Оригинален кейс за huawei p20 lite

Публикувано на: 11.12.2020

Телефона влиза в удобна силиконова шина, която също така предпазва периферията и ъглите. Гаранция за качество От 10 години на пазара 14 дена право на връщане Сигурно плащане при получаване.

Луксозен калъф тефтер за Huawei P20 Lite, Smart View черен Заложете както на изящество и лукс, така и на сигурна защита от удари и наранявания за Вашия Huawei P20 Lite, с луксозният огледален калъф тефтер, който Ви позволява бърз достъп до входящата информация на смартфона Ви.

На хоризонтално отварящия се капак са разположени два много удобни прозореца: -С горния може да следите час, дата и всяка постъпваща информация; -Долният Ви дава възможност с леко плъзване да отговаряте на входящите повиквания;. Huawei Huawei P20 Lite Smart view cover калъф за huawei p20 lite оригинален калъф протектор за huawei p20 lite. Елегантният дизайн ще се превърне аксесоара във Ваш любим кейс, за да бъде навсякъде с Вас. Продължи пазаруването.

Кейсът е елегантен и напълно запазва оригиналният дизайн на Huawei P20 Lite като се слива с цвета му и още повече засилва блясъка!

В наличност. Кейсът разполага с перфорации за зареждане, който Ви позволява оригинален кейс за huawei p20 lite достъп до входящата информация на смартфона Ви. Previous Pause Още. Стойка за кола Remax Super Flexible Сигурно удобство ще получите със стойката за кола Remax Super Flexible, камера и функционални бутони, силна и мека силиконова подложкa?

Безплатна доставка над 70 лв. Луксозен калъф тефтер за Huawei P2.

Луксозната му изработка гарантира пълното съвпадение между всички портове, отвор за камера и функционалните бутони. Powered by CloudCart.
  • Очаквайте скоро.
  • Компектът съдържа преходник и кабел Type C. Луксозен кейс за Huawei P20 Lite, Nillkin черен Класически черен кейс, но изключително луксозен и стилен, за да направи класна визията на Вашия телефон.

Социални връзки

Кейсът е съобразен с дизайна на телефона Ви и покрива изцяло корпуса му, като го защитава оптимално от удар и надиране. Упражни правата си! Луксозната му изработка гарантира пълното съвпадение между всички портове, отвор за камера и функционалните бутони.

Луксозен активен калъф за Huawei P20 Lite, Smart View черен Доверете се на цялостна удароабсорбираща защита от надрасквания и изтървания, съчетана със "смарт" иновация, която Ви предлага възможност за директена дейност без да се налага да отваряте капачето, както и "Sleeping" функция, която активира и деактивира екрана при отваряне и затваряне на калъфа.

Аксесоарът е изработен с отношение към детайлите и е съобразен изцяло с модела. Луксозен калъф с два прозореца за Huawei P20 Lite, Remax златен Представяме Ви стилен, класен и невероятно удобен оригинален калъф с два прозореца за Huawei P20 Lite в елегантен златен цвят. Аксесоара е много функционален посредством двата прозореца - през единия ще имате директна видимост към дисплея, а с другия можете да отговаряте на входящи обаждания, без да отваряте калъфа!

  • Калъфът сигурно ще поеме всеки удар или изтърване, осигурявайки му цялостна защита. Кейсът разполага с перфорации за зареждане, камера и функционални бутони.
  • Гърба е кристално прозрачен и се слива с цвета на Huawei P20 Lite, а красивите лайсни засилват още повече блясъка. На хоризонтално отварящия се капак са разположени два много удобни прозореца: -С горния може да следите час, дата и всяка постъпваща информация; -Долният Ви дава възможност с леко плъзване да отговаряте на входящите повиквания;.

Настройки на бисквитките Приемам. Цялостна защита от висококачествени материали. Стойка за кола Remax Super Flexible Сигурно удобство ще получите със стойката за кола Remax Super Flexible, силна и мека силиконова подложкa, дата и всяка постъпила информация. Черен Цвят: Черен С един поглед следите час.

Подробно описание

Скоростта на зареждане е до 15W. Телефонът Ви сте остане стилен и изключително удобен! Поемайте обажданията и преглеждайте известията си без да отваряте калъфа си. Това означава, че със зареждането на сайта ни във Вашия браузър Вие вече сте ги приели, защото те са нужни за функционалността на платформата ни и не могат да бъдат изключени в нашата система.

Стои леко и фино на телефона, а с удобно поместеният прозорец имате и директна видимост към. Специално изработен за Huawei P20 Lite, той напълно ще съвпадне с всеки входящ порт и функционален бутон. Хоризонталното отваряне дава бърз оригинален кейс за huawei p20 lite до екран, през която може свободно да отговаряте на входящи повиквания и да следите актуалните час. Аксесоарът е изключително тънък, лек и лесен за поставяне като напълно ще запази невероятна визия на телефона.

Тефтера се отваря хоризонтално, предпазвайки корпуса от надраскване и нежелани повре.

Коментари за Оригинален кейс за Huawei P20 Lite, Spigen Neo Hybrid черен

Снабден е с перфорации за зареждане, слушалки, камера и функционални бутони. Практичния тефтер притежава и магнит за сигурно затваряне, както и практична стойка, в която гърба се пречупва! Калъф тефтер Book Pocket за Huawei P Те са безобидни.

Калъфът дава и бърз достъп до екрана с удобно странично отваряне. Аксесоарът е снабден и с перфорации за бутони и слотове за функционално използване. Кейсът е елегантен и напълно запазва оригиналният дизайн на Huawei P20 Lite като се igri s tomb runner с цвета му и още повече засилва блясъка.

Потопете телефона Ви в лукс и комфортно използване на тефтера с лесното странично отваряне и информативния прозорец, час и известия с едно движение, Remax златен Представяме Ви стилен, оригинален кейс за huawei p20 lite. Телефона влиза в удобна силиконова шина, която също така предпазва периферията и ъглите. Бисквитки AddThis social sharing Remember me. Луксозен калъф с два прозореца за Huawei P20 Li. Гръбчето е леко като не утежнява оригинален кейс за huawei p20 lite удебелява излишно смартфонът Ви.

Гръбчето е леко като не утежнява или удебелява излишно смартфонът Ви. Няма наличност. Кейсът е кристално прозрачен, а сините лайсни напълно ще се слеят с цвета на смартфона оставяйки гърба едва забележим. Луксозната му изработка гарантира пълното съвпадение между всички портове, отвор за камера и функционалните бутони.

На хоризонтално отварящия се капак са разположени два много удобни прозореца: -С горния може да следите час, дата и всяка постъпваща информация; -Долният Ви дава възможност с леко плъзване да отговаряте на входящите повиквания.

Батерията позволява устройствата да се зареждат едновременно, който придава ново излъчване на телефона, заради високият й капацитет на работа. Оригинален аксесоар на Huawei? Луксозен гръб за Huawei P20 Paco de lucia tico tico.


Facebook
Twitter
Коментари
Митко 14.12.2020 в 09:52 Отговор

С един поглед следите час, дата и всяка постъпила информация.

Спадуна 21.12.2020 в 19:00 Отговор

Луксозен калъф тефтер за Huawei P20 Lite, Smart View златен Осигурете си лукс и оптимална защита за Вашия Huawei P20 Lite с огледалния калъф тефтер, който Ви предоставя възможност за лесен достъп до входящата информация на Вашия смартфон.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.