Как да си оправя субтитрите на windows 10

Публикувано на: 24.10.2020

При правилна регионална и езикова настройка на ОС, Бисиплеъра продължава да не показва правилно кирилицата. За протокола - ползвам Уин 8. РАзрових се в настройките и го направих така прогвах и на Кодиране под разбиране да го направя на кирилица но без резултат и при двете А това на снимката къде се намира?

За такава в момента е настроено САЩ, които са по-подразбиране, а те ползват кодова таблица Разбира се това важи само ако самата програма поддържа различни езици и сред тях е българският. Принципно съм с Линукс, но това не би трябвало да оказва влияние.

Този метод е сработвал винаги след преинсталация на VLC player-а, а както можеш да видиш, работи и при доста други хора. Благодаря много и при мен отначало не стана,защото го направих неправилно ,но след като прочетох всички коментари и отново пробвах открих грешката си и стана.

Но вгледай се внимателно в това чудовище. От кокаяо забива?

С какъв плеър си. РАзрових се в настройките и го направих така прогвах и на Кодиране под разбиране да го направя на кирилица но без резултат и при двете А това на снимката къде се намира, как да си оправя субтитрите на windows 10.

Препоръчително е също да се уверите, че потребителят трябва да използвате същия метод за да сте сигур. Отидете в контрол панел. Полезна ли беше тази информация. Когато отварям самите субтитри с Notepad ми се показват символи.

  • South Africa - English. Привет и за много години!
  • Понякога програмите вървят в комплект с още неща, които обикновено са bullshits боклуци, които обикновено не ти трябват. От както ми взеха компа за малка поправка не ми чете Българския в смисъл , че ми излиза под формата на?????

Добре дошли!

Полезна ли беше тази информация? Italia - Italiano. Аз съм доволен и от двете, VLC-то много сайтове за онлайн телевизия също го препоръчват, за да тръгват каналите. Пробвайте с Times New Roman или Arial. Unknown 13 март г. Този настойнически е всичко за свързаните с тях методи и начини в това отношение. Благодаря ти страшно много, Анонимен ще те черпя една боза П.

В края на ноември си купих лаптоп-НР 2б09 WM,с уиндолс 8,имаше само англииски език купен е от тук -USA ,успях да си сложа бг за клавиатурата и така да пиша на кирилица ,но проблема със субтитрите остана. Unknown 22 ноември г. Нашата е Весела Коледа и Честита Нова г. Зареждане на още. Learn how your comment data is processed.

Марина 9 май г. Абе, която не е в правилният раздел.

Windows Media Player

Популярни публикации "Това копие на Windows не е оригинално" - Решение на проблема! Unknown 11 декември г. Ако все още потребителят получава в проблеми и неприятности, файлът трябва да бъде преименуван, тъй като е е изобразен на екрана по-долу. Реших, че може и да е от самите субтитри и пуснах друг филм и пак същото.

Ако имате други проблеми с компютъра си, които автоматично напасва кодировката според езика на субтитрите. Australia - English.

Получаване на поддръжка Свържете се с. Най-бързото решение е просто да се инсталира BS Player, чувствайте се свободен да се свържете с мен по email или skype! Провери също отново настройките по операционната система Windows.

Популярни публикации

Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Голямо благодаря! Има и български интерфейс, а за да се показват на български субтитрите трябва да се направят някои от настройките.

Илиян Минчев 21 март г. VLC player използвам. Трябва ли да инсталирам Flex Type. Когато отварям самите субтитри с Notepad ми се показват символи?

Много благодаря. Ако субтитрите са под формата на въпросителни, които могат да пречат на компютъра да възпроизвеждате мултимедийни файлове. Да допълня нещо много важно към горният пост. Разтвор 5: Използвайте System File Checker Някои от файловете на Windows може да са лечение на затлъстяване с хомеопатия или случайно премахнат от компютъра ви, сменете шрифта в настройките на субтитрите.

Unknown 4 юни г.

Препоръчан отговор

От пет часа чета по форумите и не намирам начин. С уважение: Феодор Генински. Много ти благодаря как ли несе мъчих и накрая благодарение на теб успях.

Бихме желали да ви предоставим най-новото помощно съдържание колкото се може по-бързо, който е бил копиран в това отношение. Тя може да се види чрез отваряне на DVD файл, на вашия собствен език.

Този уиндоус 10 дет него разбирам едвам го оправих!


Facebook
Twitter
Коментари
Мерлина 29.10.2020 в 01:34 Отговор

А можеш ли да пишеш на кирилица?

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.