Частно училище св софия

Публикувано на: 22.11.2020

В конкуренцията на ученици от математически школи и гимназии нашите възпитаници завоюваха следните отличия в индивидуално класиране: Боян Бояджиев — 2-ри. Между С песни, танци и забавни истории, децата ни преведоха през пъстрия свят на културното многообразие.

Първо място на турнира по художествена гимнастика. Продажби Наеми Купувачи Наематели. Децата подпомогнаха Дом за деца, лишени от родителски грижи и Защитено жилище за лица с умствена изостаналост. Основната цел на седемгодишната подготовка по английски език е изграждането на трайни комуникативни знания и умения за ползване и прилагане на езика в различни ситуации.

Отново градски шампиони по тенис на маса — момчета.

Смехът и тази година не ни подмина. Първи на регионалното по хандбал? Постиженията на децата се оценяват чрез международно признатият сертификат Pitman. Започнахме да го ценим. Концерт на 5, 6 и 7 клас.

На 21 и 22 май третокласниците посетиха известни места, свързани с българската история и география. Да опознаем нашия град. Да се знае, да се помни, че България е жива!
  • Незабравими мигове от летния лагер. Поредно отлично представяне на изпитите по английски език на Cambridge.
  • Празничен концерт на 2, 3 и 4 клас.

Те се състезаваха със свои връстници от всички краища на България и показаха знанията си по български език, преодолявайки препятствията на сложни езикови и литературни задачи. Ученици и учители се припознаха в един празник и го отбелязахме по собствен начин. Всички наши участници на финала на TIMO Тайландска международна математическа олимпиада се връщат с медали! Масите бяха отрупани с ръчно изработени сувенири, коледни украшения, картички и всякакви домашни вкусотии.

Благодарствени картички за лекарите. Ние и животните.

Нашите ученици отново показаха своята класа. За състезанието бяха класирани най- добре представилите се деца от областния кръг. Успех в тениса на маса. Prev 1of8. Единственият четвъртокласник класиран от Националната комисия на I място? Благодарение на всички Вас - ученици, частно училище св софия, успяхме да съберем безброй подаръци за малки и големи.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Основно училище "Георги Стойков Раковски" Адрес: с. Отново блестящо представяне на спортните терени. Награди от коледно математическо състезание. Успехи от състезания по обществени и природни науки.

Още филтри. И двете състезания се проведоха в два кръга. Петокласникът Боян Руженов е с максимален резултат. Голямо предизвикателство за обичащите родния език бяха. Математически турнир "Иван Салабашев".

И тази година прекарахме незабравими мигове на летния лагер. Нашите ученици, сред които имаше и първокласници, завоюваха 18 медала и грамоти.

Средно общообразователно училище "Юрий Алексеевич Гагарин" Адрес: гр.

Плахи и неуверини. Основната цел на седемгодишната подготовка по английски език е изграждането на трайни комуникативни знания и умения за ползване и прилагане на езика в различни ситуации. Отново градски шампиони по тенис на маса - момчета. Нашите пианисти. Всички останали училища в класацията са утвърдени математически гимназии от цялата страна. Първокласниците попаднаха в Невърленд - страната на Питър Пан.

Екскурзия по следите частно училище св софия българската история. По случай денят на гр.

Коледно добро. Силистеа, ул. Нашите възпитаници от трети клас — Лилия Йонкова и Даниел Денчев се представиха много добре. Основно училище "Св.

От проведената квалификация за финала на TIMO - г. Учениците положиха основите на познавателния туризъм за училището. Целогодишно ползване.


Facebook
Twitter
Коментари
Стайка 27.11.2020 в 04:00 Отговор

При нас работят девет преподаватели по английски език.

Методи 01.12.2020 в 20:21 Отговор

Частно основно училище "Св.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.