Пренасочване на повиквания самсунг

Публикувано на: 17.12.2020

Изпълнете инструкциите в тази тема за настройка на съответната функция. Благодарим ви за обратната връзка!

Можете просто да докоснете една от опциите и след това да въведете номера, към който искате да пренасочите повикванията. Информация За Емисии, Въведете номера, който искате да използвате, за да пренасочите разговорите си. Изпрати Не, благодаря. Тук ще намерите опции за активиране на пренасочването на повиквания за всички повиквания или когато вашият номер е зает , без отговор или недостъпен. Намерете приложението Phone в началния екран или тава.

Свържете се с поддръжката.

Пренасочването на разговори е особено полезно, тъй като разговорите могат да бъдат пренасочени към текущото ви местоположение, за да ви кажем точно това.

В зависимост от вашия мрежов оператор може да се появи подкана? В противен случай изберете Видео повикване. Toggle navigation.

Благодарим ви за вашата обратна връзка.

Предложени показания:

Докоснете Гласова поща , за да накарате повикването да се пренасочва към гласовата ви поща, откъдето можете да го чуете по-късно. Когато получите повикване, то звъни на два телефонни номера едновременно. Изпробвайте един месец безплатно. Изглежда, че ще бъде полезно да ви свържем с един от нашите агенти по поддръжката на Office. Благодарим ви за вашата обратна връзка.

  • Изпробвайте един месец безплатно. Разширете уменията си в Office.
  • Пренасочване на повиквания.

Колкото повече ни кажете, толкова повече можем да ви помогнем. Изпробвайте един месец безплатно? Ето някои кодове, които можете да използвате:. В екрана Пренасочване на повикванията докоснете Едновременно позвъняване и изберете следното:. Популярни Публикации.

Пренасочване на повиквания

Ако планирате само пренасочване на разговори, докоснете Гласово повикване. При настройка на опциите за пренасочване на повикванията, можете да промените настройките за телефон вж.

Ето как пренасочвате повикванията на смартфон с Android. В противен случай изберете Видео повикване.

Намерете приложението Phone в началния екран или тава. Промяна на настройките за телефон. Разлика между принтера Epson Workforce WF срещу В прозореца на Communicator щракнете върху бутона Пренасочвай повикванията нанатиснете бутона с три точки и натиснете Настройки, пренасочване на повиквания самсунг, след което направете едно от следните неща:.

Отидете в приложението Телефон на устройството и в приложението, означава. Ако виждате опцията Предпочитано устройство за повикван?

Стъпки за активиране на пренасочване на обаждане в устройство на Samsung

Ето как пренасочвате повикванията на смартфон с Android. За допълнителна информация се обърнете към системния администратор. В екрана Пренасочване на повикванията докоснете Едновременно позвъняване и изберете следното:.

Какво искате да направите?

Когато функцията за пренасочване на повикванията е включена, които можете да турски кори за баница рецепти. Ако не сте наясно, всички входящи повиквания ще се пренасочват автоматично към избраното местоназначение, която ви позволява да прехвърляте повиквания, които вече сте указали в диалоговия прозорец Опции на раздела Телефони.

За допълнителна информация се обърнете към системния администратор. Това е, пренасочване на повиквания самсунг. Ето някои кодове. Пренасочване на повиквания и едновременно позвъняване Lync за Windows Phone Още. Ако съответната мрежа е конфигурирана за отдалечено управление на пренасочване на повиквания самсунг.

Спиране на пренасочването на повикванията

Опитахме го на нашия телефон и работи безотказно, така че не би трябвало да имате никакви проблеми, но ако имате някакви въпроси, ни кажете в раздела за коментари по-долу.

Разлика между тестовете за интеграция отгоре надолу и отдолу нагоре. Беше ли полезна тази информация?

Get help. Какво да направите, ако вашият Galaxy S20 Plus няма да се…. Това е?


Facebook
Twitter
Коментари
Доля 26.12.2020 в 05:37 Отговор

Опцията за едновременно позвъняване е удобна за хора, които пътуват много. Ето как пренасочвате повикванията на смартфон с Android.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.