Как се настройва рутер tp link

Публикувано на: 30.08.2020

За Перфектни развлечения с AC двулентова Wi-Fi мрежа Archer C6 създава надеждна и светкавично бърза мрежа базирана на Ще покажа, използвайки примера на уеб интерфейса, който е инсталиран на моя рутер.

Ето защо, преди да включите рутера за първи път, препоръчително е да имате настройките за връзка с доставчика под ръка. Затова в тази инструкция ще разгледам малко по-усъвършенствана опция за конфигурация, въпреки че в нея няма абсолютно нищо сложно.

Работи без парола и това трябва да бъде променено възможно най-скоро. Рутер Б разполага и с USB порт. Освен това, както може би се досещате, най-подходящите изисквания за рутер на клиента имат по-подробно описание и са показани с удебелен шрифт.

И така, незабавно разрешение - и ние сме в недрата на точката за достъп.

Автоматичното откриване на типа връзка е и работи правилно. Форум Техническа поддръжка. Load Balance Broadband рутер. Колебаете се дали да замените вашия съществуващ рутер и да закупите Mesh комплект.

Buy Now. За да не може никой освен вас да се свърже към рутера, WIFI трябва да бъде защитен.

Този изглежда така: Това е всичко, те са свързали интернет и можете да започнете да конфигурирате рутера.

Перфектни развлечения с AC1200 двулентова Wi-Fi мрежа

Ще се опитам да запазя тази инструкция възможно най-проста и кратка. Максималните резултати за кабелен адаптер и WLAN адаптер са на графиката. Ако устройството се използва като повторител, тогава светлинната аларма може да бъде различна. Здравейте, Благодаря за подробните разяснения, но все още не мога да се ориентирам за моят случай.

Тези данни са известни само на тях. Сега тази функция ще премине към рутера и вече няма да е необходимо ръчно да установите връзка.

Не създавайте безжични възлови точки във WiFi мъртви зони, местоположение на продукта, от което и да е крайно устройство. Павел Василев 8 Apr. Или свържете модемния кабел към WAN конектора италианската булка сезон 1 епизод 167 връзка можете да използвате кабела. Беше избран най-добрият резултат. Също така свързваме захранващия адаптер и го включваме в контакт, как се настройва рутер tp link. Реалната пропускателна способност за безжичните данни и безжичното покритие не са гарантирани и могат да варират в резултат от 1 фактори на околната среда включващ!

Правилният подход към купувача

Използвайки го, можете стъпка по стъпка да конфигурирате рутера посочете региона, параметрите за интернет връзка, настройките на Wi-Fi мрежата. Почти всичко. Също така, незабавно свържете Интернет към рутера към WAN порта.

Свързваме маршрутизатора TP-Link към интернет доставчика или модема Тук всичко е ясно. Моето копие работи повече от три години, разпространявайки интернет на много устройства чрез Wi-Fi и през това време не си спомням прекъсванията в интернет по негова вина. Настройката за динамичен или статичен IP как се настройва рутер tp link е следната: Отворете менюто на мрежата и изберете секцията WAN; В линията Тип на връзката изберете динамичен или статичен IP; Във варианта с автоматично определяне на адреса не трябва да се променя нищо друго - връзката ще се установи без допълнителни данни.

Към последният съм вързал външен хард Seagate. Ако устройството се използва като повторител, не е необходимо да задавате парола.

TP-LINK TL-WR740n и TL-WR841n за дома и малкия офис

Самуил Арсов 2 Mar Проверете параметрите при доставчика. Когато маршрутизаторът работи като повторител, той не трябва да бъде конфигуриран да се свързва с Интернет.

  • Как да активирам Wi-Fi на лаптоп Lenovo?
  • Включете мрежовия кабел във всеки жълт порт, включете другия край на кабела в компютър или лаптоп.
  • Omada Cloud SDN.
  • Само за сложно.

Популярни Публикации. По подразбиране няма достъп от Интернет до административния панел на рутера, как се настройва рутер tp link. След това можете да изключите този кабел. Стартирайте браузъра си! Свързването и конфигурирането на Интернет се извършва в секцията Бърза настройка бърза настройка на маршрутизатора TP-Link в лявото меню.

Вътре в кутията устройството не е фиксирано от нищо, че рутерът не е kısmetse olur ikinci sezon finali по време на транспортиране, ще ви спести доста главоболия. Много подробни разяснения помогнаха ми .

Първо запознанство

Самуил Арсов 9 Jul Оставете версия и криптиране непроменени. IP адресът може да го има записан на стикер, на самия рутер и той изглежда нещо подобно като това:

В тази статия ще говорим конкретно за маршрутизаторите TP-Link? Ръководство за употреба на Sony Xperia Z3 Compact. Устройства за развлечение.


Facebook
Twitter
Коментари
Малин 07.09.2020 в 10:04 Отговор

Windows не може да се свърже с устройството или основния ресурс на DNS сървър.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.