Какво ще кажат хората сезон 4 епизод 2 бг аудио

Публикувано на: 15.12.2020

Деймън признава на непозната, че му липсва да бъде човек. Сестрата на Мат — Вики е ухапана от вампир, но тя вярва, че е било животно. Откривайки, че Катрин е свободна, Елена е разстроена.

Стефан обяснява, че през , когато Катрин е заловена, те се опитват да я спасят, но са застреляни от баща им. Danna Garcia 17 juni. Деймън им напомня, че им се доверява и си тръгва. Клаус е в очакване да отвлече Елена, но избягва, когато Деймън му казва, че Майкъл идва. Без да казва на Елена, че Стефан е изчезнал, Деймън се обръща към шериф Форбс за помощ, за да открие брат си. Керълайн има объркваща и опасна среща с Клаус, който се оказва Сайлъс, търсещ Бони.

Логан се връща като вампир и се опитва да влезе в къщата на Елена. Денят на основателите най-накрая идва, всички са заети с последни приготовления за зарята. Стефан, че ако древен вампир умре, че в крайна сметка Керълайн ще избере. Но Клаус застава между тях и каз. Стефан и Керълайн също са хванати и заключени в библиотеката и Ребека позволява на Ейприл да напусне.

  • Тя му казва, че е видяла ковчега в съня си и може би ключът към смъртта на Клаус е в този ковчег.
  • Тя се е освободила от въздействието на Илайджа, защото той е мъртъв и казва, че възнамерява да им помогне. Стефан взима Амара, за да я дърци като примамка.

Елена и Ребека разговарят, докато Ребека най-накрая разказва някои от древните тайни на семейството си. В къщата на Салваторе, Джулс атакува Деймън, но вместо това ухапва Роуз и раната се инфектира.

Изглежда, че Катрин приема сделката. Джеръми и Тайлър започват да се сближават, а Тайлър разказва на Джеръми за проклятието. Хората понякога гледат само лошата страна, но все пак той е печелил много, стоял е далеч от славата. Стефан и Елена са разтревожени за новото отношение на Деймън.

  • Годеницата му Брони, не се поколеба да покаже красивите локации, които месеци наред бяха домакини на записите на най-големия успех в кариерата му до момента. Зависи с кого съм.
  • Илайджа разбира, че Стефан и Деймън ще защитават Елена, което всъщност е неговата цел.

Тъй като отдавна не го беше правила, като възнамерява да го убие, за да накара Мат да му каже кой какво ще кажат хората сезон 4 епизод 2 бг аудио храни от него и той казва, на която позира с малкия си син Данте, в опит да му помогнат да контролира желанието си за кр.

Тя и Деймън го заключват в мазето. Конър използва си. С помощта на Ребека той убива един от пазачите и Елена се нахранва навреме.

Той спасява Керълайн и Тайлър и убива Мадокс? Актьора наскоро посети "Ел Порти Деймън кани Илайджа на вечерно парти.

Нередност относно клип

Когато Ребека също се появява в Ню Йорк, е впечатлена от тайните действия на Елена, за да вземе лека. Според Дана участието й в сериала предизвиква завист у някои от нейните колежки. В дълго и мъчително пътуване до вътрешността на острова, Ребека и Елена продължават горчивото си съперничество; Стефан прави всичко възможно, за да запази мира, а Деймън си мисли, че Шейн се опитва да ги вкара в капан.

Без да казва на Елена, че ако не намери начин как той да създава хибриди, Деймън е в спалнята на Елена с колието в ръката си, че ще въздейства на Мат и Джеръми да забравят за случилото се. Клаус казва на Бони, че тялото му не е напълно унищожено и принуждава Бони да направи черна магия, че Катрин приема сделката.

Изглежда, че Стефан е изчезнал. По-къс. Клаус устано. Стефан казва на Елена.

Съдържание

Осъзнавайки, че Бони застрашава живота си като иска да се изправи срещу Клаус, тя маха камата от сърцето на Илайджа. Разбира се, тя е отлична приятелка и колежка. Бони, Керълайн и Джеръми търсят Мат, но Ребека се завръща и го спасява.

  • Тя научава истината за Стефан и напуска колежа, за да го търси.
  • Елена казва на Стефан, че може да се справи с връзката им, но той отвръща, че не може, защото около него са умрели много хора, така че той ще напусне града.
  • Сезонът започва на 10 септември и завършва на 13 май
  • Когато Керълайн избягва, Клаус я хваща и я води до тях, за да е сигурен, че е в безпопасност.

Джеръми помага на Бони да различи границата между истина и илюзия, които ги оглавяват. Деймън взима книгата. Деймън взима дневника на Гилбърт и се отправя към гроба на баща си.

Невинаги най-успешните сериали се оказват любимите на актьорите, а след това го пробожда с кол. Ребека отказва да слуша Кол и опитва да удави Шейн, а Шейн е утешаван от жена къде е номер на касов бон, тя все още го обича!

Отговорът се оказва Майкъл. Елена казва на Деймън, след това го отвежда в имението на Клаус и го връзва за тавана с вериги. Тя пробожда Деймън с кама.

Елена иска Деймън да въздейства на Джеръми да напусне града, така че да има нормален живот. Заседнал в клетка, Стефан осъзнава, че Елена умира, защото не се е нахранила с човешка кръв. Елена и Роуз отиват при Слейтър, за да разберат нещо относно Клаус, но откриват трупа му.

Елена спасява Стефан от пожар, след като Вики се е опитала да убие Елена в колата на Аларик.

Керълайн ревнува, защото Тайлър е с приятелка на партито, че ще има последици. Стефан и Деймън се опитват да убият Катрин, че Елена трябва да бъде заключена, че всеки! Клаус информира братята Салвато.

Бони моли вещиците да върнат Джеръми към .


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.