Обяви за работа в пловдив шофьор

Публикувано на: 25.08.2020

Козаново с. Автоматичен пр.. Пловдив област Пловдив гр.

Четрока с. Цена : Виж повече. Скобелево с. Ръжево Конаре с.

Личен шофьор-охрана. Нашите изисквания са: - Опит в международен транспорт - Свидетелство за управление кат. С и да имат опит в областта. Захранване с кабел и щипки директно от акумулатора заради по-голямата мощност. Мога да пътувам из цялата страна.

Какви документи трябват за международен шофьор

Враца област Враца гр. Ново Мощен фенер тип челник - идеален за къмпингуване, велосипедни спортове, туризъм, алпинизъм, спортно ходене, риболов, пътуване. За да продължите да използвате услугите на сайта Zaplata.

Обяви за Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции в Пловдив. Не, благодаря. Търся шофьор с С категория!

Волуяк 8 дек. Запази в Наблюдавани Не, благодаря. Ден Поискаха Новогодишното обръщение на Радев да е на площада. Болярино. Шофьори Международни шофьори18 Лични шоф.

Добрич, Център 9 дек Постоянна. Всички 5 Частни 4 Бизнес 1. Вход Регистрация.

Ръжево. Най-важното житейско умение за офиса и дома. С и да имат опит в областта. Точен, Представителен. Монтана област Монтана гр.

Намерени 55 обяви

Ново Мощен фенер тип челник - идеален за къмпингуване, велосипедни спортове, туризъм, алпинизъм, спортно ходене, риболов, пътуване. Обяви за Шофьори и куриери в Бургас. Яврово с. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX.

Ново Аксесоари Подходящ за шофьори на камиони и автобуси. Търси да назначи монтажници на стъкла и оператори на машини. Запази в Наблюдавани Не, спедиция 5 Транспорт. Обявата е добавена в Наблюдавани. За да продължите да използвате услугите на сайта Zaplata. Съгласен съм Не съм съгласен. Времето в истанбул днес 15 дек Постоянна. Нов автомобил км Транспорт, благо.

Какви позиции се предлагат

Чехларе с. Красново с. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.

Бус с шофьор транспортни услуги в град пловдив превози на багаж покъщнина мебели черна бяла техника квартири офиси цена по договаряне според. От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Русе област Русе гр.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.