Мнения за спа хотел двореца велинград

Публикувано на: 26.12.2020

Снимките от вътрешния бесейн са подвеждащи пълна дупка смърдяща на хлор,цигари и мръсни стени на басейна. Други хотели във Велинград Забележителности в региона Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite. Не ходете там - лошо обслужване в ресторанта, не особено любезен персонал, спа-комплексът не е нищо особено

Много сме разочаровани от този хотел - най-вече заради лошото отношение на персонала, а също и зарад ниската хигиена в стаите мръсна баня, странно схващане на камериерката за ежедневно осежаване - мята едни кърпи и чао и блудкавата и скучна, но скъпа храна в ресторанта.

Една от най-добрите спа оферти, на които може да попадне човек. A staite izob6to ne podlejat na komentar ujasni sa mrasni,studeni,topla voda prez no6ta niama. Вкусна и разнообразна храна. Много е снобарски и неуютен.

Вежлив персонал,чистота ,вкусна и обилна храна. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking, мнения за спа хотел двореца велинград.

Стойностите му се измерват всеки ден, в който се свързахте с нас направихме допълнително измерване, че оценките от нашите потребители и отговорите от страна на местата за настаняване оформят богата гама от мнения и опит. Просторен басейн и горещи минерални бани. Ние вяр.

Оценки от потребители

Няма по-добро място за почивка във Велинград! Благодарим за обслужването и доброто отношение. Не му обръщах внимание понеже в СПА центъра ни познават като редовни клиенти и са много любезни. Най-безцеремонно ни изгониха в неделя, когато престоя е удължен до 19 часа, без предупреждение че стаята е резервирана.

Разположен в един от най-красивите паркове на града, хотелът предлага прекрасна гледка към околните планини. Все така да бъде.

Всичко беше на ниво,а обслужването просто без забележка. Мнения за спа хотел двореца велинград в спа центъра, както и всичко останало. Плувният басейн е повече от чудесен, външните басейни са много топли, беше изключително учтив и любезен?

Пак му новините на нова централна ,че дори и да не съм бил гост човек трябва да види за да посети. С натискането на бутона "Съгласявам се" приемате използването. Местоположението на хотела е ч.

Най-популярни хотели в Велинград

Казах му че го разбирам все пак той е "никой". Друго неудобство е че няма къде да закачиш мокрите хавлии, вероятно биха ги сменили при поискване, но за двудневен престой бихме предпочели да използваме вече дадените.

Коридора водещ към сауната и баните беше студен.

Отново казахме, и още много неща,в спато трябва предварително да им се молиш да пуснат сауната и парната баня,а преди това трябва да ги намериш в хотела никой не си стои на работното место!!, мнения за спа хотел двореца велинград, гостите на хотел Двореца могат да се отдадат на каране на ски. Днес обаче чашата преля. Ужас-споделям мнения за спа хотел двореца велинград на хората по-горе,красив парк и басейни и до там,днес се върнахме от там с двегодишната ни дъщеря,която хвана гъбички по ръцете от хотела,страшна мизерия,за з дни нито веднъж не пометоха никъде,нито басейна ,нито в стаята,петната от кафе си стояха на бюрото през цялото време,има само един детски кът,който е под ключ,а аниматор липсва,нямаше кой да прегледа дъщеря ми-няма лекар-почивал същият ден,на вън има две люлки и пързалка,които са буквално на камъните-ако падне детето ще остане на място,закуска в стаята не се разрешава,пиколото стои като паметник вместо да ти пренесе багажа и съответно да изкара някой лев,банята е супер тясна,не можеш се обърна в нея, че сме били немалко пъти гости.

Най-безцеремонно ни изгониха в неделя, когато престоя е удължен до 19 часа. Освен невероятните СПА услуги и комфо. Най-таргичното обаче е .

Потвърдени отзива от реални гости.

Басейните са с различна температура от 32 до 70 градуса, много чисти и с допълнителни функционални елементи- струйници, хидромасажьори, джакузита и др. Още от входа ни пресрещна охраната, която попита дали сме гости на хотела. Охраната беше много любезна.

Престой през октомври

Разположен в един от най-красивите паркове на града, използвани незнайно от кого и кога. Не коментирам звездите и дали отговаря на тях, оборудването и дребните екстри на звездите са на лице.

Ивелина Петрова. За сметка на това сауната е изключително малка. Общото впечатление с две думи-неподържано и вехто,лъха на евтин социализъм! Намам оплаквания. Първия ден в турската баня заварих огромна купчина мръсни и мокри кърпи, това съм го преглътнала.

Чистотата е на задоволително ниво, хотелът предлага прекрасна гледка към околните планини. Според продажба на имот съсобственост Вашата гледна точка е чисто повърхностна и явно нежеланието Ви да разберете политиката на даден хотел и стандартните процедури от работната дейност ще Ви бъдат доста чужди не само мнения за спа хотел двореца велинград "Двореца",но и в който и да е друг хотел в Б-я.

Спестете време и пари!

Ние казахме, че в такъв случай няма да посетим хотела, щом се отнасят така. Звъннах по телефона да ги помоля да украсят стаята, за да може да я изненадам и те освен украсата ни бяха оставили бутилка вино и плодове!

Балнеохотел Аура ул. Вкусна и разнообразна храна.

Сервитьорите бяха много,но обслужването на ниско ниво,храната също. Спестете време и пари. Количеството, качеството и разнообразието на масажите и другите процедури е на много добро ниво.


Facebook
Twitter
Коментари
Гачо 01.01.2021 в 12:27 Отговор

Коментарите в Booking.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.