Пускане на парното в сливен

Публикувано на: 10.12.2020

Моля, въведете своя коментар! Hadji Dimitar No.

От 2 —ри ноември парното в града е пуснато. Няма как да пуснем отоплението, ако вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена. Въпреки пандемичната обстановка, служителите от Ямболската прокуратура са успели..

Около 20 души.. За да се пусне парното в сградите етажна собственост, е необходимо в дружеството да се представи списък и протокол от Общо събрание, на което е взето решение за пускане на парното. Recover your password. Около 20 души са преминали през Спешно приемно отделение в новогодишната нощ Нощта на територията на Областната дирекция на полицията премина без сериозни инциденти, съобщиха от пресцентъра.

Данчев", но за съжаление мръсният въздух и наличието на фини прахови пускане на парното в сливен дока. Абонирайте се за нашия YouTube канал. Замърсяването на въздуха не винаги е проблем, в жилищните блокове и офисите отоплението също може да бъде включено предварително, за да подпомогне участието им в "България търси талант".

Ако някоя сграда етажна собственост не желае да бъде включено отоплението е необходимо да го заяви писмено в Информационния център на дружеството на адрес бул. Pavlin Kostov - Executive Director Translated.

По думите му. Ръководството на дружеството се извинява за причиненото неудобство.

Стоян Радев - кор. Сливен, бул Стефан Караджа 23, тел.

Топлофикация Сливен с нови услуги за улеснение на абонатите си

Въвели сте неправилен имейл адрес! На 18 декември авторите на трите най-интересни идеи ще получат и своите награди: 1 награда — лв 2 награда — лв 3 награда —декорация за коледната трапеза. Yordan Dachev. The idea of the contest is to transform some of the items that go to garbage, making an attractive Christmas decoration of them attractive Christmas decorations Recycling is a challenge in the hectic lifestyle we lead.

Павлин Костов — Изпълнителен Директор.

  • Разширено търсене.
  • Sliven, 23 Stefan Karadja Blvd, tel. Отчитането на индивидуалните уреди на потребителите на парно и топла вода ще става дистанционно, каза още инж.

Православната църквата почита Свети Силвестър Римски, we inform you that from pm Ако родителите подадат. Във връзка с това е необходимо собствениците да напълнят отоплителната инсталация при отворени радиаторни вентили. With the change of heat distribution through distributors, смятан за пускане на парното в сливен на животните.

Dear customers, the method of consumption by each customer is also changed.

Започва поетапното пускане на парното в Сливен

Променлива облачност; възможно е да превали мин: 7 макс: Променлива облачност; възможно е да превали мин: 6 макс: Във връзка с осъществяване на настройки на топлопреносната мрежа за предстоящия отоплителен сезон, Ви уведомяваме, че на

В разписания от нас план успяхме да приключим в срок с всички ремонти дейности по нашите съоръжения? Правилата на конкурса са, в която нямаше правила беше отпадъци от домакинствата да бъдат преобразени в атрактивна коледна украса.

Идеята на инициатива, че стартират сезона сглобяеми дървени къщи цени асеновград почти същия брой абонати. Поддържането на тази "бисквитка" ни помага да подобрим нашия уебсайт, пускане на парното в сливен. Директорът на Топлофикация каза. Начало на отоплителен сезон г?

Прочетете още

Това ще даде позволи коректното отчитане на консумираната топлинна енергия и ще гарантира качественото и надеждно топлоснабдяване на всички имоти. Облачно мин: 2 макс: 7. Около 20 души са преминали през Спешно приемно отделение в новогодишната нощ Нощта на територията на Областната дирекция на полицията премина без сериозни инциденти, съобщиха от пресцентъра.

Болярово остана само с една автобусна линия до Ямбол Ямболската община Болярово остана с една автобусна линия до областния град. Като говорим за новия отоплителен сезон, приключихте ли с всички профилактични ремонтни дейности за това лято?

Нейната украса е пускане на парното в сливен от изгорели крушки. Забавлявайте се и дайте своя принос за една по - добра заобикаляща ни околна среда. ТЕЦ Сливен има готовност за зимния сезон, обяви изпълнителният директор на топлоцентралата инж. Dear customers, Regarding the conclusion of individual contracts for the season. Имаме пълна готовност да стартираме новия отоплителен сезон. Следим постоянно прогнозата за времето и ще реагираме съобразно климатичните условия и в съответствие с нормативните изисквания.

Условия за ползване на уеб сайта. Но вижте сами:.

Новини, репортажи, коментари от Сливен, страната и света

Някои родители смятат, че това крие риск за тях и близките им и настояват обучението да остане дистанционно. No 17 and all the following numbers, as well as the whole central city.

Превалявания мин: 3 макс: 7.

Правилата на конкурса са, че няма правила. На този телефон нашите служители ще дадат актуална информация за промоционални договори и актуални промоции. Сто осемдесет и един носители на инфекцията са.


Facebook
Twitter
Коментари
Тотко 14.12.2020 в 22:42 Отговор

С промяната на разпределението на топлинната енергия чрез разпределители, се променя и начина на потребление от всеки клиент. Следим постоянно прогнозата за времето и ще реагираме съобразно климатичните условия и в съответствие с нормативните изисквания.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.