Лак за дърво на водна основа цветове

Публикувано на: 06.12.2020

Лаковото покритие е дълготрайно. Безцветният дава лъскав завършек на повърхнината и оставя материала да диша. Този уеб сайт използва бисквитки.

Съхнене: 24 часа за пълно изсъхване. Фенери, работни лампи, прожектори Управление на дома. Характеристики: Екологично чист продукт. Опаковка: 0. Покривни прозорци.

Кой от тях ще избереш, зависи от ефекта, външно боядисване на дърво - дограма. Облицовка за външна стена Дървен материал Ленти Лепила Строителна химия. Фасади и топлоизолационни системи.

Описание: Приложение: За ново боядисване и възстановя. Лак за мебели Aquafin Plus Sokrat.

Продукти по категории. Водоустойчива, влагоустойчива и слънцеустойчива.

Какви типове ще намериш в сайта

Причина за това е слабата миризма, която се отделя при полагането им, както и значително по-ниското количество на токсични елементи в състава им. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането. Нанасяне върху дървени паркети, подови дъски, стълбища, подове на спортни зали с изискване за високо натоварване, мебели, дървени ламперии, гипсокартон, гипсови шпакловки и др.

Характеристики: Екологично чист продукт. Антикор за метал Защита от корозия.

Лак за мебели Aquafin Plus Sokrates, 0,6 кг. По този начин не само ще работиш с лекота. Какъв лак за дърво да избереш Лаковете биват два вида: безцветен и непрозрачен. Aquafin Stone Лак за абсорбиращи минерални и дървени повърхности. Приложение Дърво Хартия Камък.

Какъв лак за дърво да избереш

Тапети декоративни Лепила и покрития Специални тапети за армиране на стени. Лакове за дърво на водна основа стават все по-предпочитани. Оптимална защита на дървесината срещу вредното въздействие на UV-лъчи и видимата светлина.

Безцветен лак за паркет Tango Sokrates, мат. Грундиране, Импрегниране. Начини на доставка Начини на плащане Покупка на изплащане. Килими Мокети Пътеки Балатуми.

Покривни прозорци.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Безцветен лак за паркет Tango Sokrates, мат. Декоративни техники. Лак за мебели Aquafin Plus Sokrates, полумат, 0,6 кг. Лак за дърво Sokrates г, тънкослоен, водна основа.

  • За нас Услуги Кариери Контакти.
  • Съдържа восъчни елементи и е бързосъхнещ.
  • Защитава и стабилизира основата преди боядисване.
  • Импрегнация за дърво Предпазва в дълбочина.

Епоксидни подове Системи за защита на бетон! Покажи още резултати. Висока издръжливост на атмосферни условия. Алкиден лак, които може да имитират и дървесни оттенъци. Лак за паркет Helios Ideal, 0,75 л, който предпазва дървото. Акрилна боя За вътрешни и външни покрития. По този начин не само ще работиш с лекота, но и ще се упражнения по йога за отслабване дълго на плодовете на труда си.

Предлага се в голямо разнообразие от цветове.

Производител:

Изкуствен камък. Продукти за изолация и уплътнение под керамични покрития в баня. Лепила и фугиращи смеси за гипсокартон Лепила и фуги за плочки и камъни Строителни лепила и разтвори Лепила за PVC, паркет, мокет Други лепила Ръчни и машинни мазилки Шпакловки Саморазливни замазки Декоративни и индустриални подове Пяни, силикони и уплътнители Грундове, импрегнатори, почистващи и защитни продукти.

Безопасно пазаруване. Това са:. Импрегнация за дърво Предпазва в дълбочина! Покажи още резултати.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.