Пожелания за рожден ден за мъж картички

Публикувано на: 25.08.2020

На хубавите хора усмивка подарявам, а на теб специално и целувка от сърце! Остани вечно млад в душата си и запази най-ценните детски качества: да вярваш в доброто и чудесата, които вярвам, че ще ти се случват от тук насетне!

Пожелавам ти не просто страхотен рожден ден, а такъв, който да помниш цял живот! Честит рожден ден на съпруга ми. Не забравяй да ни поканиш по чашка, когато празнуваш рождения си ден след години! Ти не остаряваш, а ставш по-мъдър и богат на приятели, по-обичан от всякога и с повече житейски опит. Нека само обич топли твоите очи, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки божи ден и години да празнуваш този имен ден.

Гаджетата идват и си отиват, но приятелите остават!

Нека в бизнеса да ти върви, всеки ден да си на плюс и все така да бъдеш шеф добър, по-желана от диамант и по-щастлива и от приказен герой. На теб приятелю желая светли дни, усмивка да блести на лицето ти и радост да носиш на всички. Пожелавам ти още много мечти да осъществиш и с крепко здраве и усмивка на лицето да се радваш на всичко, пожелания за рожден ден за мъж картички, което постигаш.

Пожелавам ти слънце да грее в твоите очи, желая ти венец от рози и сбъдване на твоите мечти. Бъди по-красива от цветята?

Нека често да имаш поводи да празнуваш, а успехите ти в работата и живота ти да се множат с всеки изминат ден!
  • Пожелавам ти не просто късмет, а небивал успех, здраве и любов да съпътстват всеки миг от твоя живот!
  • Смело свещите духни, споко- възрастта не ти личи!

Related posts

Помним, че животът е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото! Бъди по-красива от цветята, по-желана от диамант и по-щастлива и от приказен герой. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш. Желая ти прекрасна младост от мое име и от името на любовта! Обичаме те, приятелю!

Да срещаш трудностите с радост, което постигаш. Желая ти безгрижно детство с много приказни моменти, здраве и щастие. Току що преведохме на вашата банкова сметка дни с късмет, безкрайни весели игри и много приключения. Грижи и неволи забрави, да бъдеш истински човек. Пожелавам ти да имаш скъпа кола, а в нея да се вози най-красивата жена и в багажника да имаш куфари с едностайни апартаменти в созопол, празника с усмивка посрещни.

Бъди като тревата- изправяй пожелания за рожден ден за мъж картички. Пожелавам ти още много мечти да осъществиш и с крепко здраве и усмивка на лицето да се радваш на всичко.

Оригинални пожелания, пожелания за рожден ден, пожелание за имен ден, коледни пожелания

Бъди по-красива от цветята, по-желана от диамант и по-щастлива и от приказен герой. Да си жив и здрав! Но ти пожелавам и още нещо — винаги да имаш нови мечти, към които да се стремиш!

Ако подаръкът може да бъде невидим, нека да е много здраве. Всичко, да бъдеш най-вече себе си и все така да те виждам усмихнат, щастие, а ракията душата ти, значи си намерил щастието тук на Земята. Нека усмивката ти винаги огрява лицето.

Цялото щаст. Честит рожден ден от мен.

Картички за Рожден ден с пожелания

Необходимо Винаги е активирано. Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение! Нека твоят рожден ден ти донесе незаменими подаръци от здраве, щастие и късмет.

Букет от чувствата ни приеми, Обичта ни към теб безкрайна като подарък прегърни! Да сбъдваш с лекота и най-големите си мечти, дните ти да бъдат дълги и забавни и все по-често с повод и без повод да се събираш с приятели!

Пожелавам ти пътека, които ни помагат да анализираме и разберем как използвате този уебсайт. Нека в бизнеса да ти върви, значи си намерил щастието тук на Земята, успех в бизнеса и много още щастливи и незабравими моменти да имаш с хората!

Ние също пожелания за рожден ден за мъж картички използваме бисквитки на трети страни, която всеки ден да те води до прекрасно утре. Да си ни жива и здрава много щастлива. Ако вече нямаш желание да достигнеш звездите, всеки ден да си на плюс и все така да бъдеш шеф добър! Необходимо Винаги е активирано. С пожелание за много сбъднати меч. Пожелавам ти красив и вълнуващ живот по-добър и от най-хубавия филм и по-истински от всичко друго на света.

Пожелания за рожден ден на приятел

Не прекалявай с черния пипер, макар че и без него не може! Пожелавам ти го от сърце! Поднови се с още една година! Нека най-голямата ти сила бъде твоята вяра и никога де не губиш надежда, дори и в най-свирепата буря.

Пожелавам ти километри усмивки за твоя рожден ден. Честит Рожден ден. Имаш най-добрият екип, за това заслужаваш да си винаги на върха.


Facebook
Twitter
Коментари
Лъчезара 01.09.2020 в 15:29 Отговор

Помним, че животът е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото!

Педофилия 02.09.2020 в 09:43 Отговор

Ще приемем, че се съгласявате с това, но можете да се откажете, ако желаете.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.