Хомеопатия при задна хрема

Публикувано на: 04.09.2020

Тестове за откриване на бактериална инфекция при настинка. Намерете ни в Facebook Instagram. Благодаря Ви предварително.

Вьпроса ми е какво мога да им дам за да се подсили имунитета им, защото явно нищо не действа. Към момента сътоянието не се подобрява, а кашлицата заради стичащите се в гърлото секрети се увеличава, като през нощтс е най-тежка. Мъжки свят. Категории Категории Меню. Сенки за очи. А Калиум бихромикум и Калиум сулфирикум за какво са?

След излизането им всичко спираше. Може да давате това лекарство - Гелсемиум 30 сн - 3 пъти по 5 гран. Деншца Казакова ПЕТ хомеопатия при задна хрема пи проспан,а сега прибавиха и kalium bichromicum,pulsatilla,sulfur iodatum и още един сироп салбутамол. Първоначално изписаха коларгол, от който се повлия временно. За жалост не познавам класически хомеопат от Габрово.

Ученето му е много трудно, по много време с настояване, но е и много разсеян. С физиологичен разтвор. Често това са стайни растения, домашен прах, плюшени играчки, ароматизатори, стари одеяла и други. Тръгна на ясла и след една седмица се появи кашлица,хрема,без температура. Здравейте д-р Манева, От около 20 години ползвам ежедневно капки за нос Олинт, тъй като имам целогодишен алергичен ринит и в стремежа си да мога да дишам нормално стигнах до положение на пристрастяване към капки съдържащи Ксилометазолин.

Благодаря ви , предварително!

  • Maneva iskam da vi popitam kakvo lekarstvo moga da priemam v moq sluchai. В момента, в който спряхме аб нещата се повториха.
  • Моля ви, кажете ми има ли надежда да си го възвърна и с какво хомеопатично лекарство евентуално? Продължете лечението поне за един месец.

Ериус също с месеци. Синът ми е на 2 години и 7 месеца. Малката ми дъщеря, на 5 г. Уголемяване на бюста. Силвия По Ваш съвет в момента правим 20 дневна почивка на Имунокидса,тъй като го приемахме повече от три мес?

Ако давам Kalium sulfuricum дали ще успея да му подобря състоянието? Веднага след излекуване направете профилактика и възстановяване с Имунокидс. Здравейте Деница, Препоръчвам Ви Хепар сулфур 15 сн — 3 пъти по 5 гран. Към момента сътоянието не се подобрява, а кашлицата заради стичащите се в гърлото секрети се увеличава, като през нощтс е най-тежка.

Отскоро 2 седмици я лекувам с хомеопатия. Медикаментите за хрема в хомеопатията са много, която на два пъти причини и спастичен бронхит. Пробвали сме какво ли не, портокали, педиатърката нищо повече не иска да добавям,а кашлицата си остава и след хремата,до следващия път разболяване, сополите отново потичат.

Ако нещата се задълбочат се стига до тежка кашлица заради гътите секрети, хомеопатия при задна хрема, но тук ще представя най-често използваните от тях: 1. Това лечение го провеждам за път в рамките на тези 2 месеца.

Latest News

Няма нужда да се борите срещу изолирания бактерий. Емилия Енчева Витамини за бебета и деца. И диша по дълбоко, но отвреме навреме само кашли тече прозрачен секрет от носа.

  • От миналата година започнаха да посещават детска градина, но и до сега ходят една седмица и три седмици са болни.
  • Кашлицата не е силна или спастична, да уточня.
  • Creative Commons Признание-Некомерсиално-Без производни 2.
  • Реших да пробвам с хомеопатия пих хепар редувах с натриум муриатикум р-р временно облекчаване но в един момент без обезболяващо не можех и така на

Шишета и биберони. Този хомеопатия при задна хрема използва "бисквитки" с цел по-добро обслужване на своите посетители. Купих капки за нос от ШС ном 3 и 4, без подобрение. Четете за възраст Бременностм. Естествено пак ни предлагат лечение с антибиотични капки!

Ве4е незнам какво да правя с тази хрема,все по-упорита става. Не винаги хомеопатията може да бъде самостоятелно лечение.

Follow Us On

Някои от най-полезните хомеопатични продукти са:. Така ще предпазите детето от редициви на хремата или от усложнения и хронифициране на състоянието. Рискувах да загубя мястото си. Иначе се изсъхват лесно през нослето.

Преобличам го по пъти на денонощие. Той е на 2 години и половина, хомеопатия при задна хрема. Лечението на течащия нос при децата е комплексно - етиологично - справяне с причината, и симптоматично - справяне със симптомите.

Maneva iskam da vi popitam kakvo lekarstvo moga da priemam v moq sluchai.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.