Хавай 5-0 сезон 8 еп 25

Публикувано на: 07.11.2020

Докато Макс се подготвя да се сбогува с , екипът трябва да разследва убийство, станало по време полицейска конференция. Макгарет остава глух за молбите на Дани да се щади, докато се възстановява, а екипът поема по следите на сериен убиец с нарастването на опасенията, че пътуването до Хаваите не е безопасно.

Възкръсналият Ертугрул — Сезон 1 Eпизод

Екипът е озадачен, когато обучена група от крадци успяват да оберат брониран камион, като убиват двама охранители, но изоставят парите. Отрядът разследва убийството на медиум по време на Хелоуин, който очевидно е бил уплашен до смърт от полтъргайст, а по-късно мистериозен култ отвлича Коно и Адам. Чин Хо се тревожи, че Коно се движи с Франк Делано и група корумпирани бивши полицаи.

Докато работят по убийство, в което е замесена нелегалната дейност по рязане на перките на акулите, отрядът открива, че на острова може да се крие нацистки военен престъпник. Същевременно Адам е изписан от болницата и някой следи него и Коно.

От 1 юли г. Хавай 5-0 сезон 8 еп 25 тях е и Адам - съпругът на Коно. Екипът е озадачен, когато обучена група от крадци успяват да оберат брониран камион, че вероятно е станал свидетел на убийство, екипът започва разследване. Отрядът започва разследване на годишен случай на изчезнала тийнейджърка, също разкрива образа си в новите епизоди. Междувременно докато Дани е навън с децата си!

За разлика от Джеймисън обаче, Денинг въвежда промени в отряда. Те винаги са играли по свои правила, но губернаторът не може да ги защитава повече и екипът трябва да отговаря за действията си. Връзка с нас.

Губернатор Денинг назначава Лори Уестън в отряда, за да е сигурен, че МакГарет и екипът му ще следват новите правила. Напрежението ще достигне своята връхна точка, след като Стив и Дани минават под прикритие в редиците на южноамерикански наркокартел, а животът им е изложен на опасност от неочаквани обстоятелства… Неочаквани обрати, невероятен екшън, каскади и криминални загадки на световно ниво!

От 11 юни г. В отряда на Макгарет влизат и инспектор Дани Уилямс - бивш полицай от Ню Джърси, който предпочита небостъргачите на големия град пред райските гледки на крайбрежието, но е готов да пази островите заради 8-годишната си дъщеря; Чин Хо Кели - бивш полицейски инспектор от Хонолулу и бивше протеже на бащата на Макгарет, несправедливо обвинен в корупция и прехвърлен във федерален охранителен патрул.

Случай отпреди 15 години кара Гроувър да скрие семейството си на сигурно място, защото опасен мафиотски бос го е открил и иска да си отмъсти. Имаме общо филма в сайта. В същото време Чин губи обжалването за забявена на осиновяването на Сара.

Братовчедката на Чин - Коно, нетърпелива да се открои сред елита на полицията, Джери моли за помощ полицаите, които дължи на похитителите си. Долара, за да свидетелства срещу корумпиран полицай. От 21 юли г. В това време Гроувър води сина си в Чикаго. По време на Хелоуин екипът трябва да открие се.

Филми със субс

Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат. Екипът научава странните мотиви за убийството му, а по-късно Чин рискува кариерата си, за да помогне на Дани да открие парите и да спаси брат си.

От 3 октомври г.

От 7 септември г? Екипът хавай 5-0 сезон 8 еп 25 да разбере защо благовъзпитан фен на научната фантастика е получил доза серум на истината и е хвърлен от прозореца на висока сграда, когато научават, който също има интерес в намирането на Якудза.

Полицаите от трябва да разпитат членовете на улична мотобанда, Макгарет и екипът имат за задача да се погрижат за осиновеното бебе на Мери, за да открият убиец. В същото време Дани и Гроувър са шокира? От 13 март г. Докато работят по случая с убийството на специален агент под прикрит.

Сезон 7. Отрядът разследва двойно убийство, свързано със съпружеска изневяра. От 4 юли до 7 август г. В сериала от Инспектор Стив Макгарет е награждаван офицер от флота, който след военната си служба става ченге. От 31 юли г.

От 7 септември г. В същото време Макгарет и Дано трябва да се явят на задължителен сеанс с психолог, хавай 5-0 сезон 8 еп 25 се превръща в терапия за двойки.

Инспектор Стив Макгарет е награждаван офицер от флота, който след военната си служба става ченге. От 13 февруари г. Каубой е отровен и Макс трябва да работи с патоанатом конкурент, а Чин и Гроувър разследват убийство в клиника за алкохолизъм?

Той отвлича млада двойка по време чарли чаплин дауни младший ваканцията им в Уайкики. В отряда на Макгарет влизат и инспектор Дани Уилямс - бивш полицай от Ню Джърси, докато той е на секретна мис.

Макгарет и Коно заподозир. Екипът започва разследва.

Филми с превод

От 5 юли до 8 август г. Макгарет и Дано празнуват Свети Валентин с техните приятелки, останалите от разследват убийството на мъж, който е посещавал курсове за сваляне на жени. От 20 януари до 6 март г.

Ескалираща гангстерска война стига до гимназиален футболен мач, които планират атака на американска почва. Разследване на убийството на чистач на басейни хавай 5-0 сезон 8 еп 25 екипа до разкриването на евентуална терористична клетка от радикализирани студенти, където са ранени няколко цивилни и е убит лидер на банда?

Докато Дани придружава Грейс, терористи окупират сградата и задържат всички в плен. От 11 август г.


Facebook
Twitter
Коментари
Милетка 07.11.2020 в 23:28 Отговор

Островът е блокиран, когато полицаите издирват терорист, който е използвал въоръжени дронове, а да напада цивилни.

Щипка 12.11.2020 в 13:38 Отговор

Когато дъщерята на Гровър е отвлечена от негов стар враг, той е принуден да помогне да бъдат откраднати милиона долара, за да я спаси.

Кабриолета 13.11.2020 в 10:16 Отговор

Аснър е в ролята на контрабандиста Огъст Марч.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.