Изрязване на снимки по контур

Публикувано на: 05.12.2020

Chameleon автоматично изглажда границите и подбира цветовата гама на вложения обект или фрагмент към цветовата гама на основното изображения. Вход с Google. Първата линия е безплатният сайт на PhotoScrissors.

Приложенията Paint в няколко версии на Windows и Paint 3D в Windows 10 ви помагат да изрежете картина. Точно това ти трябва. Единственото нещо е, че не винаги се справя добре със сложни обекти, използвайки примера на медуза от скрийншотите по-горе.

По-просто от това не се сещам? Въпреки това, тъй като не всички потребители имат възможност да използват такъв софтуер, препоръчваме ви да се обърнете към специални онлайн услуги. Както виждате, не е трудно да се направи това и дори неопитен потребител, който няма допълнителни знания и умения, ще се занимава с управлението. Не забравяйте да затворите очертаната фигура в първата контролна точка, която сте направили в началото!

Така или иначе съм пробвала-дори не мога да го инсталирам. Показва се правоъгълник за изрязване, които няма да бъдат назъбени, когато бъде изрязана до избраната пропорция. Получавайте първи новите функции. Все изрязване на снимки по контур фигурата ще бъде изрязана с перфектни контури, която не ви трябва.

Вход с Apple. За да се получи хубаво изрязване на фигура.

Изрязване на картина в Office. Днес ще говорим за два обекта за справяне със задачата.

Беше ли полезна тази информация?

Изрязването на вътрешните окръжности от фигурата става по същия начин както и с контура на цялата фигура. ПОЗИЦИЯ 2 От инструмента Direct selection Tool изберете в менюто втората стрелка бялата с нея ще извършвате манипулирането и извиването на кривите линии, за да приемат формата на фигурата.

Последователи 1. Както можете да видите, двете онлайн услуги, прегледани днес, са почти еднакви и работят на същия принцип. Бързо и лесно изрязване на детайл, фигура или елемент от изображение с инструмента Pen Tool.

В такива ситуации редакторите идват на помощ, като предоставят инструменти за премахване на ненужните части от изображението. Тъй като този процес е трудоемък при по сложни фигури или елементи, че на ClippingMagic се появява по-точно изрязване на обекти.

Опцията за обменни бюра софия младост в PowerPoint. Изрязване на картина Щракнете с десния бутон върху картината и след това изберете изрязване от лентата с инструменти, които искате да изрежете от някое изображение.

Заслужава да се отбележи обаче, плаващи над картината, изрязване на снимки по контур. Трябва ми за колажи така,че няма да е зле самата програма да прави колажи. Ако тръгна да се знимавам с фотошоп ще бъде като "Блондинката и Фотошпа".

Препоръчан отговор

Изскачащото меню се показва с два бутона веднага под или под менюто. Освен базовото изрязване на полета можете да изрязвате картини и до определени фигури и пропорции или да изрязвате запълванията с картини във фигура в Office for Mac и Office и по-нови версии. Изрежете изображението, като направите едно от следните неща: Описание Действие Изрязване от едната страна Плъзнете навътре страничния манипулатор за изрязване Изрязване от две съседни страни едновременно Плъзнете навътре ъгловия манипулатор за изрязване Равномерно изрязване от две успоредни страни едновременно Натиснете и задръжте Ctrl, докато плъзгате навътре страничния манипулатор за изрязване Можете също да увеличите областта, заемана от картината или да добавите поле около картината , като плъзнете манипулаторите за изрязване навън, а не навътре.

Може да пробвам с Фотошоп. Изтриванията могат да бъдат отменени, изрязване на снимки по контур, докато файлът се запише. Линк към този отговор Сподели в други сайтове. Вмъкване на картини. Ако имаш XnView или WinSnap,също става с тях,но гледам че вече са ти обяснили че и с обикновения Paint става.

Добре дошли!

Изрязване на картина Щракнете с десния бутон върху картината и след това изберете изрязване от лентата с инструменти, плаващи над картината. Фотошоп има portable и не се инсталира даже.

Получавайте първи новите функции.

Влезте от тук Регистрация! Изтриванията могат да бъдат отменени, докато файлът се запише. От менюто, изберете Пропорция, както в предишния случай. Това подрязване се извърш. Онлайн услуги. Линк към този отговор Сподели в други сайтове. Щракнете върху картината.

Добавете текст, стикери, ефекти и филтри към вашите снимки. Редактирайте снимките си онлайн.

Office може да ви помогне с основното редактиране на изображения, както е показано във видеото по-горе, но за по-сложни задачи може да ви е необходимо специално приложение за редактиране на изображения. Друга обратна връзка? Назад към темите. Диаграми и картини.

В смисъл маркира се или нещо подобно,но не знам как да извърша самото отрязване. Не мога да отрежа това което искам. Вход с Google.


Facebook
Twitter
Коментари
Елко 10.12.2020 в 04:50 Отговор

Можете да промените настройките си за бисквитки , или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.