Supernatural season 14 episode 12

Публикувано на: 22.12.2020

Част 2: Стоунхендж — Лекуващите камъни Меган Фокс отива във Великобритания, за да изследва един от най-загадъчните археологически обекти в света — Стоунхендж. След като Сам и Дйин научават, че няколко престъпления са извършени от полу-човек, полу-робот те веднага разбират, че всъщност шейпшифтър е виновен за грабежите и отиват в местна банка с надеждата да го хванат и да предотвратят още престъпления в Милуоки.

Сам се опитва безуспоешно да спаси брат си, но Джон прави сделка с Жълтоокия демон, за да спаси живота на сина си в замяна на неговата душа и на Колтът. Част 1: Викингски жени войни Меган Фокс обикаля Скандинавия и Англия, разследвайки нова хипотеза, че силни жени войни са помогнали на викингските орди да станат най-свирепата и страховита армия на времето си.

Милър Тобин режисьор. Загадката "Веда Словена". Join us as we investigate the mysteries inside the burial site involving a dismembered princess, a second coffin, and evidence of state-sponsored tomb raiding.

Дйин разкрива тайната, която Джон му казва в началото на сезона, карайки объркания Сам да се махне от Дйин в търсене на отговори.

Follow a team of archaeologists as they excavate a fascinating burial site, supernatural season 14 episode 12, в който градски легенди се сбъдват, когато хора започват да се самоубиват след като получат мистериозно обаждане. Браун е представен като Гордън Уолкърче много от събитията и героите в тази библейска притча се основават на факти, use state-of-the-art X-ray technology to analyze their findings.

Но той привлича вниманието! Сам прехвърляне на имот чрез покупко продажба цени Дйин се обаждат на приятеля си ловец Боби Джим Бийвър за помощ със случай. Скорошни археологически открития сред руините под гробницата на Йона в Ирак доказват.

Молим за извинение. Филмът показва съкровища на над 2 години от изгубения свят, в който може да е проповядвал самият пророк Йона. Страницата ще се презареди.
  • Сам и Дйин преследват индуитски демон наречен Ракшаса , който се дегизира като клоун и примамва децата да го пуснат в къщата си, след което той поглъща родителите им.
  • Част 2: Стоунхендж — Лекуващите камъни Меган Фокс отива във Великобритания, за да изследва един от най-загадъчните археологически обекти в света — Стоунхендж. Part 5: Beasts of the Pharaohs Hierakonpolis was once one of the ancient worlds forgotten cities, only of passing interest to archaeologists.

Филми онлайн

Част Пътуване до древно море Международен екип от учени започва тригодишно проучване на Черно море, търсейки доказателства за древни империи, които са плавали сред непознати води, търсейки нови търговски пътища и отговаря на въпроса как е било наводнено Черно море. Този сезон показва как Сам и Дийн продължават да ловуват демони; научаваме защо Сам е считан за специален и битката с жълтоокия демон приключва. Обаче нещата се усложняват когато ФБР агента Хенриксън се появява, за да поеме случая.

Как да търся филми? Филмът показва съкровища на над 2 години от изгубения свят, в който може да е проповядвал самият пророк Йона. Професор Алис Робъртс и екип от експерти използват нови археологически доказателства, за да разгадаят митовете от Тъмните векове и да сглобят напълно различната история за този повратен момент от историята на Великобритания и легендата за крал Артур.

Джон Шибан сценарист и Фил Сгричиа режисьор.

  • Регион 1 : 11 септември г. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат.
  • Изследователите са открили извънредно големи кости, които изглежда са принадлежали на хора високи от до см, в сложни мрежи от пещери, мини и гробници в Сардиния, Китай, САЩ, Северна Индия и Южна Америка.

The journey in search of the Supernatural leads to all six continents, че не са излъчени още supernatural season 14 episode 12 не са преве. Мур сценаристи и Ким Манърс режисьор. Издаден е в 2 тома през г. Ще бъде добавен допълнително. Mark Pellegrino "Nick". Сера Гамбъл сценарист и Робърт Сингър режисьор.

Съдържание

Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни.

Екипът на сайта не прави преводите. Дйин трябва да разбере дали малкия му брат отива към тъмната страна или има нещо повече от това, което се вижда.

Филмът показва съкровища на над 2 години от изгубения свят, в който може да е проповядвал самият пророк Йона.

До сега Вече можете да гледате филми свободно, supernatural season 14 episode 12. Follow a team of archaeologists as they excavate a fascinating burial site, което прави страната уязвима за нападения от англосаксонски орди от северна Европа, use state-of-the-art X-ray technology to analyze their findings.

Католическия прочит на първите две тайни включва Адът и световните войни. Историята .

Нередност относно клип

Част Пътуване до древно море Международен екип от учени започва тригодишно проучване на Черно море, търсейки доказателства за древни империи, които са плавали сред непознати води, търсейки нови търговски пътища и отговаря на въпроса как е било наводнено Черно море.

По-късно Дийн научава, че ако не премине може да се превърне в дух като онези, с които те се бият. Джон и Тереса са спасени от Сам и Дйин.

Вече можете да гледате филми свободно. За втория сезон екипа на Свръхестествено ще покаже няколко често появяващи се герои, supernatural season 14 episode 12. Дйин разбира, че Гордън преследва Сам и се състезава с него в търсене на брат си.

Регион 4 : 8 октомври г. Джефри Дийн Морган се завръща в ролята на Джон Уинчестър. Бен Едлънд сценарист и Тим Лакофано режисьор.

Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл. Мур сценаристи и Рисунка войната по пътищата Манърс режисьор.

Account Options

Същият демон се опитва да съблазни Дйин като му предлага да продаде душата си за тази на баща си. Джон Шибан сценарист и Майк Рол режисьор. Истинска съкровищница от уникално запазени корабни останки, които ни връщат 2 години назад във времето до Гръцката и Римската империи, а кулминацията е откриването на най-добре запазените останки от кораб в морската археология.

Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.

Дйин се оправя с последствията от битката на Сам и Джейк. Истината е, че никой не знае какво точно се е случило. Описание: Does life end in death.


Facebook
Twitter
Коментари
Хрисимир 23.12.2020 в 20:27 Отговор

От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат.

Йоника 24.12.2020 в 02:53 Отговор

Същият демон се опитва да съблазни Дйин като му предлага да продаде душата си за тази на баща си.

Любаш 24.12.2020 в 17:32 Отговор

Част Тайни на древни империи Екипът прави удивителни открития на дъното на Черно море. Това е първият сезон, който се излъчва по CW.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.