Бланка за отписване от бюрото по труда

Публикувано на: 28.10.2020

Предполагам, че и Вие имате висше юридическо образование и сте колега. Този документ може да бъде лична карта, шофьорска книжка или паспорт.

Служителите в Бюрото по труда може само да погледнат оригиналите на документите ти и да не вземат копията. Те следва да Ви отговорят. Насоки как да го направиш ще намериш в блога ни в категория "Кандидатстване за работа".

При това положение ще си получа ли обезщетението от 1-ви до ти ноември или изгарям? Паричното обезщетение за безработица независимо от вида му , неполучено от починало лице, се изплаща въз основа на следните документи: заявление по образец - заявлението се подава от всеки от наследниците до избрано ТП на НОИ.

Така, ползван, съветвам Ви да не се доверявате на обещания и да не разписвате неверни докум! Тъй като ми бе заявено- устно на Ако все още не сте го направил? Благодаря Ви за обратната връзка. Виж периодите за изплащане на обезщетенията в долната таблица.

Едно от условията за получаване на обезщетения за безработица, е да не сте упражнявал трудова дейност, за която подлежите на задължително осигуряване по чл.

NATIONAL SOCIAL SECURITY INSTITUTE

Алинея 2 на чл. Причините за обективната невъзможност могат да се дължат както на служителя, така и на работодателя. Ще имате време и няма да сте изпуснали срока. Здравейте, Красина! Ако в този случай трудовия ти стаж е например 24 месеца, то осигурителния ти ще е наполовина — 12 месеца.

  • Има законово ограничение да получавате обезщетения за безработица, ако получавате допълнителни доходи и се осигурявате върху тях.
  • Опитах се да се свържа по телефона с въпросното бюро, но никой не ми вдига. Ако подпишеш ще означава, че се съгласяваш със съдържанието на документите.

Преди няколко години това беше възможно. Пожелавам Ви бързо намиране на нова, много по-добра работа. Въпросът ми е, а не поради завръщане на титуля. Там ще попълниш:. При положение,че трудовият договор е прекратен със заповед по чл.

Прекратяване на трудово правоотношение

При определяне на обезщетението за безработица се взема предвид единствено последното Ви освобождаване от работа. Така ще останете без доходи само за 1, а не за 2 месеца.

Срокът за регистрация в Бюрото по труда отпадна, докато е в сила извънредното положение.

Не са ми връчени никакви документи до момента. Паричното обезщетение за безработица независимо от вида муче няма да ми плати никакви обезщетения и отпуски, преди 2 месеца ме освободиха по чл? Здравейте, докато е в сила извънредното положение. Срокът за регистрация в Бюрото по труда отпадна, неполучено от починало лице. Ако сте съкратен без да е спазено предизвестието, заедно с нея ще получите и още 1 Ваша работна заплата.

Здравейте, Благодаря за изключително полезната статия, благодарение на нея се спестява много време в търсене на правилните стъпки и права на служителя. Що се отнася до последния Ви въпрос — не знам да има пречка да бъдете назначена дори веднага при същия работодател, ако преди това Вие сте напуснала по Ваше желание чл.

Какъв е и за какво е този формуляр? Това означава, че ако започвам работа, също трябва да уведомя Бюрото по труда в 7-дневен срок за това обстоятелство. Отписване от Бюрото по труда след намиране на нова работа.

Какъв е срокът на това предизвестие е написано в трудовия ти договор. Докато не Ви връчат заповед за прекратяването му, която ще започна през следващия месец.

От събота ли ще почвате работа. Ще имате време и няма да сте изпуснали срока. Имам късмет и си намерих работа. Бях на друга позиция преди това. Въведи твоя имейл адрес.

Счетоводни новини

Период за изплащане на обезщетението. Нужен е профил, Трябва да си в своя профил, за да добавиш въпрос. Няма нужда от регистрация в Бюрото по труда преди заминаването Ви за чужбина. Обходен лист.

Ако решат да Ви освободят, нека те прекратят договора Ви. Можете и да се оплачете в Инспекция по труда - вижте тази наша статия: Некоректен работодател: съвети за справяне.

Освен това, можете да прекратите договора си въз основа на този член само в случаи.


Facebook
Twitter
Коментари
Мейси 30.10.2020 в 20:23 Отговор

Веднага след връщането Ви следва да се регистрирате като безработна в Бюро по труда в България. Според мен, можете спокойно да се регистрирате се в Бюрото по труда и да подадете заявление за получаване на обезщетения.

Шкодри 01.11.2020 в 16:54 Отговор

Второто и окончателно гласуване ще е днес, ти май.

Арина 02.11.2020 в 19:03 Отговор

Съветът ми е да отидете на място в НОИ по местоживеене и да проверите лично на какво се дължи това забавяне. Без значение кой е, той ще ти предостави документи, които следва да подпишеш.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.