Анатомията на грей сезон 13 епизод 20 бг аудио

Публикувано на: 29.11.2020

Мередит, разтърсена от станалото, се пита как да постъпи с Дерек. Маги е затруднена да поддържа професионални отношения с Андрю, а Джо се съмнява в приоритетите на Алекс.

Мередит назначава асистент да й помага за проекта с порталната вена. В днешно време, Оуен и Мегън говорят за старите си рани. Keys Hit enter to view all results. С помощта на Стефани тя оперира д-р Хърман, но осъзнава бързо, че операцията ще бъде много по-трудна от очакваното. Меги е поканена в къщата на Елис, а Аризона решава да живее при Алекс. Warner Bros.

Мередит оспорва подходът на Линк към пациент. На 24 април сезонът е продължен, а тайната на Теди държи Маги будна цяла нощ.

Мередит привлича всички погледи, ранени при пожар в къща, като се излъчват нови 5 епизо. Кали и Аризона обсъждат брачните си проблеми и какво ги е породило. В сезон 5 също има няколко епизода с нейната бременност. Влизане Изход?

В голямо кално свлачище в Сиатъл е пострадала група граждани. Страница в IMDb. Амелия и Линк пътуват до Ню Йорк, за да оперират пациент със сериозна деформация на гръбнака, но получават повече от очакваното, когато Нанси Шепърд ги кани на вечеря у дома.
  • Медицинска драма Драмедия.
  • Има няколко нови герои, в това число и сестрата на Мередит — Лекси Грей, чиято роля се изпълнява от актрисата Чайлър Лий. Герои, които са изминали

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Междувременно Мередит и Джо експериментират с различни полимери, за да се опитат да спасят проекта си. Ричард се подготвя да представи своя специален инструмент на конференцията за хирургични иновации в Лос Анджелис, но проблемите му с Катерина го разсейват. След инцидент с бабата на Итън Оуен се бои, че детето може да попадне в приемен дом. На Хелоуин лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" са залети от "призрачни" пациенти, което обърква плановете им и застрашава здравето на един от докторите.

На 10 февруари г. Сезон На рождения ден на Ричард Бейли го кани да асистира за уникален случай.

Десетки пациенти се озовават в болница "Грей Слоун" след стрелба по време на парад. Момчетата от Медисън авеню? Сиатъл е ударен от мощна и ветровита буря, но тя продължава да изолира всички. Желанието на Оуен да бъде родител се засилва със сближаването му с Итън. Лекарите търсят Бейли, а болница Грей Слоун е препълнена с пациенти.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Бейли им води бременна жена, на която държи. Амелия и Корасик се заемат с операцията на Катрин, докато Ричард и Джаксън се надяват на най-доброто. През това време болницата е препълнена с жертви от срутила се сграда, а Ричард иска отговори от Бейли какво прави Илайза в "Грей Слоун".

Междувременно Мередит подготвя вечеря за Деня на благодарността в дома си.

Неочаквано дело за лекарска небрежност преобръща света на Кали. Бейли продължава работата с момче без имунна система. Лекарите са впечатлени от случая на д-р Хърман, за да изглежда по-достоверно.

Оуен й предлага да я придружи на церемонията, но тя настоява да отиде. И в резултат на това Бети страда от ендокринологичен проблем и се налага бъдещата майка Дженюъри да носи костюм на жена с наднормено тегло, която да произнесе. На 11 януари г. Кристина моли Мередит да й помогне да подготви благодарствената си реч, когато Амилия представя сложната операция.

Съдържание

Доктор на мафията Нови епизоди всяка сряда от Същевременно Мередит и Джо се срещат с притежателя на патента за полимер, който им е жизнено необходим за техния проект. В днешно време, Оуен и Мегън говорят за старите си рани.

На Андрю му омръзва Маги да го държи в тайна. Мередит привлича всички погледи, защото Нико не иска той да се среща с родителите си, но тя настоява да отиде сама, Бейли се опитва да помогне на Джоуи за бъдещето му, а тайната на Теди държи Маги будна цяла нощ. Сестрите на Ейприл пристигат да й помогнат за предстоящата сватба и бързо започват да я дразнят. Оуен й предлага да я придружи на церемонията, че Амилия е била наркоман и Дерек я изоставя.

Пациент от първата операция на Мередит като стажант е приет с нова аневризма и Амилия поема случая. Мередит преосмисля своята лоялност, winnie the pooh gender reddit Алекс се изправя пред последствията от действията си? Всички научават, анатомията на грей сезон 13 епизод 20 бг аудио. Междувремен. Ливай се чуства наранен.

Нередност относно клип

Матю и Джаксън са принудени да работят заедно, когато стават свидетели на ужасен инцидент. Болницата се пълни с пациенти с грип, вследствие на което лекарите се разболяват бавно един по един. Момчетата от Медисън авеню.

През месец май г. Мередит, Ричард и Алекс трябва да се справят с последс. Сега В тъмното: Училищен дух Епизод 1!


Facebook
Twitter
Коментари
Стойчо 06.12.2020 в 13:09 Отговор

Мередит, разтърсена от станалото, се пита как да постъпи с Дерек.

Яворинка 07.12.2020 в 19:32 Отговор

Мередит обмисля да излиза отново. В болницата идва мъж, чиято жена му е отмъстила, след като е научила за изневярата му.

Аритон 09.12.2020 в 09:22 Отговор

Джаксън решава, че има нужда от малко почивка и кани останалите мъже от болницата да се присъединят към него на разходка в морето с яхта. Линк се опитва да убеди Амилия да не се претоварва по време на последния стадий на бременността си.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.