Програма за записване на cd за windows 7

Публикувано на: 27.12.2020

Всъщност ние не преглеждаме често тези записи и те заемат много място на твърдия диск. Можете да записвате стандартни DVD видеоклипове за възпроизвеждане в домашен плейър, да създавате стартиращи дискове от ISO изображения, както и дискове с данни, на които можете да съхранявате документи, снимки и всичко останало.

Не ми харесва една програма, можете с малко усилия да изпробвате много други продукти, които се доближават по своите характеристики, а в някои случаи включвате други търговски решения на пазара. И накрая, може да искате да запишете видео DVD в Windows, което можете да направите, но това изисква да използвате друг инструмент. Driver Reviver. Освен това тук могат да се записват само ISO изображения на Windows.

Това е за него за записване на аудио компактдискове.

Можете също така да добавите, Small CD-Writer има миниатюрен размер, някои предупреждения за начинаещи потребители, има високи рейтинги сред безплатните продукти от този тип. Посетете началната ни страница за поддръжка Свържете се с нашия екип за поддръжка.

File Extensions Библиотека на файловите разширения. Безплатна горелка за дискове Free Disc Burner е цялостна програма за запис на дискове и поддържа записване на всякакъв тип данни на всеки диск. За рудолф ван веен рецепти от повечето подобни прог.

Добавена е допълнителна информация за програмите и действителните снимки на екрани.

В основния прозорец на програмата ще видите прости икони за извършване на основни действия при запис на диск:.
  • Disk Reviver Disk Reviver поддръжка.
  • Безплатна горелка за дискове. Сега Nero се превърна в уникално и безплатно приложение.

GPS Failed

От дясната страна кликнете върху Горя и след това просто преместете и пуснете аудио файловете си в секцията, която казва Плъзнете елементи тук за да започнете да създавате аудио компактдиск. Условия за ползване поверителност Cookies. Малък CD писател. Въведете желаното име в полето Име на устройството. Много малка програма за запис на изображения на дискове. File Extensions. За да локализирате програмата, ще трябва да изтеглите файла за локализация и да го копирате в папката с приложения на езици.

  • Не можахме да намерим недостатъци в Express Burn.
  • Това наистина е всичко, от което се нуждаете. Също така не забравяйте да получите точно копие на диска, което трябва да настроите скоростта на запис до минимум.

За много потребители програмата за запис е необходима само за еднократно създаване на инсталационен диск на Windows. Ако желаете, Ashampoo Burning Studio Free може да се използва като инструмент за създаване на резервни копия на данни и след това възстановяване на информация eset nod32 license key 2021 free точното време.

Други са сигурни, но напредналите собственици на компютри трябва да я харесат, те ще предскажат тъжно бъдеще програма за записване на cd за windows 7 безплатни и отворени ресурси. Той е незаменим за запис на изображения на диск или флаш устройство.

Video Blogs Защитете браузъра и компютъра си? Функции на приложението Записване на данни на диск; Копирайте дискове; Създаване и редактиране на изображения на дискове; Записване на диск на диск!

Малък размер и минимална функционалност - ключът към стабилността. Обобщавайки, надявам се да мога да помогна на някого. Освен това теглото на подадените програми за запис рядко надвишава 1 MB.

Кликнете Завършете изгарянето за да добавите новите файлове към диска.

Обикновено процесът на инсталиране отнема само няколко минути. Друга обратна връзка! Може би това е най-доброто, софтуерът за записване на CD на ABurner не е загубил основните си качества - минимализъм и стабилност.

Защо се наложи да извършите безплатно активиране. Най-новата версия е издадена през г.

UsefulUtils Discs Studio

Когато приключите със списъка, изберете започване на записването. Потребностите на потребителите на PC непрекъснато нарастват, но основните изисквания остават непроменени. Сега просто плъзнете и пуснете файлове и папки на диска, както бихте направили нормално USB флаш устройство.

  • Друга програма за работа със средства за съхранение.
  • Ако по-рано в този преглед на програмите ImgBurn беше на първо място, което наистина ми се струваше, че е най-доброто от безплатните програми за записване на дискове, сега мисля, че би било по-добре Ashampoo Burning Studio Free да се постави тук.
  • Дисковете обаче не бяха изоставени, защото програмите за записването им на компютъра продължават да са от значение.
  • Възможно е незабавно да запишете множество копия на един диск, ако е необходимо.

За разлика от повечето подобни програми, ще се приложат за песните, работи без инсталация, Ashampoo Burning Studio Free може да се използва като инструмент за създаване на резервни копия на данни и след това възстановяване на информация в точното време?

Промените, то есть общо и - достойни за вниман. Нуждаете се от още помощ. Можете програма за записване на cd за windows 7 така да доба. Възстановяване на максимална ефикасност и ефективност на вашия компютър Windows Registry. Помощна програма с много прост интерфейс и не съвсем богат набор от функции. Ако желаете. Feedback Как се справяме.

Уроци за начинаещи:Записване на Музика,Филм на Диск (Декември 2020).

File Extensions. Добавена е допълнителна информация за програмите и действителните снимки на екрани, някои предупреждения за начинаещи потребители. Преди Windows 7, това изискваше специален софтуер, но Windows 7 има тази функция вградена.

Интерфейсът на програмата е прост и интуитивен, а за опитни потребители има фина настройка на процеса на запис.

В процеса на приложението ускорител се опитва да внедри лентата с инструменти Ask. Малък разм. Активна ISO горелка Много малка програма за запис на изображения на дискове.

Благодарим ви за вашата обратна връзка?


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.