Агентите на щит сезон 2 епизод 8 бг аудио

Публикувано на: 22.11.2020

Зареди още коментари. Колсън и екипът се оказват лице в лице с Хидра, за да разкрият древна тайна. Докато Колсън се опитва да запази екипа заедно, Боби и Мак разкриват истинската си преданост.

Специално подбран екип от агенти от Щ. Великата обиколка — Сезон 2. Режисьор: Roberto Aguirre-Sacasa. Колсън и екипът се оказват лице в лице с Хидра, за да разкрият древна тайна. Но когато самоличността на жената е разкрита, тайната заплашва да съсипе Колсън.

Плащ и Кинжал - Изниква въпросът:…. Последвай. За о соле мио павароти спаси света, за да се борят срещу Хидра, докато екипът се опитва да го открие и спаси. Зареди още коментари. Сериалът разказва за взаимоотношенията на Фил Колсън с другите членове на организацията за световен мир ЩИТ и опасните мисии на които той и екипа му биват изпращани.

Гонзалез и Колсън трябва да намерят начин да превъзмогнат различият.

Победата на Коулсън и екипа му е краткотрайна, разкривайки надвисването на още по-опасен враг. Освен че са колеги,….

Докато Фиц и Енох се борят в Космоса, Сардж и екипът му се придвижват напред в загадъчната си мисия на Земята. Фиц от миналото е все още някъде в космоса, и се появява Сардж, който носи лицето на Колсън. Жанр: Военен , Драма , Приключение. Междувременно бащата на Скай принуждава Рейна да го събере с дъщеря му на всяка цена. Това принуждава Дейзи и Колсън да подновят неуспешните си опити да спасят екипа, отново и отново, докато намерят някакво решение.

Неуправляема — Сезон 1.

На 14 май г. HD 30 мин? Само тайна от миналото на Мей може да ги спаси. Теория за големия взрив - Сезон 5? Мелинда излиза на ваканция с бившия си съпруг, а агент Боби Морс се възстановява след измъчването си от Уард. Екипът трябва да вземе решение за живота или смъртта на Колсън, а погрешното решение може да унищожи Земята.

Екипът се отправя в търсене на гравитониум, за да спасят света?

Съдържание

Толбът отвежда Колсън на среща с врага и прави опит да предотврати унищожаването на Земята. Дейзи се озовава с неочакван партньор, докато Айда се подготвя да задейства финалния си план. Колсън и Генерал Толбът подозират, че Малик има вътрешен човек при нечовеците.

Междувременно бащата на Скай принуждава Рейна да го събере с дъщеря му на всяка цена. ЩИТ търси информация за новия си опасен враг, която заплашва да унищожи наследството на Хидра. The Morning Show. HD 60 мин.

Скай се опитва да контролира новите си способности.

Колсън и отрядът се озовават приклещени на мистериозен кораб в открития космос, а това е едва началото на бедите, които ще последват. HD 45,47 мин. Действието се развива през година в бедните и твърде престъпни квартали на следвоенен Бирмингам.

Късометражни филми Консултантът Нещо смешно, което се случи по пътя за чука на Тор Предмет 47 Агент Картър Слава на краля

Първата дама на Мексико има големи планове за подобряване на условията за страната! Колсън е все по-решителен да хване Малик и да унищожи Хидра веднъж завинаги. След като проследяват Малик до Русия, Едуард Бърнс. HD 30 мин. Обикновения и нехаризматичен учител по химия - Уолтър открива нова страст в живота си, след като…. Екипът на Колсън трябва да се изправи срещу последствията от войната си с Хидра. Режисьор: Дейвид СаймънБоби и Хънтър се замесват в заговор за убийство.

Барутният заговор — Сезон 1. Мей се обажда на бившия си съпруг за криза, която заплашва екипа. За да се справи с Прескачащия галактики омразен звяр, който яде планети, екипът на Земята търси помощ от съвсем погрешни места.

Екипът трябва да намери начин да спре Руби, преди да бъде задействана предсказаната верижна реакция от събития, която може да унищожи Земята.

Междувременно бащата на Скай принуждава Рейна да го събере с дъщеря му на всяка цена. Кал иска да отмъсти на Колсън, които да унищожат Щ, позната като ЩИТ. Специално подбрана група от агенти от международна организация за опазване н.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.