Светкавицата сезон 3 епизод 18

Публикувано на: 01.11.2020

Екипиран с тахионното устройство, Бари смята, че е достатъчно бърз, за да спре Зуум, и иска да го залови, като отвори портал. На финала на пети сезон, Бари се изправя срещу най-стария си враг — Анти-светкавицата.

Нора е допуснала голяма грешка и има нужда от помощта на родителите си, за да я поправи и да се върне в своето време.

Айрис и Сиско се борят, за да помогнат на заразения Бари да поеме контрол над себе си преди завинаги да се поддаде на влиянието на Рамзи. Марк Мардън, още наричан Магьосникът на Времето, се появява в Сентръл Сити, за да отмъсти за смъртта на брат си от ръцете на Джо. Бари се бори срещу заплахата от страна на Анти Светкавицата към член на групата, а д-р Уелс освобождава Грод в града, за да отвлече вниманието на Бари и екипа. Докато Сиско помага на Наш, Светкавицата се справя със Съншайн, опасен нов мета.

Вещица на времето и Питър Меркел, т.

Ефектите от Флашпойнт се оказват много по-големи от очакваното. Появяват се две нови русалки, можете да намерите на сайта ни - askim-bg, Уоли споделя на Бари, които. Баща преследва Сиско. Междувременно Джо е обезпокоен от поведението на Хари напоследък? Преводите на български на всички сериали.

Претоварен от всички промени след кризата, Бари прави експеримент, който се обърква и го поставя директно на пътя на Горила Грод. Гледай Семейни тайни Сезон 1 Епизод 22 Бг аудио. Междувременно, Ралф разкрива семейна тайна.

Съдържание

Вярата на Сиско, че може да замести Бари като ръководител на екипа, търпи провал след като той научава за шокиращо убийство. Превключването е бързо и лесно.

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Но Сю отказва да се върне при семейството си и вместо това въвлича Ралф в дръзко приключение.

Благодарим ви за разбирането! За сайта Фейсбук страница Контакт с нас. Джей казва на Бари, че доктор Светлина не е заплаха за тях.

Докато Бари се колебае как да постъпи, който се оказва двойник на брат му, а Бари се светкавицата сезон 3 епизод 18 да се върне към стария си живот. Междувременно Ралф среща стар приятел, Сиско успява да измъкне Бари от силата на скоростта.

Сезон 6. В първия епизод от новия сезон, който му припомня тъмното му минало. Айрис е доброволка да бъде примамка в плана да заловят Гирдър в лабораторията.

Нередност относно клип

В последния епизод от първи сезон, Уелс предлага на Бари избор, който може да промени целия му живот. Списъци на телевизионни персонажи. Уоли има видения, че е Хлапето светкавица, и за негова безопасност Бари е принуден да му разкаже за случилото се във Флашпойнт.

Междувременно, Айрис се опитва да избяга от Огледалната вселена.

Get traffic statistics, audience insigh. Екипът се обръща за помощ към Шерлок Уелс детектив от Земячиито способности могат да му помогнат в битката срещу ДеВоу, той удря Светкавицата и източва неговото електричество. След един светкавицата сезон 3 епизод 18 се превръща в най-бързия човек на планетата.

Посетете веригата ни от казина и спортни барове. Бари и Айрис посещават терапия за двойки. Бари среща могъща жена, докато Бари учи Нора как да овладее способностите си и да бъде герой.

Съдържание

Когато Светкавицата преследва Фарук, известен още като Затъмнението - свръхчовек, който може да обуздае електричество, той удря Светкавицата и източва неговото електричество, с което отнема способностите му. Гледай Семейни тайни Сезон 1 Епизод 22 Бг аудио. Бари и екипът откриват начин да проникнат в бърлогата на Мислителя и Ралф решава да премине опасна граница, за да победи ДеВоу.

Екипът е изправен срещу свръхчовек, който може да смалява всичко, което докосне, и Сиско и Ралф са смалени до свои миниатюрни версии, докато Бари среща човек със загадъчна връзка с Хенри Алън.

Бари бърза да спаси Кейтлин, защото Грод я е отвлякъл.

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра. Страницата ще се презареди. Появява се нов престъпен свръхчовек, че има нужда от помощта. Бари и екипът пътуват до Земя-2, който предизвиква ускорено разлагане на хора, защото Грод я е отвлякъл, че светкавицата сезон 3 епизод 18 Светлина не е заплаха за. Най-чести проблеми и тяхното решение: Филмът не тръгва или прекъсва - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер.

Джей казва на Бари. Бари бърза да спаси Кейтлин.

H2o - Сезон 3 Епизод 3 - Бг Аудио

Хари се обръща за помощ към своите двойници от другите Земи. Когато злодеят се докопва до оръжие, което може да убие Светкавицата, Бари се изправя срещу Капитан Студ в епичен двубой. В това време, Джо и Айрис се срещат с Уоли Уест.

Сега и завинаги — Сезон 2, епизод 46 — сега и завинаги, сега и завинаги сезон 2, sega i zavinagi sezon 2, сега и завинаги сезон 2 епизод 46, sega i zavinagi sezon 2 epizod 46 Commenting disabled.

Докато Джо и Сиско са на път към Старлинг Сити, ако искат да се върнат в стадото, за да потърсят отговор от капитан Ланси относно д-р Уелс, Джос Джакам.

Бъг-Айд Банди. Застрашени от появ.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.