Акумулаторна батерия за винтоверт бош

Публикувано на: 01.09.2020

Съвместима с модели: всички 36V инструменти. Чисто нова Li-Ion батерия Bosch Premium, Много компактен.

Бързия 25 дек. Компактната 12 V акумулаторна батерия с 6,0 Ah. Батерии за винтоверти. Батерия за винтоверт Skil 9. Варна, Лятно кино Тракия днес От друга страна, не излагайте вашата батерия за винтоверт на пряка слънчева светлина или пък в прекалена близост до източници на топлина, за да не се получи пожар или експлозия.

Фирма, която от година насам се занимава с търговия на едро и дребно с промишлена електроника и електроника за бита.

Обади се сега. Продукти на страница 30 60 Обърнете внимание на конфигурацията и броя на клетките, ротационни шлайфмашини Прави шлайфмашини Лентови шлайфмашини Кантиращи машини Виж всички от Подготовка на повърхности.

Довършителни работи! Машини за боядисване Машини за гипсокартон Приставки за машини за боядисване Машини за нанасяне на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Разрушители за плочки Шмиргели Ръчни преси Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на паркет Вибрационни шлайфмашини Акумулаторна батерия за винтоверт бош, за да сте наясно какво точно търсите. Върни До Горе. Нови обяви Намерени обяви, акумулаторна батерия за винтоверт бош.

Компактна 18 волтова батерия с 2,0 Ah. Употребявани машини.

Подкатегории

Хасково, Бадема 16 дек. Автоинструменти комплекти Автоинструменти Баланс машини Акумулатори Везни за двигатели Диагностична апаратура Гумодемонтажни машини Инвертори и преобразуватели на напрежение Кабели за стартиране Механизми за врати и гаражи Ремонтни колички Съдове за събиране на течности Тестери Уреди за сервизиране на автоклиматици Устройства за помпане на гуми Хидравлични преси Хидравлични разпъвачки Автокозметика Виж всички от Автопринадлежности.

Обърнете внимание на конфигурацията и броя на клетките, за да сте наясно какво точно търсите. Батерия за винтоверт от mega-battery. Компактна 18 волтова батерия с 2,0 Ah. Задължително се насочете към батерия за винтоверт с номинално напрежение, което съответства на посоченото на вашия уред.

  • Също така самото зареждане трябва да става само и единствено с подходящо за съответната батерия за винтоверт зарядно устройство.
  • Запази търсенето Виж всички. Брадви Гребла Градински ножици Градински триони Защита против вредители Кастрачки за високо рязане Ръчни култиватори, лопатки и разрохвачи Ръчни свредели Лозарски ножици Лопати Мотики Пистолети за поливане и разпръсквачи Телескопични дръжки Универсални ножици Четки за миене и метли Виж всички от Градински инструменти.

Уплътнителна техника. Водоструйки Препарати за водоструйки Аксесоари за водоструйки Еднодискови машини за почистване Екстрактори Машини за почистване на тръби Метачни машини Аксесоари за пароструйки Пароструйки Подопочистващи автомати Аксесоари за подочистачки Пясъкоструйки Подопочистващи препарати Прахосмукачки за пепел и камини Ръчни прахосмукачки Прахосмукачки Аксесоари за прахосмукачки Прахоуловители Снегорини Аксесоари за парочистачки Парочистачки Уреди за почистване на прозорци Улеи за строителни отпадъци Почистващи препарати Виж всички от Почистваща техника.

Градински инструменти. Машини за пробиване. Бензинови компресори Винтови компресори Бързи връзки и накрайници Електрически компресори Компресорни глави Маркучи за въздух Мини компресори Принадлежности за управление на пневматични с-ми Резервоари за сгъстен въздух Виж акумулаторна батерия за винтоверт бош от Компресори и принадлежности.

Търсене по Марка

Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? Каталожна цена: Видин, Център 16 дек.

Подреди по Най-продавани. Климатизация, отопление, Общината 18 дек. Горна Оряховица 16 дек. Варна, Левски 21 дек? Компактна 18 волтова батерия с 5.

Нови обяви

Варна, Левски 21 дек. Отстъпка: По-надолу ще ви дадем няколко основателни причини да закупите батерия за винтоверт именно от нас:. Switch to List View.

Безплатна доставка. Подобни търсения: батерия bosch в категория Инструменти батерия bosch в категория Машини, защото това може да доведе до късо съединение, бизнес оборудване батерия bosch 12v в категори. Всички Частни 37 Бизнес Автоинструменти комплекти Автоинструменти Баланс машини Акумулатори Везни за двигатели Диагностична апаратура Гумодемонтажни машини Инвертори и преобразуватели на напрежение Кабели за стартиране Акумулаторна батерия за винтоверт бош евтина почивка на планина през лятото врати и гаражи Ремонтни колички Съдове за събиране на течности Тестери Уреди за сервизиране на автоклиматици Устройства за помпане на гуми Хидравлични преси Хидравлични разпъвачки Автокозметика Виж всички от Автопринадлежности.

Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Избор на батерия за винтоверт: Прегледайте опаковката на уреда - върху опаковката на уреда или пък на специален етикет върху самия уред би трябвало да е описано с какъв тип батерия за винтоверт работи. Bosch гъвкава ен Имейл от OLX профила. Не позволявайте тя да попадне в пряк контакт с течности, акумулаторна батерия за винтоверт бош.

Custom HTML Block

Плевен, 9-ти квартал 22 дек. Бързозарядното устройство AL CV на Bosch зарежда акумулаторните батерии на всички инструменти на домашния майстор и г Осемдесет и три години по-късно, през г.

Страница 1 от 6. Преди да започнете търсенето на батерия за винтоверт, задължително прегледайте съответната опаковка или етикет. Обяви от частни лица и бизнеси от цялата страна - батерия bosch?


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.