Домашна оранжерия направи си сам

Публикувано на: 24.10.2020

Ширината на леглото е две дължини от пластмасови бутилки с вместимост 1,5 литра, а дължината е такава, че беше удобно да се повдигне дъска с филм от южната страна. С помощта на скрепителни елементи за тръби е лесно да се монтира и демонтира, ако е необходимо По този начин рамката е лесна за сглобяване за период на топъл климат и отново да се премахне, когато оранжерията няма да бъде използвана.

Ако наводнявате растенията с вода за напояване, водата достига до листата, което може да причини изгаряне. Габрово област Габрово гр. Уплътнението между стъклата е направено от друга гума - уплътнения с U-образен профил. В първия вариант кореновата култура трябва първо да се съхранява в пясъка, чиято температура не надвишава 2 градуса, след което се засажда във влажна почва.

Ако е много студено, ще го затопля отново следобед. Купихме лятна къща в пенсионна възраст - това беше пренебрегвано място в 4.

След това започнах да създавам оранжерия: Свързах късите парчета с дървени облицовки със същия диаметър, подходящи за полусферичен покрив оранжерии, обградиха гредите с дължина от 30 см и ширина от 10 см, домашна оранжерия направи си сам. Реших да заема тази идея? Инсталирам го на градина с разсад или просто ги покривам с растителни каси. И в горещината, така че направих моята сграда на моята височина във височина.

  • Трасето е 40 см достатъчно за преминаване.
  • И не е ограничена по дължина, защото с течение на времето добавям все повече и повече секции към нея.

Плюсове и минуси

Този елемент е монтиран отвътре на кръстопът между дъските. Опорната алуминиева дъга е изработена от две полу-артикули, свързани с дървени обшивки. Целина харесва добре оплодената мека почва, тор от крави или пилета е перфектен като тор.

Газовите горелки създават въглероден диоксид, който е необходим за растенията. Най-доброто място; Разбира се, на юг или югоизток от сградите. Когато ги отваряте в горещината, се образува чешма вредни за растенията , а горещият въздух се събира отгоре и не излиза.

Моята оранжерия служи сърдечно и съм много доволен домашна оранжерия направи си сам нея. Най-правилното разполагане на оранжерията е надлъжната ос на нейния скелет да е с направление север-юг с отклонение на запад около градуса;.

Можете да направите оранжерия от метал от всеки раздел, имам го от mm тръби и 50 мм ъгъл. Градините са страхотни. Храсти, свързани с колчета.

И тъй като имаме силни ветрове тук, ние го покрихме с втори слой от валцувани агрил. Оранжерията се намира на разстояние от 3 m от къщата, тръбите между тях са изкопани в земята и изолирани. Да, и температурата през деня трябва да бъде различна.

И така, че земята не стои бездетна, докато краставиците не нараснат, аз посея зелени култури между дупките: лук, магданоз, копър.

Разсадът винаги е добър и не боли. От противоположния край на рамката на прозореца с вентилация за вентилация. Завързахме някои от плодовете, а за останалата. Изградената със собствени ръце оранжерия винаги затопля душата на градинаря. Не можах да получа достатъчно от резултата.

Как да направите нещо сами, със собствените си ръце - мястото на домашния майстор

Винтове и нокти. Поликарбонатът е вид твърда бистра пластмаса. Търси само в заглавията.

Очилата са закрепени с винтове с летви и гумени пръстени, нарязани на тях от кислороден маркуч и задържащи ленти от флуоропласт или алуминий. Контурът на вратата е очертан с надпис, заготовките са изрязани и прикрепени! От повърхността на осеяната оранжерия, мръсотия, че прикрепих този двоен наклонен "връх" към основата с обикновени панти на прозореца само от едната страна, а върху ставите трябва да се поставят защитни капачки.

Домашна оранжерия направи си сам монтажа на плоскостите, най-добре е да се съсредоточите върху модела с две рампи. Ако е избрана плоска платформа за конструкцията.

Но целият трик е! В някои случ?

208 мнения в "Моята скромна оранжерия"

В тесни, пластмасови кутии с ширина cm във всеки железопътен магазин на такава насипна запълвам земята почти до краищата и оформя семена от дали, гладиоли и кана. Моля, обърнете внимание, че топлинният кабел може да бъде закупен с температурен контролер, така че ще бъде много лесно да се създаде оптимална температура за разсад. Филмът беше притиснат на земята с тухли. Това ще помогне да се предотвратят допълнителни разходи.

Подготовката на почвата е много важна за отглеждането на разсад в оранжерия. Поставихме бутилките в тях и ги подреждахме на редове върху пяната с корк на юг. Инсталирам го на градина с разсад или просто ги покривам с растителни каси.


Facebook
Twitter
Коментари
Благосвет 02.11.2020 в 07:39 Отговор

След това сеят магданоз, копър, киселец, спанак, маруля, целина.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.