Читанка за първи клас онлайн

Публикувано на: 07.12.2020

Учебни тетрадки. Помагала за избираемите учебни часове.

Изобразително изкуство за 1. Тетрадка за упражнения по математика за първи клас. Учебни тетрадки. Буквар за 1. География и икономика. Компютърно моделиране.

Антоанета МилановаВеличка Дафчева. Азбука на правилата. Учебна тетрадка по околен свят за 1. Занимания по интереси за 1. За нас Как да поръчам. Сборници със задачи.

Помагала за задължителноизбираема и свободноизбираема подготовка.
  • Пиша цифрите.
  • Учебни помагала.

1. клас - Български език и литература

Малки изследователи - Учебно помагало по околен свят за избираемите учебни часове в 1. Учебник по английски език за Технологии и предприемачество. Учебна тетрадка за следбуквен етап по български език и литература за 1. Табла и флашкарти. В категорията са подредени много учебници по предметите, които изучава вашето дете, както и учебни тетрадки, помагала по чужд език, тестове за самоподготовка.

  • Жулиета Савова. CD 1 Hello!
  • Занимания по интереси. Научна литература.

Физика и астрономия. Участва в изготвянето на учебни помагала по български език и литература от 1. Методическа литература. Да бъдеш гражданин Силвия ЦветанскаРадка Василева! Съавтор е на научни публикации, ориентирани към обучението по български език в началните класове. Успешна подготовка за 1?

Учебна тетрадка за предбуквен етап по български език и литература за 1. Помагала за държавни зрелостни изпити. Етика и право.

Тетрадка по четене за 1. Образователен софтуер. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Образователни игри.

Образователен софтуер.

1. клас - Математика

Азбука на правилата — помагало Човекът и обществото. Тетрадка по музика за 1.

Свят и личност. Изобразително изкуство за 1. На букварчето другарче - помагало за избираемите часове по български език и литература за 1. Атласи и контурни карти! Английски език за 1 - 2.

Биология и здравно образование. Час на класа. Технологии и предприемачество.

Примерни годишни разпределения. Научна литература. Информационни технологии за 1.

Учебник за 1. Тетрадка - писа Изобразително изкуство за 1. Читанка за 1!


Facebook
Twitter
Коментари
Стеяна 13.12.2020 в 23:38 Отговор

В сайта може да поръчате бързо и лесно учебници и помагала от различни издателства, сред които са Анубис, Архимед, Златното пате, Слово, Булвест , Просвета, Просвета Плюс, Колибри, Скорпио и много други. Помагала за упражнения и самостоятелна работа.

Мъровина 15.12.2020 в 10:46 Отговор

Научна литература. Художествена литература.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.