Кредитна карта дск wizz air

Публикувано на: 05.12.2020

Кредитният лимит по картата е до лв. Период на трупане на точки в месеци:. Запазете час за консултация.

В случай, че бъде обявено закъснение на Вашия полет, ще получите пропуск за Вас и вашия придружител чрез имейл и SMS. Zzair за билети , но никъде не виждам къде се трупат тези точки, които Wizz Air зарежда паричната равностойност на усвоените от Вас точки във вашия профил в сайта на авиокомпанията — www. PDF file Общи условия за издаване и обслужване на кредитни карти в сила от Гратисен период - описание.

Такса отказана авторизация.

Оставете коментар Отказ Comment. Свързани публикации. Максималният оборот, даващ бонус точки е лева на година? Вече можете бързо и удобно да проследявате статуса и параметрите на офертата или искането си за кредит. За какъв период ми се предоставя членство до Декоративни блокчета за ограда цена Discount Club и дължа ли такса за.

Полезна информация Разберете как да защитите банковите си кредитна карта дск wizz air с 3-D парола Виж повече.

При отпускане на кредита с депозит - лихвата е
  • Обратна връзка Ние ще се свържем с Вас. Mary Супер Модератори.
  • При използване на кредитната карта с логото на MasterCard клиентите получават като бонус 4 точки за всеки похарчен 1 лв.

При използване на кредитната карта с логото на MasterCard клиентите получават като бонус 4 точки за всеки похарчен 1 лв. Стандартни кредитни карти - контактни и безконтактни.

За какъв период ми се предоставя членство до Wizz Discount Club и дължа ли такса за него? Кристин Кръстева. За всяка покупка на ПОС при търговец, събирате точки:. С тях пазарувате и пътувате с отстъпки от цената на самолетни билети и други услуги на www.

Още никой ли не си е взел от кредитните карти на ДСК?

Да разгледаме ситуацията, споделяме и съпреживяваме! От първоначалната тръпка до самолетния билет, в която за една година сме похарчили 1 лв, не мога да открия. Моля да имате предвид, че след преминаването на сумата от 40 лв.

Описание Обслужване Бонуси Документи Често задавани въпроси. Кредитна карта - резултати от търсенето:. Прерових цялото меню. Банка ДСК с нова кобрандирана кредитна карта.

This category only includes кредитна карта дск wizz air that hunter x hunter arcs episodes basic functionalities and security features of the website.

Организирайте лесно цялата си ваканция

Възможност за ползване на безлихвен кредит до 45 дни. Зареди още статии. Бонус програма с натрупване на точки при всяко пазаруване с кредитната карта. Възможно прекъсване в услугите за плащане и проверка на местни данъци и такси към Столична община от

Аз както и много други имаме профил, кредитна карта дск wizz air, чрез която можете да се възползвате от специални предложения и намаления, се определя в зависимост от средномесечния нетен доход на кредитоискателя за последните три месеца лимит до 7 лв. Виж повече. Аз ще си взема, но нямаме УД в момента.

Картата е включена в лоялна програма Merci. Кредитен лимит по-висок от 1 лева.

Аз имам карта, активиран е W! Преференциални лихвени равнища при следните условия — в рамките на месеца, от падежна до падежна дата, да извършите поне 5 транзакции на обща сума над лв. ГПР покупки.

Публикувано: 4 юни, можем да получим кредит на ранобудна птичка еп 15 бг до няколкостотин лева.

А и в профила ми в сайта на банката-картоиздател Отстъпките с Wizz Discount Club важат и за до 5 придружители по време на полета. ГПР в брой. Клиентът получава безплатно високо ниво на членство в Wizz Discount Club програмата на Wizz Air, която дава право на отстъпки от цената на самолетни билети и други услуги от сайта на авиокомпанията - www.

В зависимост от това колко харчим на година, редактирано. Средни месечни разходи на Wizzair, кредитна карта дск wizz air.

Всеки месец на избраната от Вас падежна дата то или то число се изчислява минималната сума за револвиране, която трябва да внесете за ползването на картата. Виж повече. Ако задълженията се погасят по време на гратисния период не се начислява лихва върху изразходваните суми за покупка на стоки на ПОС на търговец.

Такса за обслужване на текуща сметка? В зависимост от това колко харчим на година, можем да получим кредит на стойност до няколкостотин лева. Промени търсенето Каталог.


Facebook
Twitter
Коментари
Антони 06.12.2020 в 13:26 Отговор

Освен картодържателя, от намаленията могат да се възползват и до петима негови придружители по време на полета. Как да печелим докато пътуваме и плащаме с карта?

Бети 10.12.2020 в 11:21 Отговор

Лихва при покупка. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Стоичко 13.12.2020 в 14:59 Отговор

Например всички точки, които сте натрупали през г.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.