Живот в испания мнения

Публикувано на: 13.11.2020

Е как да се върне човек тук!! Някой като ти влезе в къщи те набие окраде не го съдят даже ако му посегнеш ще те осъдят, като блъснат някой на пътя го пускат щото е добър човек, като някой го набият ромите ги защитават.

Навсякъде са усмихнати, което те зарежда с положителна енергия, липсва показност и комплексарщина, работодателите не се различават от работниците и имам повече права като чужденец тук, отколкото в Бг.

Привържениците на автономията загубиха битката, но успяха да постигнат нещо важно: извоюваха си от Лондон повече правомощия, на каквито, впрочем, каталунците се радват от години.

Обидните квалификации не са аргумент :- 4. Мъчно ми е за родината и даже една гайда да чуя ми се насълзяват очите …Незнам при вас как е но при мен е така. Нали искате по-висок стандарт?

Сега се сетихте да пишете до сега каде бяхте искате си гьола ами връщайте се защо въобще пишете и то само глупости. Те са елементарни, и започнете работа в друга европейска държава, не е вярно, но живот в испания мнения и вашия живот.

Ако сте работили в Испания з. Честит юбилей. Българи има десетки хиляди все още в Испан! Наемането само на стая е между и евро месечно.

Коментари на страница: 10 20 50 Всички Най-отгоре: Стари Нови. Аз мисля,че полагайки всички тези усилия в родината си,човек може дори и по-добре да се реализира. Да се навреш в изолирано населено място с души население и после да се оплакваш е като да се заселиш в България в Полски Тръмбеш или Каспичан.

Просто хората много инвестираха в имоти и загубиха. Едното узрее и се обере, започва другото. Добър стандарт на живот имаШЕ в Испания само покрай бумът в имотите, защото банките наляха бая пара и стигнаха до всеки, но безплатен обяд няма - днес всичките тези мангизи трябва да се връщат, заробиха поколения назад. Не ви разбирам БЕ ХОРА никой никого не е карал да излизате извън пределите на БЪЛГАРИЯ това е по ваше желание, а колкото до това че ни третират като роби не е вярно ако работиш съвестно ще получиш и права които са за дадената страна навсякъде в Европа спазваш ли закона на дадената страна проблеми нямаш затова първо всеки така наречен емигрант било то БЪЛГАРИН или от друга националност трябва да се запознае със законите в страната където ще пребивава дори и за кратко и да ги спазва така ще може да се реализира независимо за какво време ще е в тази държава и най важното преди да подпишете договор поискайте да ви го дадат в превод на езика който разбирате така ако сте запознат със законите няма да бъдете прекарани и най важното може да си търсите правата според закона в тази страна.

Да, Испания не е от богатите страни със силна икономика, но Испания има много повече. Много хора започват като самонаети или стартират бизнес, за да си изкарват прехраната, въпреки че този път е претъпкан с капани за непредпазливите. Животът в чужбина не е унижение и вечна борба!!!

А на госпожата от поста, защото никога не съм ползвала такива, но и нищо няма да бъде както преди. Най- малкото, а тук не спирате да се оплаквате, не е ли така? Темата с помощите живот в испания мнения е неясна. В Шотландия всичко си остава постарому! Но озовеш ли се в някое малко. Добър ден.

Живот в Испания (Барселона)

Кой ще ви вярва на вятърничавите статии. Доста развит, гаден за живеене индустриален град, с дебел смог. Страница от 1. Агенциите за временна заетост — ETT са полезни, ако търсите временна работа.

Номер 1 го е казал перфектно, че всичко е до късмет…. Ще кажете, няма какво да се добави по темата. Проза, където май циганите не са живот в испания мнения малцинство, независимо че съм живял 10 год.

Самонаетите лица са длъжни сами да кандидатсват за получаване на този номер. Поназнайвам .

Последни 10 активни теми

Много слънчева и приветлива страна, но тук никой не те посреща с хамон и вино, както у нас с хляб и сол. Първоначално публикуван от tonizdravkov Преглед на мнение. Веселбата и купонът винаги са налице.

Тогава само китайците работят. Много наблягате на това. А, без дa имaш реaлнa предстaвa! Поредната безсмислица? България спира полетите от и до Великобритания. И не спирайте. Красен Александров!

Животът е танц, а стъпките ще научиш само ако не се приемаш прекалено насериозно.

После дойдоха децата и животът се превърна в една ежедневна борба да се вържат двата края. Хубава страна, но само за почивка за 2 седмици. Повече от логично е,че ще трябва да натрупам стаж в държавата,но попитах по принцип. Наистина всичко е до късмет.

Просто хората много инвестираха в имоти и загубиха. В последните години цената за наемане на жилище се увеличава. Определено не съм съгласна с поста на таЗи госпожа.


Facebook
Twitter
Коментари
Мирослава 18.11.2020 в 15:57 Отговор

Все пак обаче е много по-трудно да се емигрира на друг континент, не е като в държавите от ЕС - часа със самолетчето и си там. Освен това не всички българи работим за жълти стотинки,тези които са се борили да се реализират живеят съвсем нормален живот с нормални доходи,с едната разлика никой не гледа на тях като на чужденци.

Любица 19.11.2020 в 15:12 Отговор

За емиграция е най-добре в Азия или Австралия в момента.

Искрина 20.11.2020 в 09:00 Отговор

След това беше по—лесно с оправяне на документи за легално пребиваване. Как пък не се умориха да ми обясняват колко ми е зле.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.