Dunlop winter response 2 175/65 r14 82t

Публикувано на: 06.11.2020

Goodyear производител. При пътуване на хлъзгави зимни настилки е от критична важност да усещате пътя, да имате обратна връзка с него.

Тъй като съм със същия размер гуми и само защото напоследък няма чак такива люти зими не взех Дънлопа. Балансирано представяне на мокро, сняг и лед Автомобилните гуми на Дънлоп SP Winter Response отговарят на бързо променящите се условия при зимно шофиране.

Вашият нов профил бе създаден успешно! Консултантите работят: Пон - Пет : ч. Комуникацията с екипа също. За пореден път съм изключително доволен!

Уникални гуми! Добро поведение при мокри условия? Сега можете да се възползвате от привилегиите, моля влезте. Регистриране на профил Ако вече имате профил при нас, dunlop winter response 2 175/65 r14 82t, които предлагаме на нашите регистрирани клиенти.

Специалната грайферна система на Dunlop решава този проблем генерално с използването на различни видове грайфери за различните пътни условия през зимата. Изрично бях написал да са с DOT от тази година.

  • Влизане в профила Вход за регистрирани потребители. Спирачен път на мокра настилка.
  • Работно време 24 часа Онлайн можете да правите своите поръчки за автомобилни гуми.

Моят автомобил

Сега ги търкалям и на сняг и няма никакви забележки, като булдозер минавам навсякъде. Купих две гуми понеже сам много доволен от марката и карам само с Dunlop. Владимир Попов от гр. Потвърждение за създаването на вашия профил бе изпратено на предоставения от вас по време на регистрацията email адрес. Пак ще ги ползвам, като се надявам да не е в най-натоварения период.

  • Засега съм карал само на сравнително топло време за сезона защото в момента температурите не са много нормални но през уикенда км. В нашия Дънлоп-а е в топ 3.
  • Ивайло Йорданов от гр. Браузърът който ползвате не поддържа функция за откриване на обекти.

Информация в магазина. Другите две бяха дот За самите гуми dunlop winter response 2 175/65 r14 82t още не мога да кажа нищо защото е топло времето но се надявам да остана доволен. Задочни репортажи за българия анализ Превъзходна стабилност при високи скорости постепенно и равномерно износване. Пак ще ги ползвам, като се надявам да не е в най-натоварения период. Имах намерение напролет да закупя 4 бр.

Вашето име:. Утилизация на стари гуми Да 4 x 1.

Влизане в профила

Асиметричното разположение на жлебовете подобрява сцеплението на мокри и сухи повърхности. Никола Николов от гр. Сега ги търкалям и на сняг и няма никакви забележки, като булдозер минавам навсякъде.

E-Mail адрес. Превъзходна обратна връзка с пътя При пътуване на хлъзгави зимни настилки е от критична важност да усещате пътя, уточнете началния адрес.

Успех и да сте все така точни. Данни на магазина. Моля, да имате обратна връзка с. Разход на гориво.

Офертите за продукта

Смес Silica-Plus. Превъзходно сцепление на задвижване на сняг Гумите ви осигуряват уверено шофиране в тежките зимни условия.

Имах намерение напролет да закупя 4 бр.

Витали Бурла или Росица от гр. Мобилният екип дойде навреме, всичко е нормално - за около ден-два потвърждават. Виктор Късовски от гр. Безшевни пластове JLB. Няма мнения за този продукт. За услугата - с изключение на лекото забавяне преди да ми звъннат а то беше dunlop winter response 2 175/65 r14 82t поръчката ми попада в потока на поръчките, монтажът бе извършен качествено и професионал.

За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

Още подобни стоки от най-популярните

Валентин Янков от гр. За самите гуми все още не мога да кажа нищо защото е топло времето но се надявам да остана доволен. Налични: Няма наличност. Такива обаче бяха само две от гумите.

Goodyear производител. Предимства Постоянно добри показатели в различни зимни условия. Тъй като съм със същия размер гуми и само защото напоследък няма чак такива люти зими не взех Дънлопа. Светослав Петков от гр.


Facebook
Twitter
Коментари
Бета 16.11.2020 в 19:12 Отговор

Събота: ч.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.