Трудно е да бъдеш бог субтитри

Публикувано на: 08.12.2020

Обърни към нас Своя взор! Избрани снимки. Какво й става?

Впрочем, няма да е голяма загуба, той го използва само за да лиже ботушите на господаря си. Моля Ви да ме пазите тази нощ. Сбогом и помнете песните на Сурен. Направете го! Той не е истински лекар.

Ще бъда откровен, толкова по-добър е образа. Колкото е по-висока температурата на тялото. Доскуча ми! А пък го намирам за култово. В Името на Бога.

  • Ако човек работи, винаги работи за някого, роб е и нищо повече, а аз винаги съм искал сам да върша всичко, да бъда самостоятелен, за да мога да плюя на всички — и на мъката им и на скуката им…. Само аз съм, благородни.
  • Просто не разбирам коя част от главата му отговаряше за такива неща, как ги раждаше

Нередност относно клип

И господин Мита така казваше. Може ли да я видя? Абе то и Иван Вазов е написал "Епопея на забравените" под влиянието на Виктор Юго ли беше, някой друг ли - и си го признава Бог изобщо няма очи, нито едно, нито две. Кой сте Вие? За тоталитарните държави е полезно да губят войни — веднага започват да се поправят.

  • Човек трябва да се страхува само от едно - от мен.
  • Че Толстой е грешник, понеже е написал "Буратино", без да се позове официално и надлежно на Карло Колоди, примерно?

Това е недостойно. Писателят Борис Стругацки обвини режисьора на "Аватар" в плагиатство. Вашият Министър на тайните така и не разбра тази проста истина. Знаех си, че ще победя. Да, подвиха опашка.

Оригинално заглавие: Трудно быть богом

Струва ми се, Окана съвсем не е лоша. Будах, ти ли си? Аз приключих с този негодник.

Publish any text You can upload anything that interests you. Защо направи това. До коментар [ 21] от "Zoon Politikon": Зуни, каква чест, или си си такъв. Не публикувайте невярна информация. Румата продължава да свири зад кадър. О.

Moderators

Кралят е готов да Ви покаже милост. Пея облечен в дрипи, пея гладен за хората. Вход Регистрация. Той се осмелява да гледа Бог в очите.

  • Много е красива.
  • Всички са доволни от теб.
  • Ние ще отмъстим на тези сиви твари.
  • Известяване за нови публикации по e-mail.

Заповядано ми е да Ви я покажа. Вие друго и не правите, пиете и се веселите? На ! Отдавна не се убиват. Колко съм глупава. Кой сте Вие. Макар да е на сто години.

Мълчи вече 72 часа. Или използвайте регистрацията си в:!

Още от Развлечение

Дали е затворен в Кулата на веселието или е убит. Нещо и за оригиналното твърдение на Стругацки по темата няма ли да кажеш? И тези невидимки погубват човека!

Наложи се да използвам въртолет. Виждам само. Думите звучат издълбано, лешоядите падат надолу.


Facebook
Twitter
Коментари
Янислав 09.12.2020 в 17:25 Отговор

Да не повявраш, ама създателите на "Матрицата" съвсем наскоро бяха осъдени за плагиатство и се очаква да изплатят баснословни обезщетения. Другото е от лукавия.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.