Проследяване на пратка пощата

Публикувано на: 31.08.2020

По статуса на пратката,на Анонимен 12 февруари г. Ето номер RFCN.

Бихте ли ме посъветвали какво да направя? Анонимен 19 март г. В статията ще разгледаме различните вариации на диспут в Алиекспрес, както и информация кога и как да ги започнем. Unknown 11 януари г. Ще се радвам ако разберете нещо : а ако няма да отварям ли диспут?

Unknown 11 януари г. Възможно е да изпратена чрез някоя частна пощенска услуга, проследяване на пратка пощата, посочен от сайта пише че е пристигнало в България и дотам приключват услугите. НА Здравейте, като продавача може да ви даде линк за проследя. Най-вероятно следващата седмица трябва да я получите!

Анонимен 11 февруари г.
  • Също така, в този документ се описват място и дата на приемане, място на доставка, вида на товара и опаковката, тегло на пратката, брой на пакетите, място и дата на съставяне на документа и други.
  • Здравейте, Някакъв проследяващ номер към пратката имате ли?

Проследете вашата пратка в Германия

Ако времето за доставка изтича скоро отворете диспут. По последни данни пратката идва насам ; Поздрави. Ако можете дайте номер да видим дали ще открием нещо. Имам още 30 дни до изтичане на крайния срок така ,че мога да изчакам, но не знам има ли смисъл,или да си поискам парите ,като отворя диспут.

И без това не съм сигурна до кога ще се проточи тази работа. Здравейте, искам да попитам за колко време пристигат пратки от летище Гуанджоу, защото моята пратка стои там от 16 февруари? Анонимен 4 март г.

  • Админ 9 февруари г. Ако имате още 29 дни изчакайте още малко.
  • Би следвало да имате още време за изчакване, а ако нямате то може да поискате то да бъде удължено. Админ 19 март г.

НА Писах им пак ама едва ли ще отговорят. Не се притеснпвайте трябва да дойдат пратките. Сега какво се прави. След няколкоседмично чаканена Просто поръчах от другаде.

Дръжте ни в ръцете си

И без това не съм сигурна до кога ще се проточи тази работа. Защо пратките от Китай последните месеци така се бавят имах нерегистрирана която пътува над80 дни но дойде, дори ми пратиха втора вече регистрирана. По написаното разбираме, че е получена по някаква линия

Ако времето за изчакване изтича, проследяване на пратка пощата да отворите диспут - повече информация за диспута може да намерите и в нашата публикация за това. Добавяне на коментар. Бихте ли ми помогнали. Благодаря предварително? Диспут спор в Aliexpress - Кога и как е правилно да го отворим.

Shanghai Wise Express was set up inis a professional team to provide international logistics services.

Топ превозвачи

Изпратени са с някакви частни пощи при които пратките пристигат по-бавно. Има още 29 дни. Няколко полезни сайта, от които можете да проследявате поръчките си, направени от чужди онлайн магазини или пък изпратени от приятели извън България. Здравейте, не откриваме никаква информация за вашата пратка.

Проследи 0. По принцип в пощата и с лична карта могат да проверят дали има пратка за вас и евентуално да си я вземете, проследяване на пратка пощата. Анонимен 8 април г. Админ 12 февруари г! Unknown 3 март г. НА Admin 2 10 януари г! Необходимо е да изчакате. Wise rely on independent research and development of the logistics management system for шпионски свалки бг аудио част 4 to provide the best logistics solutions and services.

Проследяване на пратка пощата бях поръчал от алиекспрее и искам да знам какво е статуса с пратката с номер RSCN.

$type=ticker

Здравейте, Албена. Админ 9 април г. Какъв е статуса на пратката в Алиекспрес. Shanghai Ideal International logistics Co.

Админ 4 февруари г. Проследяване на международни пощенски пратки изпратени от чужбина. Във вашият случай продавача трябва да е посочил от къде може да следите пратките си с тези номера! Здравейте, много благодаря за информацията.


Facebook
Twitter
Коментари
Стелианна 31.08.2020 в 23:44 Отговор

Писах им преди 4-тири дена и отговор няма а на едната пратка статуса се промени и пише че пратката е отменена. Този тракинг номер не ми изглежда коректен, би трябвало след цифрите отново да има 2 букви.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.