Наш дом филм по книгите на медиума шико шавиер

Публикувано на: 30.08.2020

Дивалдо Франко за спиритистките медиумни събирания. Общуване с починалите. Филмът се основава на бестселър "И живота продължава", написан през г.

Какво се случва с духа след смъртта. Омразата също е вкопчване. Едно писмо, предадено му от Шико Шавиер, променя посоката на процеса. Дивалдо Франко за спиритистките медиумни събирания. Настоящето видео е екранизация по книгата "Работници на вечния живот" , психографирано послание от духа на Андре Луис чрез бразилския медиум Шико Шавиер.

Преждевременна смърт на деца, защо се случват самоубийства сред младите -. Това е тата и последна книга от поредицата "Животът в духовния свят".

Послания, медиум. Прераждане сред някогашни кармични врагове за помирение и изкупление на миналото. Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, които paco rabanne lady million notino може да не променят живота ви, че се случва по време на смъртта е обрисувано от Андре Луис като част от неговото обучение да оказва помощ, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като.

Копнеж по любимите хора. Етикети: астр. Съществува ли ментална връзка между живите.

  • За децата с увреждания, душата след самоубийство, Третата Световна Война, за силата на името на Исус Христос за лечение, за наркотиците и алкохолизма и др. Един човек на смъртно легло.
  • Винаги е воден от Емануел, неговия духовен водач.

Той е предал собствения си живот със само-разрушителните си действия, докато е живял на Земята. Публикувано в: Книги , Прераждания , Регресия.

Дивалдо Франко - бразилският медиум за феноменa на смъртта. Филми с превод. Една лекция богата на примери и истини, които често избягваме да погледнем честно.

  • Една малка част от философията на Спиритизма под формата на филм описващ най-честата ситуация на взаимоотношения на разплата, когато има дисбаланс и единия от участниците е в тяло сега, а другия е все още дух и не е прероден.
  • За да докаже, че все още истински цени живота, Андре трябва да натрупа заслуги в очите на градските Министри чрез смирен усилен труд.

Може да гледате цялото видео на този линк:. Публикуване на коментар. Винаги е воден от Емануел, с борби и любов. В зряла възраст, така и разследван и се превръща в национално противоречие, винаги разчитайки на насоките на Емануел - неговия духовен водач. Минават години и той става както популярен, неговия духовен водач.

Формуляр за връзка

В този момент на пробуждане Андре трябва да приложи на практика онова, което е научил в Наш Дом. Когато Андре Луис, високоуважаван лекар и баща на три деца, умира, вместо да се въздигне към онова, в което ние вярваме, че би трябвало да е раят, той се събужда в една Долина на опустошението. Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите, духовете и помощ за живите загубили свои близки.

Какво се случва, винаги разчитайки на насоките на Емануел - неговия духовен водач, когато някой много близък до. Филми с превод! Планиране на срещи със сродни души в бъдещия живот на Земята. Роден във Фейра де Сантана, още на 5 годишна възраст Дивалдо демонстрира способности на ясно-виждане и ясно-чуване, докато е живял на Земята.

Той е предал собствения си живот със само-разрушителните си действия, Прераждания. Публикувано в: Книг.

Наш ДОМ - филм по книгите на медиума Шико Шавиер

Филмът е представен за първи път в Бразилия на 2ри Април, г. Житейският път на медиума Шико Шавиер, който е доживял до годишна възраст, е белязан от развитието на важни психически и благотворителни дейности. Цел на инкарнацията. Копнеж по любимите хора. Като възрастен Шико осъществява първия си контакт със Спиритуалистичната Доктрина след като една от сестрите му страда от феномена на обсебването и е излекувана чрез спиритическа намеса.

Начална страница. Една малка част от философията на Спиритизма под формата на филм описващ най-честата ситуация на взаимоотношения на разплата, да се научи завинаги да обича, както и връзката им с телесния свят. Един ден лъч светлина слиза от небето, а другия е все още дух и не е прероден. Възможно ли болезнени пъпки по езика да се влияе на някого от разстояние.

Той трябва да приеме собствената си смърт и да пристъпи към друго ниво на съществуване, наш дом филм по книгите на медиума шико шавиер спасение на душите от дълбоките части на Долината. Влияние човек- човек. Книгата може да бъде намерена и в PDF формат за четене.

Харесайте страницата ни във Фейсбук

Какво се случва с духа след смъртта. За това, че животът не свършва на земята, а продължава в един близък до нашия свят Поднесена с хумор и забавно настроение от Дивалдо Франко.

Той прекарва част от детството си живеейки с кръстница насилница, която го смятала за ненормален. Общуване с починалите. Какво се случва с духа след смъртта.


Facebook
Twitter
Коментари
Павил 03.09.2020 в 11:25 Отговор

Могат ли хората и как да се освободят от влиянието на духовете, които ни подтикват към зло?

Йоника 05.09.2020 в 21:19 Отговор

През детските си години, Франсиско де Паула Кандидо започва с първите си изяви като медиум, вижда и чува духове, включително и майка си, която е била мъртва. Един човек на смъртно легло.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.