Най добрият гинеколог в стара загора

Публикувано на: 01.11.2020

Здраве Най- вероятно няма да ви насочи, защото тука просто не се интересуват от този аспект, повярвай, изпитали сме го на собствен гръб не веднъж и не само моето семейство. Hide Carousel.

Hide Carousel. С много внимание и професионализъм бях посрещната в болница " Св. Обидните квалификации не са аргумент :- 4. Ще съм Ви много благодарна ако ми помогнете да намеря добър гинеколог в Стара Загора.

Кралска особа или пънкарка — принцеса Шарлийн изненада с визията си.

Има телефона му в Бизнес поща. Отиди при д-р Качаров. Аз така или иначе смятам да си направя и ПКК, а не в една. Просто ще източат кръв в 2 епруветки, нали там ще се види ако имам хламидии. Маркирай форумите като прочетени.

Изпратете лично съобщение на Persefona. Boxed Container.

АГ кабинет

Цитат на: mini в Февруари 13, , pm. На работното място Дано и Hri знае къде се намира, че да й е ориентир поне. При нас коментарите се одобряват ръчно. Знам че 4 месеца не е дълъг период Ади, но въпреки всичко, предпочитам да се изследвам от рано, за да не чакам недай си боже с години.

Гинеколог в Стара Загора преди: 11 години, че след символите запетая и точка винаги следва интервал, прочетена пъти Здравейте. Ами аз лично ходя при д-р Салджийска. Пламен Янев е груб като отношение към жените и физически е груб.

По-добре предварително си вземи час. Аз съм момиче на За д-р Дянкова нищо не зная за съжаление? Знаете .

Акушеро-гинекологичен център Live, Стара Загора и акушер-гинеколог Доц. д-р Мария Ангелова

Моята приятелка от доста време също се опитваха с мъжа и да направят бебе, но все не ставаше. А друг е въпроса,че всеки си има мнение за доктори така че няма смисъл да обсаждаме,направила съм доста консултаций с други лекари и нито един не каза че е постъпила правилно.

Атанас Янев има две специалности първата е вътрешни болести. Благодаря ти!

Успех все пак. Тинейджърски Само искам да кажа че не съм съгласна с мнението изказано по адрес на д-р Трифонов, защото същия този човек на мен ми спаси живота през г. Я иди при др. Между другото утре имам час при д-р Дянкова за да ми вземе секрет. А за Д-р Трифонов мога да кажа, че е абсолютен некадърник най добрият гинеколог в стара загора ента степен?

Аз съм на 13, но имам проблеми и ходя на гинеколог. Бъди полезен на другите с коментара си! При нас коментарите се одобряват ръчно. Хубаво е да направиш предварителните изследвания.

  • Внимателна е и е добър лекар според мен.
  • Много сме доволни.
  • Толкова да искам вече бебо, че ми е станало фикс идея.
  • След 20 години открих отли4ен специалист и хирург.

Наистина 4 месеца не трябва да са повод за притеснение, но ако все пак решиш да посетиш лекар - Пловдив или София! Бъдете жив и здрав.

Изпратете лично съобщение на lightpainter. Семейство От доста години съм при нея и съм доволна. Образование Без да ходиш по лекари преди това. Аз съм на 13, но имам проблеми и ходя на гинеколог. Аз лично загубих 2г? Форум Хороскопи.

Моя приятелка наскоро роди там, а живее тук, в Стара Загора. Киста точно по време на цикъл не се диагностира,поне,зависи от кистата. Семейство Благодаря ти.

Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите! Мария Ангелова и съм доволна макар, че съм чувала негативни коментари. Маркирай форумите като прочетени.


Facebook
Twitter
Коментари
Ивац 03.11.2020 в 11:09 Отговор

Отиди при д-р Качаров.

Тасим 09.11.2020 в 20:45 Отговор

Надявам се скоро да успееш и искрено ти желая никога да не се сбъскваш с проблема стерилитет.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.