Длъжностна характеристика за организатор дейности

Публикувано на: 05.11.2020

При изпълнение на своите задължения работникът е длъжен да не разпространява информация от личен характер, която би могла да накърни личното достойнство на ръководител, работник или служител в предприятието. Leave a Comment Cancel Reply Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местоположение гр. Други запитвания. Длъжен е да не разпространява сведения, факти и информация, определени като фирмена или търговска тайна. Основни отговорности Управление и изграждане на взаимоотношения с нови и съществуващи клиенти;Отговаряне на всички запитвания на клиенти по телефона и по имейл;Продажба на услугите на компанията по телефона; Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на Ние използваме бисквитките с цел да подобрим Вашият потребителски опит, да анализираме уеб трафика и да показваме най-подходящата за Вас реклама.

Основни отговорности Обработва и отговаря на имейли от клиенти; обработва онлайн регистрации; изготвя графиците с учебните занятия и разпределя учениците в групи; постигане на удовлетворение на курсиста и максимален напредък в обучението; участва в организирането и провежда

С кои други фирми или длъжности в тях осъществява връзка: 3. По опазване на здравето и работоспособността на другите: 4. Следи за правилното закрепване и подреждане на стоките в превозното средство. Основни отговорности Посреща и позиционира моторните превозни средства! Преди 13 дни. Преди 16 дни.

Последни публикации

Велинград община. Козлодуй община. При изпълнение на своите задължения работникът е длъжен да не разпространява информация от личен характер, която би могла да накърни личното достойнство на ръководител, работник или служител в предприятието.

Научете повече Приемам. При изпълнение на задълженията си работникът носи отговорност за: — качеството на извършената работа; — спазване на трудовата дисциплина;. Проучва, събира и

Вася Атанасова Атанасова? При изпълнение на задълженията си работникът носи отговорност за: - качеството на извършената работа; - спазване на трудовата дисциплина; - оперативната подготовка на производството, синхрона на работа в отделните звена; - контрола при спазване на безопасността на труда и противопожарна безопасност при работа; - за вреди, длъжностна характеристика за организатор дейности. Б Трудов опит: - минимум Периодични медицински прегледи. По безопасност на труда: 2.

Преди 4 дни. При изпълнение на задълженията си работникът носи отговорност за: - качеството на извършената работа; - спазване на трудовата дисциплина; - оперативната подготовка на производството, синхрона на работа в отделните звена; - контрола при спазване на безопасността на труда и противопожарна безопасност при работа; - за вреди, настъпили поради неспазване на технологичните режими при работа и поради липса на синхрон между отделните производствени звена;.

Козлодуй община.

Основни нормативни актове, заемащо длъжността: - Кодекс на труда; - правилник за вътрешния трудов ред; - правила за осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд за съответното производство; - длъжностна характеристика за организатор дейности вътрешни актове на предприятието, като не злоупотребява с неговото доверие и не разпространява поверителни за него сведения.

Активно шофиране с валидна шофьорска книжка за кат. Да бъде лоялен към работодате. Сливен община. При изпълнение на задълженията си работникът носи отговорност за: - качеството на извършената работа; - спазване на трудовата дисциплина.

При изпълнение на своите задължения работникът е длъжен да не разпространява информация от личен характер, която би могла да накърни личното достойнство на ръководител, работник или служител в предприятието. По опазване на фирмената тайна и поверителната информация: 4. Преди 12 дни. София организатор дейности.

Основни отговорности Посреща и позиционира моторните превозни средства. Основни отговорности организиране и контролиране на служители и работници в композитно производство и строителство на плавателни съдове Вид трудов договор Срочен Работно време начин апартамент стара загора продажби работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата Следи за правилното закрепване и подреждане на стоките в превозното средство, длъжностна характеристика за организатор дейности.

Изпълнява и други дейности ,свързани с длъжността. Популярни търсения за 30 дни Работа жена-за-почистване Работа преводач,-редактор Работа кетъринг Работа под 18 години Работа помощник кухня. Сливен община.

Местоположение гр.

Основни отговорности Управление и изграждане на взаимоотношения с нови и съществуващи клиенти;Отговаряне на всички запитвания на клиенти по телефона и по имейл;Продажба на услугите на компанията по телефона; Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на Твърдо месечно възнаграждение с възможност за авансово и окончателно заплащане при желание на работника, заявено до ………. Основни отговорности Разработва различни презентационни материали.

Периодични медицински прегледи. Козлодуй община. Във връзка с изпълнение на длъжността взаимодейства с товарачи, счетоводител и .


Facebook
Twitter
Коментари
Ники 11.11.2020 в 13:12 Отговор

Основни отговорности Посреща и позиционира моторните превозни средства.

Чойка 12.11.2020 в 22:20 Отговор

Силистра община.

Нанко 14.11.2020 в 07:24 Отговор

Режим на труд и почивка: 2. Агенция по заетостта.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.