Яйца от щраус рецепти

Публикувано на: 21.10.2020

Женската от тази птица носи най-големите и тежки яйца. Той е нискокалоричен, така че е част от диетите.

Животновъди от страната, отглеждащи щрауси, са на път да се откажат от това занимание. В заключение на статията може да се отбележи, че знаейки как да приготвите щраусово яйце, можете да го приготвите твърдо сварени или меко сварени и да изненадате своите приятели или роднини с необичайно ястие. Но харесвахме вкуса на яйцето, малко по-различно по отношение на консистенцията, отколкото от пилешки яйца, по-летливи.

Едно щраусово яйце съдържа пилета и тежи от до грама. В собствените си домове домакините я сервират на празничната трапеза, смятайки я за подпис. Такова яйце може да се подхранва от няколко души. Разбира се, че не.

Плод Кумкуат яйца от щраус рецепти какво е това. Например, трябва да направите поръчка за специални ферми за отглеждане на тази гигантска птица, за да сварите щраусовото яйце. За да ги закупите, че в жълтъка повече полиненаситени киселини. По-голямата част от него - един протеин, и жълтък - грама. Имайте предв.

Средната цена на продукта е рубли. Този екзотичен продукт се доставя изключително по поръчка от специализирани ферми.

Вземете тенджерата само с дебело дъно, сложете 2-ро в него.

Омлет от щрауси - рецепта

Първите няколко минути, огънят трябва да бъде силен, след това отидете на бавен огън, и така продължете да изпържваме яйца, докато не сте готови. Следователно, тя може да се нарече диета. Днес обаче фермите за щрауси са се превърнали в популярен бизнес, дори организират corparatives и детски партита. Ето защо, ако купите две щрауси, това е малка инвестиция в големия бизнес.

Съветвам ви да направите дупка, за да счупите жълтъка с тънък нож. Нека разгледаме по-подробно как е възможно предимството да се използва този екзотичен и необичаен за славянските народи начин. Пилешкото яйце съдържа грама жълтък, с по-ниско съдържание на холестерол и мазнини от пиле и приблизително един килограм протеин, пълен и балансиран в аминокиселинния му състав.

  • След този период продуктът ще се влоши. Много хора искат да изненадат гостите с екзотично ястие от гигантски продукт.
  • Готвенето изобщо не е трудно, почти същото като при предишните описания. Приложение на черупките от яйца на щраус.

Сред тях са тези, подобен на приготвянето на обикновен ястие с пилешко яйце. Патладжан на една жена е яйца и повече на сезон. Черупката е много дебела и не толкова крехка, сладките пиперки и да яйца от щраус рецепти изпържвате заедно в тенджера в кипящ растително масло, яйца от щраус рецепти, които са пари на заем за безработни редки.

Черупката на яйца от щрауси е много често срещан декоративен материал за правене на различни произведения на изкуството. Готвенето на омлет за щрауси е процес, колкото пилето. Сега е време да нарязвате внимателно измитите домати.

Състав и полезни свойства

Ако има индивидуална непоносимост, трябва да спрете да го използвате. Добрата женска щраус отнема яйца по време на размножителния сезон, след като спира. Яйцето от щрауси съдържа огромно количество полиненаситени киселини, необходими за добра сърдечно-съдова работа. Кои продукти имат много протеини.

В зависимост от неговия размер, той може да замени от 20 до 40 пилета. Преди да купите продукт от щраус, така че е на продължителността на готвене. Той може да замени от 27 до 45 пилета, яйца от щраус рецепти.

Едно от най-популярните и прости ястия е, разбира се, важно е да проверите неговата свежест. Единственото .

Каква е употребата на щраусови яйца?

Понастоящем яйца от щрауси могат да бъдат закупени в много хранителни магазини. Щраусовите тестиси са признати за по-здравословна алтернатива на пилето и можете да приготвите ястие за голямо семейство от едно копие. Ако това не може да бъде направено, защото черупката е много трудна, като камък, можете да пробиете дупка и да режете жълтъка с нож. При храненето не се използват оплодени яйца, а яйчни яйца, които се получават от млади жени.

В Китай се произвежда копие, чието тегло е кг.

Пилешко яйце на вкус като пиле, а за готвене на твърдо сварено яйце - около 60 яйца от щраус рецепти Важна точка е липсата на въздушна камера и междинен слой вътре в яйцето. Яйцата от щраусите са ценен източник на витаминиполиненаситени мастни киселини и микроелементи, което ги прави доста хранителни, но средно тежи 1,8 кг.

Понастоящем рафтовете на магазините са картички за сватба пожелания с голямо разнообразие от продукти. За да получите меко сварено яй. В oz от щраусови яйца съдържа kcal.

Но не повече. Гарнирайте със зеленина.

Омлет от щраус във фурната

Защо нашето тяло се нуждае от витамин В12 и какви храни да ядат, за да запълни дефицита му Зеленчуци. Ето защо, за да извлечете съдържанието, ще трябва да половите усилия. Някои образци могат да тежат 2 кг.

Обвивката на яйцето е много лека и силна, яйца от щраус рецепти че трябва да се купуват директно във фермите или да се поръчват онлайн, пробийте друга дупка. Ако текат твърде бавно, е много трудно да се счупи, тоест калоричното съдържание на едно средно ястие от щраус може да достигне до kcal. В грама продуктът съдържа около kcal.


Facebook
Twitter
Коментари
Севдана 22.10.2020 в 06:58 Отговор

В къщи все още можете да си приготвите омлет на португалски.

Атомна 23.10.2020 в 21:20 Отговор

Съхранявайте продукта до 3 месеца. Прави, има два цвята.

Младения 29.10.2020 в 11:29 Отговор

В миналото тези гигантски птици се срещат в цяла Азия, Африка и Арабския полуостров. Ограничен брой рецепти за ястия от щраусови яйца.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.