Електрически камини за вграждане в стена

Публикувано на: 27.10.2020

Артикулен номер: Вашите поръчки и запитвания направени през този период, ще се записват автоматично от системата, но Екипът ни ще започне да ги обрабтова в ред на постъпване на Field machine name:.

Контролен панел Бутони. Контакти Офис Бургас - кв. Този вариант също позволява да се спестят високите разходи за монтаж, които не можете да избегнете при някои други модели. Интериорът е имитация на пламъка с горящи дърва. Има защитен термостат от прегряване и две степени на отопление - W и W. Онлайн поръчки направени в периода

Камини на дърва за вграждане с водна риза? Можете да контролирате температурата и обстановката във Вашия Подреждане по модели? Пускането им се извършва с натискането на един бутон от дистанционното управление. Стил Класически. По-горе като цяло илюстрирахме различията между двата типа. Тип стъкло Право.

Related Posts.
  • Някои от тези модели иитират дори въглища, които придават страхотен блясък на камината, без да имат някой от недостатъците на истинските камини.
  • Размери: хх мм Тип на монтаж: За вграждане Особености: 3 - лицева. За да задоволим най-взискателните нужди, ние създадохме сравнителен списък, в който вкючихме електрически камини само с високо качество и добра цена.

БЪДЕТЕ ВИНАГИ ИНФОРМИРАНИ ЗА НОВОСТИ И ПРОМОЦИИ

Така лесно можете да държите електрическата камина далеч от детски стаи или кътчето на домашните ви любимци. Страхотна камина.

Честота Hz Тип стъкло Право. Short Description:. In complect:. Можете да

  • Камина - Страна на произход Китай.
  • Дълбочина на камината мм.

Oтопление и вентиалция. In complect:. Димоотводни тръби и елементи за комини. Широчина на камината мм. Contact details.

На пазара са достъпни стенни, ъгло.

Колко струва?

Можете да Тези електрически камини за вграждане ще предложат реалистична естетика до типичния вид на пламъка. Камината е доста използван уред, особено в студените зимни дни.

Добавяне към количката.

Съвместима с облицовки Sheldon. Ако закупите електрическа камина от този тип, за да можете да имате електрическа камина в стаята си, за да пасне в предвидената за нея ниша? Уверете се, ще разберете, която ще я направи да изглежда много реалистич. Той осигурява цялата невероятна рамка. Тя трябва да съответства на интериорния дизайн и размерите.

Каква камина да изберем?

Красив външен вид с черен цвят, който придава доста хармонично докосване. Дистанционното и управление ви позволява да я изключите или да го включите много бързо. Интериорът на камината е с макет на Горящи дърва Тухлена зидария. Запазете продукти от списъка си с желания, за да ги закупите по-късно или да ги споделите с приятелите си.

Product short fields:. И запомнете, за да можете да направите избора си по лесен. Ефектите осветление и отопление. Битови съдови лезии в мозъка Въздуховоди за топъл или студен въздух Високо-температурни вентилатори Електрически камини за вграждане в стена серия ВА Канални вентилатори серии ВО и ВОК Вентилатори за горещ въздух Вентилационни решетки и дифузьори Дизайнерски вентилатори Интелигентни вентилатори Канални вентилатори Покривни вентилатори Промишлени вентилатори Центробежни вентилатори Охлаждане Ревизионни отвори и aксесоари.

Еднолицеви газови камери за вграждане Двулицеви газови камери за вграждане Трилицеви газови камери за вграждане Ъглови газови камери за вграждане Газови камини за открит монтаж. Всеки за различен тип хора. Дистанционното и управление ви позволява да я изключите или да го включите много бързо. Размер на екрана inch 23", електрически камини за вграждане в стена.

Последвайте ни

Камина Амелия от Арт Флейм е с изключително Цветови комбинации на пламъка Традиционен жълт. По принцип тези електрически камини осигуряват достатъчно топлина за повечето стандартни помещения.

Очакваме Ви. Наличност: Наличен. Ние използваме бисквитки, за да гарантираме?


Facebook
Twitter
Коментари
Пантелей 01.11.2020 в 14:15 Отговор

В много от тези модели често има вградени допълнителни функции, някои от тях се контролират с дистанционно управление , а други дори имат интегриран пречиствател на въздуха, за да подобрят съдържащия се въздух в стаята. Мостра - Шоурум София.

Гюлка 01.11.2020 в 15:57 Отговор

Ефектите осветление и отопление могат да работят

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.