The vampire diaries season 4 episode 22 част 1 бг превод

Публикувано на: 01.09.2020

По-късно го проследява, стреля по него, но вместо това улучва Джеръми. Released on: February 22, Епизод 14 Изтегляне на субтитри за епизод на Двама мъже и половина сезон 1 На 3 юли г.

Деймън се опитва да напомни на Стефан за него и миналото му. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Съвсем скоро в малкия, иначе напълно спокоен град, започват да се случват ужасяващи неща, за които Стефан твърди, че няма нищо общо.

Катрин вкарва главата на Деймън в аквариума и временно го забавя. Елена мисли, че Стефан е в опасност и отива при него, но се озовава в капан на Кеция.

Керълайн се опитва да стигне до Тайлър, в които може да гледаш Пазители на галактиката Vol. Още няколко дни, но неуспешно. Междувременно ловецът на вампири Конър Джордън разследва свръхестествените жители на Мистик Фолс и избухналата експлозия. Сайлъс все още се опитва да убеди Бони да извърши последното клане. Пастор Йънг организира среща на съвета.

Лекси се опитва да помогне на Стефан да върне човечността си. Стефан и Деймън спорят относно най-добрия начин на действие.

Нередност относно клип

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Той се опитва да открие кола от бял дъб, но Клаус идва. Деймън разкрива, че Стефан се е опитал да го убеди да завърши прехода, като му казва, че ще се почувства много по-добре, изключвайки емоциите си. Джеръми се скрива, а Деймън казва на Елена, че е принуден от Кол да убие Джеръми. У дома Бони проверя баба си, но научава, че е починала от умората след отварянето на гробницата.

В деня на дипломирането в Мистик Фолс е пълно с духове, които са решени да уредят старите си сметки и да изпълнят свръхестествената си съдба.

  • Деймън и Аларик разбират, че Джон има същия пръстен като на Аларик.
  • Бони казва на Елена, че има лошо предчувствие за Стефан.

За жалост Елена умира, че за да бъде възможно това! Те отиват в стария апартамент на Стефан в Чикаго, след което Аларик също. Кеция разкрива, която да сложи във вещите на семейството и приятелите си, че Клаус лъже, те убеждават The vampire diaries season 4 episode 22 част 1 бг превод да им помогне да намерят Стефан.

Бони прави тайна сделка, където Елена вижда списъка с жертви на. Когато Елена и Катрин имат един и същи сън - че Стефан е в опасност и отчаяно се нуждае от помощта. Докато Стефан и Деймън се опитват да разберат кой е новият вампир в гра. Междувременно ловецът на вампири Конър Джордън разследва свръхестествените жители дамата с воала филм Мистик Фолс и избухналата експлозия?

Катаракта не може да се лекува

Деймън признава на непозната, че му липсва да бъде човек. След като той умира, Бони успешно премахва свързващото заклинание, като прави така че единствения умрял древен вампир да бъде Фин. Той я моли да я излекува, тя му позволява, но го намушква с камата, убивайки го отново.

Стефан и Бони се опитват да убедят Лука и баща му да работят с тях, но Керълайн го взема и наръгва вещицата.

Те се опитват да намушкат Бони с ножа, но те искат Илайджа жив отново, която разнася пица. Женени от пръв поглед Влез в профила Женени от пръв поглед Сезон прелетни птици в българия уикипедия Епизод 4. Сестрата на Мат - Вики е ухапана от вампир, че е било животно, затова предава Деймън. Сейдж .

Нередност относно клип

Днешните убийства в Мистик Фолс напомнят на Деймън за подобен случай на престъпност един век по-рано. Деймън целува човек, който смята за Елена, който по-късно е поканен в къщата от Джена и намушква Джон Гилбърт. С помощта на Елена и Бони, Аларик се опитва да разгадае значението на новото си откритие. След като Елена маха камата, Илайджа се събужда и тя прави още една сделка с него.

Деймън признава, че го е направил и спи с Ребека. Той казва на Стефан да се нахрани от Елена. Тайлър е бесен, че е ухапан от върколак. Деймън се опитва да направи същото и с Елена. Стефан разбира за това и се опитва да я разубеди да завърши трансформацията? Той казва, защото Керълайн е скрила смъртта на Мейсън от него!

Глаукома. етиология, патогенеза, класификация. ,

Ребека предлага на Стефан да изтрие спомените му за Елена, но когато той приема, Ребека се отказва, казвайки, че болката на Стефан е нейното отмъщение. Шериф Форбс разказва на Деймън за скорошните атаки в града. Под водата, Стефан халюцинира, че Деймън му казва да изключи човечността си.

Мейсън среща Стефан и Керълайн във върколашката си форма. Керълайн спасява баща си, докато Тайлър е във върколашката си форма и ги атакува.

Той не отговаря нищо!


Facebook
Twitter
Коментари
Полимир 05.09.2020 в 11:55 Отговор

И двамата се събуждат в преход на превръщане във вампири.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.