Добавки за дизел bardahl

Публикувано на: 21.11.2020

Тя предизвиква корозия и образуването на бактерии. Пуснете парното на максимална температура.

Налейте гориво отново. Върши работа. Действа по време на почистване. Премахва влагата в горивото. Запомни ме.

Екипът на на Ойл Груп са коректни! Ефикасността на добавката зависи от качеството на зареденото гориво.

Предотвратява въглеродните отлагания. Превишаване на дозировката или по честата добавки за дизел bardahl не води до повреда на мотора. Оставете мотора да работи мин на празен ход, източете старият антифриз и изплакнете с чиста вода. Отговор от Ойл Груп: На 55 литра 2 капачки през лятото и 4 капачки през зимата. Какви бяха Вашите очаквания към нея и какво тя не успя да свърши. Начин на употреба: Преди да се напълни резервоара, флакона да се излее в резервоара.

БАРДАЛ ДОБАВКИ ЗА ДИЗЕЛ

По-доброто и пълно изгаряне води до повишаване на мощността. Ако в процеса на работа в картера е попаднало гориво е необходимо да се направи смяна на маслото. Bardahl BDC съдържа добавки, които почистват дюзите, а редовното им почистване предотвратява въглеродните отлагания. Намалява - шумовете и замърсяванията. Спрей: 4 или 5 кратки впръсквания по 1 секунда максимум в смукателния колектор, възможно най-близо до EGR клапата.

Какви бяха Вашите очаквания към нея и какво тя не успя добавки за дизел bardahl свърши. Оставете двигателя да работи така около мин. Намалява отделянето на замърсяващ дим, не запушва масления фи. Комплексна добавка 6 в 1 едно за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи. Щом се съгласи да я купи отново.

В момента разглеждате този сайт с Internet Explorer 6 (IE6).

Отлична добавка, коректно обслужване. Препаратът Engine Flush няма да повреди гарнитурите, ако се използва според указанията. Количество: мл Достатъчно за: л. Подобрява компресията.

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден. Щом се съгласи да я купи отново. За двигатели, които са изминали километра и повече? Не трябва да се чуват никакви тракащи шумове в резултат на твърде богата смес, добавки за дизел bardahl. Почиства цялата всмукателна система на дизеловите двигатели. Предотвратява повреждането на клапаните и леглата. Разклатете добре преди употреба за около 1 мин.

Добавките за дизел в магазина

Намалява разхода на гориво. Удължава живота и правилното функциониране на филтъра за твърди частици. Добавен в Желани Добави в желани.

  • Оставете да работи на място мин.
  • Препаратът е достатъчен за 6 l масло.
  • Повишава октановото число, като по този начин се гарантира оптимална характеристики за работа на автомобила.
  • Добавяйте веднъж на км.

Добавки за дизел bardahl да попитам само има ли нещо за измерване в опаковката или капачката да има нещо обозначено като милилитри. Благодаря предварително. Ефикасността на продукта зависи от качеството на горивото. Добавка за дизел Bardahl Common rail diesel ml. Bardahl BDC съдържа подобрител на цетановото число. За да се защити вашата система, която има следните функции: смазва помпата и samsung galaxy s4 16gb характеристики, действащи ефективно върху свързващата точка на парафините CFPP и тяхната точка на.

Бърза поръчка.

Real email address is required to social networks

Добавен в Желани Добави в желани. Повишава октановото число, като по този начин се гарантира оптимална характеристики за работа на автомобила. Ефикасността на добавката зависи от качеството на зареденото гориво. Количество: мл.

Запалете двигателя и го оставете да работи 30 минути на ниски обороти. Премахва влагата в горивото. Предимства: Премахва всички замърсявания По - лека работа на двигателя Неутрализира киселините Намалява вредните емисии Редуцира добавки за дизел bardahl на масло Добавете към маслената система преди смяна на маслото.


Facebook
Twitter
Коментари
Анисия 22.11.2020 в 10:26 Отговор

Напомняме, че освен право на отказ, потребителите имат и законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба, гарантирана от ЗЗП. Абсорбира водата в горивото и подобрява ефективността на горивния процес.

Борика 29.11.2020 в 13:12 Отговор

Bardahl - Промиване на двигатели. Тази т.

Есмералда 01.12.2020 в 23:15 Отговор

Направи поръчка само с един клик!

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.