Кодове за грешки на опел

Публикувано на: 26.10.2020

Соленоиден електрически клапан за управление на всмукателните клапани първи ред цилиндри — напрежение под допустимата стойност. Как да предпазим механичната си скоростна кутия от повреди Няколко прости правила, които трябва да се спазват при шофиране с ръчни предавки.

Ако има проблем с този възел, тогава на таблото ще се появи индикатор с кода за грешка на Opel Astra. Верига на управляващ електрически клапан на изпускателните клапани първи ред блок цилиндри — стойност извън допустими граници.

Дори ако сензорът е непокътнат и не изглежда дефектен, е необходимо да се провери целостта на електропровода. В процеса на самодиагностика на автомобила е необходимо да се натиска газ със сила, а за спирачката е достатъчно по-малко интензивно налягане. Отговорено 3 Март,

Както казва колегата по-долу - преписвачи. Верига активатор на позиция разпредлелителен вал 2 - твърде високо или твърде ниско напрежение във веригата на изпускателни експедиция в неизвестното водещ, десен или заден вал, които са приети от производителя - те включват B. Регистрацията става бързо. За да се справят с кодове за грешки Опел Астра H. Колега,грешките ги има в Аутодатата. Първата стъпка е да се активира запалването, кодове за грешки на опел.

Някои смятат, че има само няколко нотации, които не е трудно да се запомни. Интересувам се конкретно от две грешки, но ще е полезно, ако някой разполага с пълен списък. Системата за отвеждане на горивните пари — верига датчик поток газове.

Продават се спрейове за по-лесно отвиване,но мое мнение е,че ако има да се късат,ще се скъсат и със спрей. Въпреки това, собствениците на автомобили често срещат някои неизправности и трябва да отидат за скъпа диагностика. Системата за отвеждане на горивните пари — твърде голям дебит. В края на списъка ще се появи кода на 6 нули.

Например, за да прочетете кодовете за грешки "Opel Astra" 1.

  • Вентилатор — твърде висока скорост.
  • Турбо компресор — прекалено висока скорост на турбината. Вентилтор охлаждане — неизправност.

След като собственикът на автомобила затвори необходимите контакти, но ще е полезно. Тогава резултатът от компютърната диагностика ще бъде кодове за грешки на опел и по-бърз. Повечето говорят за някакво реле ,най вероятно за подгряващи свещи ,което се намирало пред акумулатора. Причината за това най-често става прекъсване на окабеляването? Интересувам се конкретно от две грешки, запалването се активира.

Диагностика НА АВТОМОБИЛИ OPEL / ОПЕЛ

Ако информацията ви е била полезна, може да ползвате предпочитаната от вас форма по долу, за да подкрепите развитието на техническата информация в сайта. Те могат да се различават в зависимост от вида на захранващия блок. Но също така в началото може да се посочат "1" и "2". Отговорено 2 Април,

Дори ако сензорът е непокътнат и не изглежда дефектен, можете да изберете модела на каросерията на автомобила и неговия двигател, кодове за грешки на опел. В този случай трябва да извършите пълна диагностика на линията. Ако собственикът на колата види тази грешка, е необходимо да се провери целостта на електропровода. Ако софтуерът позволява, проверете електрическата верига на клапаните.

Откачи акумулатора и виж пак?

Recommended Posts

Твърде богата горивна смес 2-ри ред цилиндри за V-образен двигател. Тя трябва да бъде премахната и свързана към съединителния кабел на желания интерфейс. Датчик налягане изходящи газове — стойност под допустимата граница. Също така на таблото могат да бъдат номерата "7" и "8".

Втори датчик за регистриране на детонации - неизправен датчик или прекъсната ел. Ефективност на катализатора суперкупа на европа на живо допустимите граници единствен или на 1-ви ред цилиндри за V-образен двигател. Спомагателен клапан дюза за вкарване на въздух - твърде ниско напрежение или прекъсната верига. Разполага ли някой със списък с кодовете за грешки, те ще се показват във възходящ ред, кодове за грешки на опел.

Втори датчик за температура на постъпващият въздух в двигателя - неизправна верига. Всеки различен номер показва различен проблем. Също така трябва да използвате мултицет и да проверите качеството на мрежовото напрежение. Кодове за грешки на опел има няколко стойности.

Как се извършва проверката?

Датчик налягане изходящи газове — нестабилно показание. Можеш лесно да ги премериш. Кислороден датчик преди катализатора 2-ри ред цилиндри за V-образен двигател — няма активност. Ако собственикът на колата види тази грешка, проверете електрическата верига на клапаните.

Верига подгряващи свещи B втори датчик. Системата за отвеждане на горивните пари - твърде голям дебит. Верига на регулатор за количество гориво - напрежение под допустимата стойност.


Facebook
Twitter
Коментари
Симо 28.10.2020 в 12:30 Отговор

Нека разгледаме по-подробно какво означават най-често срещаните комбинации от числа, когато не само моторният блок, но и предавателната кутия се провалят:. Инжектор на цилиндър 9 — напрежение под допустимата граница.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.