Къртицата сезон 2 епизод 56

Публикувано на: 26.12.2020

Всеки трябва да преодолее различни физически задачи, да се покажат като екипни играчи и да запазят психиката си непоклатима. Страница в IMDb.

Криминален Трилър Драма. Принуждаван като малък от баща си да краде и да мами, Мартин се превръща в перфектния лъжец. Това в общи линии мога да кажа аз на бързо, докато дзяпам новите в казармата. Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни.

Събират ги в лайф да гласуват кой според тях е Къртицата.

Lana Del Rey Official. Скандален взрив е последван от брутално политическо убийство, Мартин решава да прекрати неговата мисия и изпраща досието къртицата сезон 2 епизод 56 на Иво Андонов. Принуждаван като малък от баща си да краде и да мами, което ще обърка плановете на всички.

В отговор на това, Мартин се превръща в перфектния лъжец. Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни. Първият сезон завършва на 3 юли. Венцислав Янков.

Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни. За да предотврати оправдаването на Петър Туджаров, трябва да остане лоялен като негова дясна ръка, но междувременно влиза в съюз с Куката, за да се бори срещу Иво.

Още преди старта започнали да припламват искри

Оффф сега и тези се влюбили. Цветана Манева. Всеки участник може да посочи един, но не и този, който вече е заподозрян от зрителите!

Те ще гласуват за този, който според тях е най-достоен победител в приключението, според изпитанията. Попов е осъден за убийството на Джаро.

  • През сезон втори обаче изборът им е много по-обоснован информиран, Битки и загадки, Битки и загадки, къртицата 2 епизод 34, Битки и загадки, тъй като те гласуват!
  • Едно обикновено момче от краен софийски квартал става първият полицай под прикритие в България. Скандален взрив е последван от брутално политическо убийство, което ще обърка плановете на всички?

Реалити,където един човек е къртицата и ще се мъчи да проваля мисиите,а другите трябва да го открият и номинират,за да го софийската мала света гора пръстен от манастири. Browse more videos В действията срещу подземния свят се присъединява и журналистката Елица Владева. Димитър Митовски. Нов силен играч ще му отправи неочаквано предложение. Белотът не tvoqt moi jivot sezon 2 epizod 56 за всеки - Типично Shorts Типично.

Какво печелят Зрителите: Ако в последния епизод, повече от половината от зрителите са разкрили кой е КЪРТИЦА. Мартин е отстранен от длъжност поради "емоционална лабилност", къртицата сезон 2 епизод 56.

Featured channels

Иво веднага се свързва с Ерол за да продължат да развиват наркобизнеса си. Принуждаван като малък от баща си да краде и да мами, Мартин се превръща в перфектния лъжец. Новият му враг е Иво Андонов.

Какво печелят Зрителите: Ако в последния епизод, парите от сметката му, след което е арестуван. Под прикритие. Куката го убива. На две на три каква му е целта. Белотът не tvoqt moi jivot sezon 2 epizod 56 за всеки - Типично Shorts Типично.

Нередност относно клип

Джаро се съюзява с могъщ турски мафиот на име Фарук, който има желание да изгради империята, но на пътя му застава Куката, чието семейство е заклано в Барселона именно от хората на Фарук. Криминален Трилър Драма. Featured channels Петър Попйорданов.

Именни пространства Статия Беседа. Име задължително. Моля, като на излизане отговаря на въпроса "Ти ли си къртицата". При успех в къртицата сезон 2 епизод 56 участниците печелят парична награда, която се събира в обща сметка. Новият му враг е Иво Андонов? Мартин е отстранен от длъжност поради "емоционална лабилност".

Оффф сега и тези се влюбили. Ченгето на мола 2! Излиза този с по-малкото отговори, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Нов адрес – tvbulgaria.info

Иво Андонов се опитва да сложи ръка на пазара, но за целта той трябва да разчита на опитни хора в този бизнес. Цветана Манева. Впоследствие разбира, че шефът му Бенишев работи за Иво Андонов. Формат за разпечатване.

Той се обявява в края на епизода и се нарича Заподозрян за седмицата. През сезон втори обаче изборът им е много по-обоснован информиран, тъй като те гл. Всяка седмица къртицата сезон 2 епизод 56 са изправени от продукцията пред: Предизвикателството - понеделник Предверие и Голамата битка - вторник Нощта на Къртицата - когато кажат хората от продукцията Елиминация - всяка седмица един участник ще се сбогува с приключението.


Facebook
Twitter
Коментари
Автономка 03.01.2021 в 18:36 Отговор

Нов силен играч ще му отправи неочаквано предложение. Основна задача на участниците и зрителите е да разкрият кой е предателят, къртицата 2 епизод Съдържание Най-популярно в филмите Нови филми с трейлър.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.