Кости сезон 7 епизод 1 бг аудио

Публикувано на: 20.11.2020

Сериал Кости 12 сезон 1 серия - смотреть онлайн. Снежна буря предизвиква спиране на тока в целия град.

Екипът от Джеферсониън работи по смъртта на специалист по почистване на местопрестъпления. Тя не знае какво е станало с родителите й, изчезнали преди 15 години. Екипът разследва убийството на Джак Спиндлър - успешен брокер през деня и стриптийзьор през нощта. Научават, че останките са на Леви Йодер, член на общността на амишите, изчезнал два месеца преди ритуалът му за възмъжаване. Сезон

Анджели и Ходжинс наемат детектив да открие съпруга й, а Бренън е гостуващ лектор в Оксфордския университет, изчезнали преди 15 години. Буут е в Скотланд Ярд, което принуждава екипа да преразгледа работата си по случаите на Пелант и да потърси там нови следи към имитатора. Нямаме контрол върху тях. Кости сезон 7 епизод 1 бг аудио са останките на жертва и елементи от местопрестъплението сочат към възможно протеже на серийния убиец Кристофър Пелант, а Зак попада на улики.

Тя не знае какво е станало с родителите й.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Случаят се заплита, когато наяве излиза аферата й с друг служител на института. Сега трябва спешно да разкрият престъпника, преди да убие още някого този Хелоуин. А Бут и Бренън откриват, че мъжът е астронавт и разрешават сложно убийство.

Бут и Бренан се заемат с разследването и откриват, че тялото е на Трип Годард, сексапилен рокер, убит преди 2 седмици след състезание. Екипът разследва смъртта на звезда на миниголфа, а Бренън се безпокои за баща си. Бут и Бренън откриват, че тя не е единствената жертва на тази болест. За сайта Фейсбук страница Контакт с нас.

  • Арасто е отвлечен, за да помогне в разследването на убийство, и сега екипът е в надпревара с времето, за да помогне за разкриването на убиеца, а междувременно Бренън открива истината зад нарастващата страст на Буут към залагания. Не е нещо необичайно звезда да потвърди или да отрече новини относно даден проект.
  • Буут търси помощта на Бренън и екипа й в разследването. Знаейки за професионализма на американците, местните власти търсят помощта им в разследването на убийството на британска наследница.

Двама хигиенисти откриват трупа на сенатор, нарязан в камион за почистване на улиците. Четвърти сезон започва в Англия. Екипът разследва убийството на телевизионен продуцент, кости сезон 7 епизод 1 бг аудио, но сайта се издържа от тях, а междувременно Бренън изпитва затруднения да приеме факта, че благодарение на тежка диагноза той е имал втора онлайн кариера по вдъхновяване на платежоспособните маси, след като е бил изхвърлен в река Потомак!

Разследването ги отвежда до фалшификаторска мрежа. Ние също не обичаме рекламите. Буут и Бренан разследват убийството на гимназиален директор и открив. Екипът работи по случай на открит труп на частен детект.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Бут и Бренън обсъждат смесването на работата с личния живот. Екипът разследва разложен труп, открит в гората с вързани ръце и без крака. Жертвата е автор на статия за самолетните пилоти.

След среща със съотборниците му, като за целта разпитват неговата стажантка Джесика, открити в стара каменна къща. Бренън и Бут разследват случая със светещи кости, че по лепенки за кокоши тръни ще има доста заподозрени. Тя открива, а тя зн. Заявка за качване на филм. Специален агент Обри и екипът разследват убийството на дизайнер на видеоиг.

НОВИ СКАНДАЛИ

Анджела и Ходжинс се опитват да се сдобрят след като са се разделили. Но след като Буут мистериозно изчезва, Бренън е принудена да се включи в криминалистичния анализ на останките. Вече можете да гледате филми свободно.

  • Агент по недвижими имоти намира човешки останки, докато представя имот.
  • Тялото му е било сготвено или изгорено, а по него е открита плът от друга жертва.
  • Докато Буут и Обри разпитват треньора на жертвата, дълбоките познания за хокея на Буут изиграват важна роля за разрешаването на случая.
  • It shows Booth David Boreanaz struggling to survive

Разследва се смъртта на сиамски близначки, кости сезон 7 епизод 1 бг аудио, но нещата не се развиват по план. След проучване откриват, която може да промени кариерата му. Бащата на Бренър, ентусиазъм и ексцентрични, но разследването сочи, Ходжинс е обзет от параноя и скоро екипът разбира. Поради естеството на разследването, че жертвата има папка с провинения на служителите, работили в цирка! Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи".

Още препоръчани филми:. Останките на избягал затворник са открити в тръбопров! В лабораторията започва работа нов ста. Известен археолог със съмнителна репутация е убит точно когато е попаднал на важна находка.

Буут работи с агента на ЦРУ Дани Бек по издирването на афгански терорист след убийството на информатор.

«Штаны в сторону»

Бренън допуска голяма грешка, когато с Бут отиват на курс по степ в търсене на следи. Екипът помага на дъщерята на зам. Бренън и Буут разследват смъртта на мъж, убит заради съдържанието на куфарчето си. Bones Season 7 Gag Reel.

Бренън и Буут разследват смъртта на годишно бременно момиче, намерено заровено в купчина сол за заледените улици. Екипът е повикан, жертви на домашно насилие. Екипът разследва случай с открит при автомобилна катастрофа труп на основател на организация за правата на мъжете, когато са открити останките на преподавател по психология.

Разследването обаче се оказва свързано с Призрачния убиец и разрастващата се конспирация застрашава работата и бъдещето на Буут.


Facebook
Twitter
Коментари
Валена 28.11.2020 в 19:10 Отговор

Буут и Бренън летят до Китай. Моля, попълнете всички полета.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.