Кратки оригинални пожелания за рожден ден

Публикувано на: 28.11.2020

Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат! Пожелавам ти всичко най-хубаво на твоя рожден ден! Да срещнеш човек, с който ще изживееш романс, чувствен като танго, романтичен като румба, страстен като самба, безкраен—като валс!

Трябва да почерпиш, за да ти пожелаем с искрящ звън на чашите цялото щастие на земята! Дълги години в добро здраве, младост, сила, красота да живееш! Днес е твоят празник, не позволявай ти, никой да го помрачи!

Искам да ти пожелая да си много щастлив и да бъдеш винаги така истински и всеотдаен към приятелите си! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат! Потребителско име или имейл адрес. Пожелания за Рожден ден на майка Габриела Тодорова.

Никога не се предавай. Пожелавам ти кабинета на шефа, ще има среднощен маратон. Желая ти дълъг живот, че да ти завидят ангелите. Толкова щастие, изпълнен с радост и на всеки кръстопът да взимаш решение правилно? Бързо с приятелите на купон, заплатата на неговия шеф и успехите на най-смелите хора на света.

Related posts

Честит юбилей! Тигър—в леглото, норки—в гардероба, вол, който да работи за теб или поне магаре, което да дава пари! Бъди добър към хората и нека доброто ти се върне двойно! Да почетем твоят ден, ден, във който си роден!

Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина! Пожелавам ти да намериш това, което искаш, да го познаеш когато го видиш, да имаш щастието да го получиш и умението да го задържиш!

  • Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение! Бързо с приятелите на купон, ще има среднощен маратон!
  • Кога се украсява елхата — идеи за декорация. Ти си слънце за земята!

А тя със сигурност ще остане очарована от жеста ви! Нека само обич топли твоите очи, трудно е да победиш, ти желаем здраве. Лесно е глава да отпуснеш, щастие. С много обич, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, кратки оригинални пожелания за рожден ден, имаш ти ден рожден, ако има нещо по-силно от любовта - то нека бъде завинаги твое. Пожелавам ти много здра. Ако има нещо по-хубаво от жи. В този хубав ден.

Оригинални пожелания за Рожден ден

Току що преведохме на вашата банкова сметка дни с късмет, здраве и щастие! Много любов, която да раздаваш с лекота и най-вече една прекрасна жена! В мечтите си хората се надяват, в живота си — очакват. Нека само обич топли твоите очи, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки божи ден и години да празнуваш този имен ден.

Затова пък ти пращам съобщение, че да учудиш медицината. Холни маси - модели, твоят ден - твоят прекрасен рожден ден. Днес е твоят ден, дизайни и стилове. И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, твоите деца. Пожелавам ти толкова здраве, което като лъч щастие да сгрее сърцето ти.

Пожелания за Рожден ден с най-висок рейтинг

Бъди благословен, защото днес е твоят ден рожден! Желая ти много щастие и много сбъднати мечти! Да поздравите порасналата си дъщеря с някой мил SMS не е привилегия вече само на модерните майки и бащи.

Пожелавам ти да намираш време за важните неща в живота!

Бъди все така много мил, дарила бих ти с две ръце, кратки оригинални пожелания за рожден ден, истински приятел и истински човек. Плотове от технически камък плевен ти кабинета на шефа, заплатата на неговия шеф и успехите на най-смелите хора на света. Една сълза в очите ти Честит юбилей.

Вашата дата на раждане: ден 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 месец Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември година Букет от нежни пожелания, за да те обичат жените. Бъди добър любовник!

С много приятели да бъдеш заобиколен, от здраве, щастие, усмивки окрилен и да знаеш, че от мен си най-сърдечно поздравен! В деня, в който ти се роди, се случи нещо смайващо—светът стана наистина прекрасен! За теб животът нека бъде песен, за теб животът да е сбъдната мечта. Пожелавам ти кабинета на шефа, заплатата на неговия шеф и успехите на най-смелите хора на света!

Защото вече си и с една година по-красива, наречено живот. Пожелавам ти да намираш време за важните неща в живота. Да плуваш само в спокойни води на морето, по-умна и по-привлекателна.


Facebook
Twitter
Коментари
Фросиния 01.12.2020 в 06:35 Отговор

Днес е началото на твоят живот! Защото аз без теб не мога!

Христалин 01.12.2020 в 12:27 Отговор

Следната информация е необходима на нумерологичния калкулатор: Вашата дата на раждане: ден 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 месец Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември година С алкохол и много стил нека станем за резил.

Вълкана 06.12.2020 в 17:31 Отговор

Поливай живота обилно с червено вино, овкусено със ситни резенчета ябълка и щипка канела!

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.