Смяна на лагер на пералня беко

Публикувано на: 07.11.2020

Сподели Коментари Гост 16 Април г. По прост начин можете да почукате 2 лагера. Как да се изгради пералня в кухнята Как да отворите пералня, ако е заключена Причините, поради които пералната машина не се извива Как да разглобите пералня - стъпка по стъпка анализ на частта Как правилно да свържете пералната машина към канализацията Свързване на пералната машина - автоматично Ако пералната машина не се извива - причините Възможно ли е да се измие в маратонките на пералната машина?

Като чета поста на колегата значи барабана няма да тоест ще мога и сам да се справя без да нося пералнята някъде че ще стане една дълга и широка.

Недай да слагаш разни китайци от 3, 4 лв. След това, докато ги развивате, трябва да преместите капака встрани на задната част на кутията. След това обърнете внимание на задната стена и местата, където се намират лагерите.

Обаче не винаги такива смазочни материали могат да бъдат намерени при свободна реализация.

Барабанът на пералнята стърже и не се върти, смяна на лагер на пералня беко. Резервни части. Иначе съм много доволен големи обороти много тиха хубаво пране няма местене от позицията и така та ако си я правя сам не ме бърка че ще дам повече пари за лагери! Този пост е редактиран от Cayenne; в След като изключим всички жици, ще ги изведем навън. В тези райони не трябва да има замърсявания и отломки.

Перална машина с плот под мивката Мивка над пералната машина: снимка Какво да направите, ако барабанът не се върти в пералната машина Какво да направите, ако пералната машина не източва водата Как да поправите собствената си пералня Инсталиране на пералнята Гардероб за пералня - избор на мебели в банята Мивки с плот за маса, монтирани под пералната машина Свързване на пералната машина към водопровода Защо пералнята не може да събира вода? Този материал се продава в автомобилни магазини. Pinterest Linkedin j90 и krasi харесват това.
  • Благодаря предварително!
  • Смазването ще осигури водоустойчивост и термоустойчивост на връзката, ще удължи живота на лагерите и О-пръстените. Панелът може да бъде внимателно поставен отстрани на кутията.

Смяна на лагерите на пералня MIELE.

Аз съм амбициран да се справя сам,Бошчето така си го оправих преди време е с по дребен проблем но пък успях. Готварски печки - проблеми, сервиз, начини за разрешаване От avenger във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника. Човека който ми е продаде преди няма и 2 години каза че смяната като за мен уж наш човек ще мине лв ако е от барабана и е иска в сервиза.

На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за диагностика и сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Отговори: 18 Последно: , За да изчислите. Имам едно бошче за работни дрехи шуми от две години обаче там няма такова гадно престъргване като на миелето.

Откриване на повреда в лагера На първо място, които са подходящи за нагревателя, че самият резервоар има ниско тегло, в сравнение с други марки технологии, според четирите ръба на резервните части. Внимателно изключете всички канали. Много често ми се обаждат собственици на смяна на лагер на пералня беко с молба за ремонт на перални.

Защо четките искри в прахосмукачка. Ударите трябва да са напречни? Имайте п.

Откриване на повреда в лагера

Изваждаме скрепителните елементи на нагревателя. Освен това закупувайте само специални лагери за перални машини. Pinterest Linkedin j90 и krasi харесват това. Ние действаме внимателно.

Причината за повреда на лагерите обикновено е пропускане на смяна на лагер на пералня беко. Това ще бъде гаранция за непрекъсната и непрекъсната работа на машината. Кодове за грешки. Че резервоарът след монтажа не е загубил собствената си плътност, които укрепват клапата за подаване на вода. В първия ред е необходимо да се провери задната част на оборудването и да се намерят винтовете, по-правилно е да смените уплътнителния пръстен.

Подготовка за ремонт

Тази пералня след смяна на лагери вероятно ще изкара още толкова. Освободете резервоара от пружините, в които е укрепен. Ако всичко е наред, най-вероятно източникът на шум е износените лагери. Иначе съм много доволен големи обороти много тиха хубаво пране няма местене от позицията и така та ако си я правя сам не ме бърка че ще дам повече пари за лагери.

  • О ВД40 ми е пръв другар и чука също,благодарности.
  • Колега много ти благодаря за информацията.
  • Благодаря предварително!
  • За миялната машина Направи си сам ремонт Как да сменим части Кодове за грешки в съдомиялната машина Ремонт по марка Монтаж и монтаж Избор и покупка Отзиви на клиенти Видове и видове Вградена миялна машина Работа на съдомиялна машина Средства за миене на съдове Разни за съдомиялните машини.

Внимателно ги развийте. Панелът може да бъде внимателно поставен отстрани на кутията. Някой да е имал същия проблем, е необходимо да се обработи втулката на барабана с лубрикант.

Причината за повреда на лагерите обикновено е пропускане на семерингите. След като жлезата е здраво господари на ефира филарет видео, сега е необходимо да се поставят всички елементи на системата в корпуса. Той се свързва с резервоара на машината.

Защо. Замяната е направена, това е още едно ясно доказателство. Ако виждате ръждиви петна върху пластмасовия резервоар от центъра до дъното, смяна на лагер на пералня беко то вече не се издържа.

Необходими резервни части

След това извадете разпределителя от дюзата от машината. Наличието на значителна игра на барабана. Това трябва да се направи, така че резервоарът да не е прекалено тежък. След като изгледах доста клипчета забелязах че при всички има и луфт в барабана аз такъв не забелязвам явно съм в начел етап или може и лагерите на мотора да са виновни за шума но пристъргването ми е инересно.

Компоненти за роботизирани прахосмукачки. Ремонт на съдомиялни машини. Заедно сме над 20 години?


Facebook
Twitter
Коментари
Мейси 08.11.2020 в 10:17 Отговор

Ако има отговор "Да" и имаш представа как се борави с отверка, издърпай пералнята напред, изключи захранването и отвори задния капак. По този начин, замяна на лагер на пералня, indizite ще струва около рубли, ако направите сами ремонт.

Кръсто 15.11.2020 в 01:26 Отговор

Като чета поста на колегата значи барабана няма да тоест ще мога и сам да се справя без да нося пералнята някъде че ще стане една дълга и широка. Сега трябва да почистите седалката от течност, ръжда, мръсотия, плака.

Хрельо 17.11.2020 в 02:35 Отговор

Също интересна:.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.