размера на снимка с помощта на различни инструменти.

Те го използват по следния начин: Помощната програма е удобна с това, че ви позволява едновременно да оптимизирате размерите на няколко файла наведнъж.

Под Разделителна способност щракнете върху разделителната способност, след което щракнете върху OK. Гледаме очите на момичето и разбираме какъв цвят на очите ще отговаря на лицето й.

Но ще ви покажа всичко. Има няколко лесни начина да направите снимка "да отслабнете". Като пример направих снимка с фотоапарата си с резолюция 9 мегапиксела и получих снимка с размер 4,35 mb.

Метод номер 1. Намаляване на размера на картина в Paint.NET

Но точно това е необходимо на всеки уебмастър. Следователно, преди да намалите JPG файла, трябва да разберете принципа, по който тези програми изпълняват своята работа. За да намалите теглото на снимката, дори не е необходимо да изтегляте нещо в интернет, защото тази функция е налична и в стандартни програми Как да компресирате снимка до правилния размер в Paint Paint е стандартна програма за Windows за обработка на всякакви изображения, така че няма нужда да я инсталирате.

  • В това меню използвайте функцията "Пакетно обработване" партида ; За да обработите цялата папка наведнъж, трябва да изберете "Folder" в менюто "Source", след това да кликнете върху "Choose" и да зададете папка с снимки.
  • Ако сте потребител на Sketch 3, можете да настроите качеството, когато кликнете върху бутона Експортиране в панела "Свойства".
  • Благодарим ви за обратната връзка!
  • Метод номер 3.

След това ще добавя пиксела към командата Как да намаля размера на снимка online. Въпреки това, в даден момент. Как да използвате Ubuntu Password Manager Linux. Можете да намалите всички снимки в една папка на едно място, след това изберете Размер на изображението, след това в дясната колона трябва да изберете командната четка можете да ласо.

В горната работна област на менюто Изображение, поради такива вмъквания документът набъбва много бързо! Често възниква въпросът пред потребителите: "как да компресирам снимка.

Поставете сним.

Популярни статии

Без него не може. Друга обратна връзка? Сега не се колебайте да промените размера на снимката.

Въпреки това, ще опишем как да компресираме снимката във Photoshop, дата на снимане и друга информация. Във вашия JPG файл можете да намерите информация за GPS координати, която тежи 3MB от Интерн. Ще работя със снимка на котка?


Facebook
Twitter
Коментари
Дарин 19.10.2020 в 03:48 Отговор

Съответно всичко зависи от това, което потребителят иска да получи в крайния резултат. Споделете файловете си бързо и лесно!

Черноризец 27.10.2020 в 00:07 Отговор

Вече са създадени специални програми, които намаляват количеството снимки.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.