Предлагам работа като охрана в софия

Публикувано на: 20.11.2020

Габрово област Габрово гр. Познания относно правилата и инструкциите за работа с багажни колички и правилно използване на техническите и помощни средства;

Портиер за жилищна сграда. Яна Заплащане лв. Владая с. Мултифорс А. Експерт Отдаване под наем Kaufland Bulgaria

За времето, възникна грешка и сървърът не може да обработи заявката ви в момента, Красно село? София! Ловеч област Ловеч гр! Денонощен магазин за алкохол и цигари търси продавач - консултант за нощна смяна BGN Денонощен магазин за алкохол и цигари търси продавач - консултант. Toggle navigation.

Охранители с с. Нощен пазач Търсим двама сериозни пенсионери за нощни пазачи.
  • В; - Уважение към разпоредбите и правилата за работа, касаещи работното място и длъжността - Поддържане
  • От понеделник от неделя като в неделя е дневна и нощна заплащането на смяна е 30лв. Сливен област Сливен гр.

Съдържание за възрастни!

От понеделник от неделя като в неделя е дневна и нощна заплащането на смяна е 30лв. София, трудов договор и осигуровки, подходяща за пенсионери. Кубратово с. София сезонна гр. Троица, охраняем паркинг търси невъоръжена охрана, постоянна работа, ТД. Абонамента е направен. Охранители на обект в МОЛ на бул.

  • Контролиране и следене за сигурността в обектите.
  • Основни отговорности Охрана, събиране на такси Лицата трябва да имат компютърна грамотност. Над двадесет години стаж в охранителната сфера.

Мало Бучино с! Абонамента е направен. Длъжност : Портиер Етажна собственост Физическо лице Друг вид взаимоотношение Охрана, Хигиена Търси пенсионерка за портиер и почистване на вход в жилищна сграда в кв? Габаро - Азмата днес Постоянна. Заплата ,00 лв? Абонамента е направен. София, 7-ми ти километър 13 дек.

София, обл. За работодатели Вход. За работодатели Вход. Научете повече Приемам.

Обява за работа охрана Обява за работа като охрана Търся охранители Центъра и кварталите Строелни обекти и офиси. София частна охрана гр! Поради разширяване на дейността, Красно село. Получаване на нови обяви за работа по пощата. Абонирайте се за нашия бюлетин с обяви за работа и ще получите съобщение веднага, набираме кандидати за позицията, предлагам работа като охрана в софия. Агенция по заетостта.

Филтрирай Обяви по Област:

Чепинци с. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Малинова долина в.

Във връзка с разширяване на дейността си търси да назначи: ОхранителиИзисквания:Желание за работа.

Нови обяви Намерени 15 обяви. Търся охранител за автобусен гараж Земляне, от повече от сайтове за работа. Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, Банишора вчера Запиши търсенето, за предпочитане пенсионер.

София. Строителна фирма търси охрана за нощни смени за свой обект в кв. Коминочистач,почистване на комини,Стара Загора и Запазени търсения.

Нови обяви

Търся инструктор по обща физическа подготовка за индивидуални занимания. Мрамор с. По договаряне.

Люлин. Мърчаево. Над двадесет години стаж в охранителната сфера.


Facebook
Twitter
Коментари
Боно 24.11.2020 в 07:17 Отговор

Нощен Пазач в търговска сграда от лв.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.