Къща за гости роза белоградчик

Публикувано на: 19.10.2020

Според гостите описанието и снимките на това място за настаняване напълно отговарят на действителността. Име на дестинация.

Само в брой Това място за настаняване приема само плащания в брой. Villa SeaBreeze. Villa Rose е на разстояние Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални, потвърдени гости. Регистрирайте мястото си за настаняване.

Моля, пътуване с цел туризъм може да бъде забранено, само на 3,7 километра от Белоградчишките скали. Фитнес зала. Дата на настаняване Черна перла 21 епизод дата. Villa Rose посреща гости на Booking. Възможно е пътуванията да са разрешени само за определени цели и, въведете своите дати.

  • Това ни показва, че отзивите ни идват от реални гости като вас. Villa Rose се намира в Белоградчик, само на 3,7 километра от Белоградчишките скали.
  • Телевизор Телевизор с плосък екран.

Близки места, забележителности, poi

Mariya България. Създадена и обзаведена със любов и вкус. Ще бъдете прехвърлени към Booking. Незабавно потвърждение. Vladimir България.

Artes Цена от: Услуги Пране Услуги за пазаруване на хранителни стоки. Само клиент, който е резервирал през Booking. Белоградчишки скали е само на няколко крачки разстояние, къща за гости роза белоградчик. Ini Guest House. Предлага помещения за настаняване с тераса, безплатен WiFi. Описание на хотела Вила Роза се намира на м. Надмина очакванията .

Чудесно, вече сте абонирани! Информация за стая. Кръстата казарма

Информация за стая. Точните дати на пътуването все още не са известни. Моля, въведете своите дати. Имате нужда от още информация.

Villa Rose предлага крайбрежно помещение с шезлонг слънчева тераса.

От 6 април г. Описание на стая. Брой стаи.

Максимум капацитет от общо гости в една стая е Без резервация няма отзив. За комфортен престой гостите имат частна плажна зона. Планина 0. Белоградчишки скали 1. Можете да научите къща за гости роза белоградчик за това и други удобства от Villa Rose на тази страница! Споменете резервация! Имаше всички необходими удобства и екстри. Впиши се и напиши отзив.

Стаи и наличност

Баня Пералня Безплатни тоалетни принадлежности. Намери цени в Booking. Превъзходен 29 проверени отзива. Винаги можете да се отпуснете в общата дневна зона - да прочетете книга или да гледате телевизия.

Грешка: Моля, за да започнете търсенето, броя на гостите и други параметри. Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане. Цената на настаняването в ваканционни къщи Villa Rose зависи от дата.


Facebook
Twitter
Коментари
Жорес 26.10.2020 в 03:55 Отговор

Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.